Şimdi Ara

10 YILDIR VAR OLAN ALT YAPI BİR ANDA YOK OLDU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 yıldır Türknet'ten internet hizmeti alıyorum.Genel olarak memnunum. 15 gün önce internetimiz kesildi.Türknet'e arıza kaydı oluşturdum. Bu sırada sokağımızda da bir çalışma yapıldığını farkettim. Sokağa türk telekom bir beyaz büyük bir kutu monte etmiş teknik olarak adını bilmiyorum.

Türknet arızayı çözemeyince zaten taahhütte olmadığından Vodafone'a başvurdum.

Vodafone ile 35 megabit sınırsın internet için anlaştık telefonda onay verdim.En kısa sürede ekip gönderip interneti aktif edeceğiz dediler. Tabi bu sırada sorgulamalar yapıldı alt yapınız 80 megabite kadar destekliyor dendi.

6 gün kimseden ses çıkmadı bugün vodafone aradı ve alt yapınız için türk telekom'a iki kez başvuruda bulunduk ikisinde de alt yapınızın olmadığı bilgisi geldi maalesef işlemleri iptal ediyoruz dediler.

Çevremde birkaç kişiye sordum, yeni kutuda mevcut portları TT kendi müşterilerine vermiştir, boş port kalmadığı için senin internetin yoktur, TT'den internet al port açarlar dedi.

Bende bugün internetten Türk Telekom'a başvuru yaptım daha sonra beni aradılar telefonda görüştüğüm kişi alt yapım olmadığından şuanda internet alamayacağımı iletti.Ancak başvurursam Mart ayı gibi alt yapı gelebilirmiş yetkilinin söylediğine göre.

Malum insanlar evden çalışıyor , öğrenciler online derslere sınavlara giriyor böyle bir zamanda pandemi sürecinde bu yaşadığımıza inanamıyorum.

10 Senedir aynı binada oturuyoruz, İstanbul'da Gaziosmanpa'da nasıl olurda bir anda 10 senedir olan alt yapı yok olur ?

Bu durumda ne yapmalıyım , bilenler destek olursa çok sevinirim, eşim evden çalışıyor bizim için gerçekten büyük bir sorun.

• Türk Telekom yüzünden o şekilde. Türk Telekom'a başvurmayı deneyin. Onlar da altyapı yok diyeceklerdir büyük ihtimalle.

Aynı şey yaşadım çünkü. Hala daha sorsam altyapı yok derler, yoksa ben nasıl hizmet alabiliyorum :)

Port yok yazacaklarına, altyapı yok diye gösteriyorlar ADSL'de. En azından bu tarz vakalarda öyle yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rhalith -- 31 Aralık 2020; 14:9:14 >
  • Ekiplerin çalışmalarını tamamlamasını bekleyin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.