beni niye blokladınız millet görsun neyin ne oldugunu |
10 yıllık emek maddi durumumuz yok bu tasarımlardan anlayan var mı?

-
-
10 yılık mühendisim bu arada formdan engeleniyorum. hadi diyelim küfür etim taslaga atarsın düzeltiri.
10 yılık mezunuz muhendis olarakta çalıştım. hayat zor mühendislikte para tatmın edici değil. dedim böyle olmayacak patent işlerine gireyim. neyse ben biriktiriyorum. ilk ferrariye yazdım adamlar açıkça dediler biz denenmemiş motorlara yatırım yapmıyoruz. iyi dedim sana yok. arkasından üniversite hocama yazdım 2 ay uraştım hiçbi
şey yazmadı aldıgım cevap üzgünüm teklif te etim bu tasarımların patentini üniversite olarak alın. demekki yaşlandı beli biyaştan sonra hocalık biraz bunama var herhalde aklima birşey gelmiyo.. ondan sonra jaguar adamlar dedi biz vazgeçtik elektrifikasyon a yatırım yaptık dediler. dedim tamam anlıyolar hiçyoktan beyin çalışyo yani. adamlardan da patent ücreti istiyorum 80 euro 40euro 10 euro diyomki patent hakları senin oda olmadı. upc üniversitesi araştırma bölümüne proje yapıp yolluyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozgen -- 6 Mart 2025; 20:43:29 >
-
upc cevap alamıyorum fakat cer-ama diye bir birim açtılar dedim kurtulduk. bunlar bişeyler yapçak. tahminim bunlarda gitmişler mercedes - vosvosa gitmişler yatırm yapılacak ilan gazete falan dedim oldu galiba adamlar battı giti bilmiyom kendilerini bilerek mi batırdı gösteriyolar. buda olmadı. ayrı yetten iş ilanlarına başvurdum. dediler biz sizle çalışmayı düşünmüyoruz
-
ardından e devlete yazdım ve 1 tane patent aldım 30000 ödedim daha sonuç çıkmadı 1 yıl sürüyo 2 yıl sürende var. patent dosyam çok hepsinin alacak gücüm yok. asgari ücrete çalışıyorum reis bizim işi görer dedim 1 ay ugraştım beni hallaç pamuguna çevirdiler diyoki bunların diyo avrupa standartları varmı bunların onayını ab veriyormuş bizim kuruluşların hepsi oraya baglı. ab ne derse ...... teklifim şu oldu türk patent kuruluşu bunların patentini alsın kendine de bir oran alsın deedim yarısı devletin olsun. sadece para sorunu var parayı ödeyecekler motorlar iyi yatırımcı bekleyecegiz.
-
ardından bmw onlarda döndüler elektrikliye yatırım yapmışlar
BMW, neredeyse unutulmuş bir yakıtı yeniden canlandırmak istiyor: Dünya için kötü haber
-
yerli firmalar gittik togg 2 ay ugraştım boş bu firmalara girenler nasıl giriyor bilmiyorum artık şüpeye düştüm. havelsan aselsan tusaş türk türktraktör motor üreten ne varsa mail atım dönüş yok. anlamıyolar bu işten herhalde
toyota türkiye yazdım o da boş çıktı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanozgen -- 6 Mart 2025; 21:10:56 > -
bu gece yoruldum forum taslagımı çaldı. yarın devam edelim
-
-
-
kusura bakmayın tillah anlamam ama resimleri görünce kahkaha attım hocam firmalara bu resimleri göndermediniz değil mi
-
senin paten başarın varmı bilmiyorum orjinal dosyaları yüklemedim
-
-
-
-
-
-
-
-
Benzer içerikler
- almanya sahibinden
- araba ile ilgili sözler
- sanayi sözleri
- gürcistan araç sigortası
- varta akü tarih sorgulama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X