Şimdi Ara

10 yıllık araba km düşük diye satılamıyor. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiat servislerinde oddo metre var. alacağınız aracı götürüyorsunuz. bağlayıp orijinal kilometresini söylüyorlar veya kilometresini teyit ediyorlar. Toyota veya bosch car servisinde mutlaka vardır inanmayana söyleyin beraber baktırın masrafı o çeksin farların solması dışında, içinden belli aracın temiz olduğu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Arabanın yorgun bir duruşu var, bence ondan satılmıyor. Siz demeseniz resimlerden bakarak 120,000'den indirildiğini düşünürdüm.

Şu yorgun duruyor lafını da anlamıyorum . Bu arabanın tipi öyle . Body kit yaptırmadığın sürece böyle duracak rengi de gri olunca .

Hadi canlan diye 10 bin km full yüksek devirde mi kullanacaksın mesela nedir önerin ?

Siyah mat kaplatıp amerikan park mı yaptırsınlar ?

Farı temizlet demişler arkadaşlar diğer ilanlara da baksanız keşke arabanın tipi öyle yav tipi öyleeeeeeeeeeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 19 Mayıs 2016; 23:46:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Arabanın yorgun bir duruşu var, bence ondan satılmıyor. Siz demeseniz resimlerden bakarak 120,000'den indirildiğini düşünürdüm.

Şu yorgun duruyor lafını da anlamıyorum . Bu arabanın tipi öyle . Body kit yaptırmadığın sürece böyle duracak rengi de gri olunca .

Hadi canlan diye 10 bin km full yüksek devirde mi kullanacaksın mesela nedir önerin ?

Siyah mat kaplatıp amerikan park mı yaptırsınlar ?

Farı temizlet demişler arkadaşlar diğer ilanlara da baksanız keşke arabanın tipi öyle yav tipi öyleeeeeeeeeeeee

Arabanın sol cephesi fotoğrafta çıkmamış, farların kirlenmesi vs. derken oldukça yıpranmış bir duruşu var. Üstteki arkadaş da yazmış zaten yatan araba bir sonraki sahibine daha çok masraf açar. Böyle ilanlar da dikkat çekiyor millet tedirgin oluyor, ilan sahibi konu sahibi olmasa ben direkt kapatırdım mesela ilanı.

• 2007 model 1.3 manuel yaris 31.750. Allah sonumuzu hayretsin.
  • 14-15 bin ediyor. Kazasız ve boyasız onu da belirteyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk defami arac satiyosunuz bilmiyorum ama

farlar sararmis. arabanin icinin detayli resmi yok

100 tl harcayip farlari bi aydinlatin ic dis temizleyin

vites topuzu kadran koltuklar ic mekani detaylicada cekin fiyatida normal seviyede tutun satilir

ben 500bin deki broadwayimi 10 gun surmedi

orjinaldi herseyi motoru acilmamisti hic ve yeni yeni ufaktan yag yakiyodu 207 aldim sattim bi ara 1 ay kaldi arac bende hasarliydi 25 sattim araya dost girdi 1.4hdi 2008 full hasarida ole buyuk degil sac degismis kaput degismis direkte saside motorda bisiy yok surtme egilme buklme hepsi o ve hepsini dedigim yolla sattim

• Yatan araba en iyi ihtimal elektrik en kötü ihtimal boya ve kapsamlı elektrik arızası vermeye açık diye bilinir toplumumuzda. Oysa haftada bir çalışan araçta kolay kolay arıza çıkmaz. Çıkacak arızalar, motor tesisatı oksitlenmesi (başımda var biliyorum), aracın klima ve buna bağlı kompresör arızaları olur. Bir de aynı yerde çok uzun süre yattı ve boya solduysa vay halinize. 2006 Renault Megane 2 aracımı sırf boyası güneş yanığı(tavan dahil komple boyaya ihtiyacı var-ben böyle biniyorum) ve 40600km de diye satamadım 2 aydır ki istediğim rakam da çok çok uygun. Emsallerinden yaklaşık 6-7 düşük.
    Bizim milleti anlamak deveye hendek atlatmaktan zor.klima bakımını komple mutlaka yaptır ah alma arkadan. Kompresör kilitleyebilir

• lotus1 L kullanıcısına yanıt
    Temiz ve km düşük araç her zaman satılır, marka model bile farketmez, ben aracımı değiştirirken inanın 10.000km de 20.000km de çok araca baktım, ben onların o km de olduğuna inanmadım,
    dolayısıyla almadım. Gittim gerçekten bakımlı, özenle binilmiş, 40.000km deki aracı aldım. 20.000km de yazan arkadaşın aracı inanın içler acısıydı, belki o km dedir, yalan değildir, ama o km deki araç
    da kusura bakmayın o hale getirilmez.

Vesselam her sakallıya dede muhabbeti çekmeye gerek yok, temiz aracın kmsi ne olursa olsun gider.
  • Allah başka dert vermesin.
  • Sabah konuya bakamadım. Aracın hiç bir yerinde sorun veya kudur yok. Şimdilik beklemedeyiz. Satılmazsa fiyatı indirir satarız. Hayırlısı artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: aye aye

Aynen haklisin.bir yirmi lira versinde su farları temizletsin.farlar benide iskillendirdi.yatan arabasında farı böyle olabilir ama garaj arabası olsa bu araba sıfır gibi dururdu

Araba garaj arabasi degil. haftada 1-2 gun sehir icinde kullaniliyor.

• Herzaman bakıma yetkili servise götürecekdin ve aracın tüm faturalarını saklayacaksın. İşte o araba.hızlı satılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: selim82

Herzaman bakıma yetkili servise götürecekdin ve aracın tüm faturalarını saklayacaksın. İşte o araba.hızlı satılır.

Hepsi var zaten. Konu sahibi arkadaşımı iyi anlıyorum. Bizim millet galeride boncuk buluyor. Alım satım yapan galeri ve komisyonculardan işini hakkıyla yapanı tenzih ederim.

• Koyde babamin amcasinin mistubishi L200 pikabi var 15.000 kmde koy disina cikmamis 85 yasinda adam satcak olsak(satmazda) kimse almaz

• Otomotik mi hocam ilan var mi 😊 olmadi aliyim ben

• Emsalsiz, muayyer, stepnesi takılmadı yaz piyasa fiyatının üzerine 5 bin koy

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim2399

Otomotik mi hocam ilan var mi 😊 olmadi aliyim ben

Malesef manuel. Otomatik olsa satışı daha hızlı olurdu.

• deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Stepnesi takılmıştır :)))

• Aracın kmsinin orjinal olduğunu ispat etmek için, 5664'ten gelen muayene kaydı bilgisinin, ekran görüntüsünü alıp, ilan fotoğrafları arasına koyun, ben aracımızı satarken öyle yapmıştım, alıcının kafasında soru işareti kalmayacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Aracın kmsinin orjinal olduğunu ispat etmek için, 5664'ten gelen muayene kaydı bilgisinin, ekran görüntüsünü alıp, ilan fotoğrafları arasına koyun, ben aracımızı satarken öyle yapmıştım, alıcının kafasında soru işareti kalmayacaktır.

Ekleyeyim. Tesekkur ederim.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.