Microsoft Store Kod : 0X00000005 sorunu
Dostlar merhaba
PC'ye format attım.
Windows store'u açtığımda Kod:0X00000005 uyarısı veriyor hiçbir uygulama indiremiyorum.
PC'ye tekrar format attım ancak yine aynı sorunu yaşıyorum.
İşin kötüsü eskiden xbox'tan oyun indirirken kendi xbox uygulamsından indirirdi şimdi Microsoft Store'a yönlendiriyor.
Oyun inerken herhangi başka bir sekmeye tıklayınca aşağıdaki gibi oluyor.
Ekran görüntülerini aşağıda ekliyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim
MSİ B460M-A PRO anakarta İntel İşlemci Önerisi
Merhaba
İntel işlemcilere uzun zamandır uzağım, amd kullanıyorum.
Ancak ikinci bir sistem için işlemci almam gerekiyor.
Elimde daha önce ekran kartı kombosunda aldığım sıfır MSİ B460M-A PRO anakart mevcut.
Bu anakart LGA 1200 soketli araştırdığım kadarıyla 10.nesil işlemcilere kadar destekliyor.
Oyunu ana makinada oynadığımdan pek oyun oynamayacağım diyebilirim.
Uygun fiyatlı İntel işlemci tavsiyelerinizi bekliyorum, belki ikinciel bile alabilirim
MSİ B460M-A PRO anakarta İntel İşlemci Önerisi
Merhaba
İntel işlemcilere uzun zamandır uzağım, amd kullanıyorum.
Ancak ikinci bir sistem için işlemci almam gerekiyor.
Elimde daha önce ekran kartı kombosunda aldığım sıfır MSİ B460M-A PRO anakart mevcut.
Bu anakart LGA 1200 soketli araştırdığım kadarıyla 10.nesil işlemcilere kadar destekliyor.
Oyunu ana makinada oynadığımdan pek oyun oynamayacağım diyebilirim.
Uygun fiyatlı İntel işlemci tavsiyelerinizi bekliyorum, belki ikinciel bile alabilirim
10 YILDIR VAR OLAN ALT YAPI BİR ANDA YOK OLDU
Herkese merhaba,
3 yıldır Türknet'ten internet hizmeti alıyorum.Genel olarak memnunum. 15 gün önce internetimiz kesildi.Türknet'e arıza kaydı oluşturdum. Bu sırada sokağımızda da bir çalışma yapıldığını farkettim. Sokağa türk telekom bir beyaz büyük bir kutu monte etmiş teknik olarak adını bilmiyorum.
Türknet arızayı çözemeyince zaten taahhütte olmadığından Vodafone'a başvurdum.
Vodafone ile 35 megabit sınırsın internet için anlaştık telefonda onay verdim.En kısa sürede ekip gönderip interneti aktif edeceğiz dediler. Tabi bu sırada sorgulamalar yapıldı alt yapınız 80 megabite kadar destekliyor dendi.
6 gün kimseden ses çıkmadı bugün vodafone aradı ve alt yapınız için türk telekom'a iki kez başvuruda bulunduk ikisinde de alt yapınızın olmadığı bilgisi geldi maalesef işlemleri iptal ediyoruz dediler.
Çevremde birkaç kişiye sordum, yeni kutuda mevcut portları TT kendi müşterilerine vermiştir, boş port kalmadığı için senin internetin yoktur, TT'den internet al port açarlar dedi.
Bende bugün internetten Türk Telekom'a başvuru yaptım daha sonra beni aradılar telefonda görüştüğüm kişi alt yapım olmadığından şuanda internet alamayacağımı iletti.Ancak başvurursam Mart ayı gibi alt yapı gelebilirmiş yetkilinin söylediğine göre.
Malum insanlar evden çalışıyor , öğrenciler online derslere sınavlara giriyor böyle bir zamanda pandemi sürecinde bu yaşadığımıza inanamıyorum.
10 Senedir aynı binada oturuyoruz, İstanbul'da Gaziosmanpa'da nasıl olurda bir anda 10 senedir olan alt yapı yok olur ?
Bu durumda ne yapmalıyım , bilenler destek olursa çok sevinirim, eşim evden çalışıyor bizim için gerçekten büyük bir sorun.
PSU Önerisi (RTX 3070)
Merhaba
Sistemim aşağıdaki gibi.
Normalde CORSAIR CX750M 750W 80+ Bronze PSU kullanıyorum.
PSU kuzenimdeyken arıza sonucu garantiden sıfırı ile değişti ve sıfır CORSAIR CX750M 750W 80+ Bronze PSU'yu benim makinaya taktık.
Oyun oynarken kernel power 41 63 hatası veriyor ve sistem reset atıyor.
Garantiye vereceğiz PSU 'yu ancak garantiden gelse de kullanmayı düşünmüyorum.
Aşağıdaki sisteme PSU önerilerinizi bekliyorum.
CPU: Ryzen 5 5600 X
ANAKART: MSI MPG B550 Gaming Carbon Wifi
RAM: 4X8 GB Crucial ballistix DDR4 3200MHz CL16 Ram
GPU: RTX 3070 Gaming Pro OC
1 adet 512 GB m2 , 1 Adet Biostar 512Gb SSD , Bir adet Wd 1 TB HDD
Blackberry Keyone Hakkında Görüşleriniz
|
Meslek: yok
Ryzen 7 5800X3D || MSI MPG B550 Gaming Carbon Wifi || G.Skill Trident Z RGB 32 GB (4x8) 3600 MHz DDR4 || PALİT RTX 4090 GAMEROCK || Samsung 970 EVO 500GB M2 || ASUS ROG 1000W 80+ GOLD|| THERMALTAKE VİEW 51 SNOW || |
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 516
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 6.989 (Bu ay: 105)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 254 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware