Şimdi Ara

10 yıllık araba km düşük diye satılamıyor. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Buda iyiymiş. Bizim 88 model 4 vites Şahin'imiz var şuan köyde kullanılıyor yazları, sıfır alınmıştı henüz 145-150 bin km'lerde. Kesin elimizde patlar o zaman
  • İlanı ben mi göremiyorum ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: extinct

İlanı ben mi göremiyorum ?

İlanı güncellemiştim.

• lotus1 L kullanıcısına yanıt
    ilgili kişi ismini değiştirin bence.... bayandan araba almak istemeyen çok olur.... mesela ben ; :) tanımadığım bayansa zaten almam. tanıdığım yakın çevremdeki bayanlardan hiç almam zira nasıl kulandıklarını biliyorum,
  • şuan 2007 yaris 95bin km boyasız değişensiz 24 bin tl sahibinden de bu fiyatlarda dolu

nerede +30bin ben onu göremedim. amacın ne anlayamadım
  • sadece size özgü bir durum değil bu
    işsiz güçsüz bazı sapık takımı satılık ilanı görünce arayıp saçma şeyler söyleyip kendini tatmin ediyor
    araca hiç tüp takılmadı diye belirttiğim halde
    tüp olsaydı alırdım diyen geri zekalılar dahi gördüm :)
    gerçek alıcı adam bunlarla uğraşmaz ,fiyatında anlaşır ve expertize sokup alır
    diğerleri geyik peşinde oluyor yada bıktırıp aracı ucuza kapatma peşinde oluyor
  • Bizim 2011 yılında 0 (sıfır) olarak aldığımız Polo'da 32.000 Km'de. Eş dost sürekli eleştiriyor hiç mi kullanmadınız diye.

Şirket ya da şahsi iş aracı hariç çok yüksek km'li araçlarda bana garip geliyor şahsen.

• Ben de killanıyorum bazen. Geçenlerde 2010 model civarı bi corolla 1000kmnin altındaydı baya sasirmistim. O tamamen kandirikcilikti galiba.

Oluyor böyle şeyler de sizinki bunun yanında o kadar da ilginç kaçmadı.

• düşük km araç almak için tanıdık, gözünün önünde bir araç olması lazım, zaten çevre kaçırmaz böyle araçları genelde.

amcamların 2011 model hyundai getz'i var. oğlu ehliyet alınca aldılar 2 yılda 3bin km yaptı. şahit olmasam hayatta inanmam.
  • km ile ilgili olduğunu sanmıyorum,piyasa durgunsa yada fiyat yüksekse o etkili olmuştur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2003 model 1.3 dizel doblomuz var. Sirket araci. Arac daha 73binde. Satmaya kalksak inandiramayiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba çok çirkin😂

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HotEnergy

şuan 2007 yaris 95bin km boyasız değişensiz 24 bin tl sahibinden de bu fiyatlarda dolu

nerede +30bin ben onu göremedim. amacın ne anlayamadım

bu sadece bir örnek.
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-boya-degisen-kaza-hasar-kaydi-yok-full-orjinal-301296583/detay

Sanirim arama yapmayi bilmiyorsunuz. Amacım gayet belli. İlk mesajimi daha dikkatli okumanızı tavsiye ederim. Aynı model daha yüksek km araçlar 28-31 bin tl arasında.

• Benim Babamdada Wolkswagen Bora Var 2004 Model Km Si Daha 70 Binde Araca 35 Bin Tl Veriyorlar Sizce Nasıl Arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemal CEMİL

sadece size özgü bir durum değil bu
    işsiz güçsüz bazı sapık takımı satılık ilanı görünce arayıp saçma şeyler söyleyip kendini tatmin ediyor
    araca hiç tüp takılmadı diye belirttiğim halde
    tüp olsaydı alırdım diyen geri zekalılar dahi gördüm :)
    gerçek alıcı adam bunlarla uğraşmaz ,fiyatında anlaşır ve expertize sokup alır
    diğerleri geyik peşinde oluyor yada bıktırıp aracı ucuza kapatma peşinde oluyor

Bu konuda kesinlikle haklısınız. Boş insan çok. Buraya bile boş yorum yazanlar var hiç üşenmiyorlar. Biraz yukarıda mesajı duruyor. :)

• lotus1 L kullanıcısına yanıt
    Alıcı gözüyle bakanlarda bir parça sahtekarlığa uğrama, bir parça kendini çok kurnaz zannetme olduğu içün..

Bir akrabamda 2002 model C200K vardı, yılda 1000km civarı yol yapardı kuzenime sattı, araç 2015 de 18.000km de idi, neden olmasın.
  • Evet arkadaslar araba 28250 ye satildi.
    Gorusler icin hepinize tesekkurler. Bu arada aracta degisen yokmus ama 2 tane fazladan boya varmis :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.