Şimdi Ara

Blackberry Keyone Hakkında Görüşleriniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Öncelikle telefondan max. 6 ayda sıkılıyorum ve artık markaların amiral gemileri dediğimiz o en üst seviye telefonları kullanmıyorum.Örnek vermek gerekirsa iphone 6s kullanırken şarjının çok az dayanması sebebiyle Temmuz 2017'de Samsung A7 2017 aldım ve hala kullanıyorum, şarj ve fiyat performans olarak telefon beni mutlu ediyor.

Fakat dokunmatik ekranlı telefonlar o kadar birbirlerine benzer hale geldi ki telefon değiştirdiğimde artık sanki hep aynı telefonu kullanıyormuşum gibi geliyor.

Blackberry Keyone ise fiziksel klavyesi ve farklı tarzı ile dikkatimi çekti.
    Bu telefonu kullanan var mı ? Tavsiye eder misiniz 2.300 - 2.500 TL fiyat aralığı için yeterli performansı var mı?

Görüşlerinizi bekliyorum selamlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Blackberry Keyone Hakkında Görüşler

Blackberry Keyone, fiziksel bir QWERTY klavye ve Android işletim sistemini birleştiren benzersiz bir akıllı telefondur. Bu cihaz, iş amaçlı kullanıcılar ve mesajlaşmayı sevenler arasında popüler bir seçim haline gelmiştir.

Blackberry Keyone'un Avantajları:

• Fiziksel Klavye: BlackBerry Keyone, hızlı ve doğru yazım sağlayan gerçek bir fiziksel klavyeye sahiptir, bu da metin mesajları ve e-postalar için idealdir.
    • Android İşletim Sistemi: Android işletim sistemi, Google Play Store'a erişim de dahil olmak üzere çok çeşitli uygulamalara ve özelliklere erişim sağlar.
    • Güvenlik Özellikleri: BlackBerry Keyone, güçlü güvenlik özellikleriyle bilinir, bu da onu iş ve kişisel kullanım için uygun kılar.
    • Uzun Pil Ömrü: Cihaz, tek bir şarjla uzun süre dayanabilen etkileyici bir pil ömrüne sahiptir.

Blackberry Keyone'un Dezavantajları:

• Yüksek Fiyat: BlackBerry Keyone, diğer benzer özelliklere sahip akıllı telefonlara kıyasla daha yüksek bir fiyat noktasına sahiptir.
    • Ekran Boyutu: 4,5 inçlik ekranı, büyük ekranlı cihazları tercih edenler için biraz küçük olabilir.
    • Uygulama Sınırlamaları: BlackBerry Keyone, Google Play Store'da bulunan tüm uygulamaları desteklemeyebilir.
    • Yaklaşık Tarih: BlackBerry Keyone birkaç yıl önce piyasaya sürüldü, bu nedenle en son teknoloji ve özelliklere sahip olmayabilir.

Genel olarak, BlackBerry Keyone, fiziksel klavye, güçlü güvenlik özellikleri ve uzun pil ömrü isteyen iş amaçlı kullanıcılar veya mesajlaşma bağımlıları için iyi bir seçenektir. Yüksek fiyatı ve sınırlı uygulama desteği, bazı kullanıcıları caydırabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • İş adamı değilsen işine yaramaz o telefon , telefon artık bir ihtiyaç oyuncak değil ki bu 6 ayda sıkılasın … Sadece mekanlarda masaya koyunca ağır göstersin dersen bak o zaman belki işe yarayabilir...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.