Şimdi Ara

Yaşından küçük göstermek kadar boktan bir durum yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 23 yaşındayım ama hala bu durumun sıkıntısını çekiyorum... ya kafama takmıyım diyorum ama her attığım adımda her seferinde aynı mevzuyla karşılaşıyorum.Bunun en önemli sebebide yüzümde adam akıllı sakal çıkmaması.

Askere gidecektim kendime açık hat alayım dedim, 20 yaşındaydım ama 15 felan gösteriyordum, telefoncuya girdim adam bana direk kimlik sordu ve yaşın tutuyor mu felan dedi.Adama askere gidicem felan dedim inanmadı

Sonra askere gittim, acemi birliğinde ilk günüm.50 kişilik bir grup olarak muayeneden geçiyoruz.Üstümüzü felan soyunduk, sadece altımızda boxer var.Sıra iğne olmaya geldi biri sağ biri sol koldan olmak uzere aynı anda iğne oluyorsun, iğneyide iki genç hemşire hanim yapiyor.Neyse bunlar kimseye pas vermiyorlar gayet ciddiler, sıra bana geldi baktim gülmeye başladı ikiside bana bakarak.Sonra birisi bana "çok küçük gösteriyorsun diğerlerinden" dedi.

Sonra askerlik felan bitti iş görüşmesine gittim, isyerindeki müdüre hanım ile konusurken bana yasimi sordu söyledim, oda "cok küçük gosteriyorsun" dedi.

Ehliyetim var 18 yasinda almistim, askerden sonra araba aldım ama adam akıllı bi kullanamadım.Bıktım arkadaş ya, daha mahalleden çıkmadan çevirmeye giriyorum.Polislerin hepside ehliyet var mı diye soruyor.

Mesela geçenlerde apartman bahçesinde başka mahallenin liseli gençleri gelmis top oynuyor, gidin başka yerde oynayin dedim diye bana sataştılar.Görünüşüme aldanıp beni kendi yaşıtlari felan sandılar heralde.Neyse içlerinden biri ile baya bi tartıştık, en son ben buna "kaç yasindasin lan sen ?" Diye sordum, 17 cevabini verdi.Sonra o bana tartışma sıradinda " sen kaç yaşındasin peki ? " diye karşılıklı bir soru sorunca " 23 ulan " dedim.Sonra araya ailem felan girdi, buda o ara kaçtı zaten.O gunden sonrada nerde beni gorse yolunu değistirip kaçıyor.

Hayir ben askerlik yapmis adamim onun kafasini koparırım problem yok ama onun beni kendi yaşıtı sanıp çirkinleşmesi hiç hoş degil.Durduk yere başım belaya girecek, 17 yasinda çocuk sonuçta bi vursam elimde kalacak.

Ne yapıcam bilmiyorum, şuan 23 yaşındayım ama baksan 16 17 felan sanarsın.Zaten sakalda yok, bir çenede çıkıyor birde bıyık var ama oda seyrek zaten aynı ergen sakalı bıyığı gibi.

Sırf bu yüzden iki kızı terk etmek zorunda kaldım, biri 26 digeri 29 yasindaydi yanlarında küçük kardeşleri gibi duracağım için terk ettim onlari.Hatırladıkca moralim bozuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hipofiz bezine baktır diyeceğim ama geç kalınmış. Hayat gelip geçici yaşamana bak birader. Senin durumunuda anlarım bazen yaş soranlara söylemekten çekinirsin hatta 17 falan dersin bilirim genç gösterme işini

• İlerde bunun çok avantajını yaşayacaksın. Yaşından daha genç göstermek her zaman daha iyidir.

• Şikayetçi oldun seye bak bunun kadar guzel bise varmi yasindan kucuk göstermek icin milayarlar harcayan insanlar var ilerde bunun etskisini daha cok iyo görürsün millet 50 yasinda olacak sen yone genç adamlar dicek ulan ali ye bak bide başarana bak ali ölmüş gomen yok

Birazda böyle düşün

• Hocam boy ve kilo kaç ? Vücut geliştirmeye başla derim. Ayrıca saç modeli nasıl bu da çok önemli bir etken.
    Birde sakal için minoxidil var onu kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: holiganx61

Şikayetçi oldun seye bak bunun kadar guzel bise varmi yasindan kucuk göstermek icin milayarlar harcayan insanlar var ilerde bunun etskisini daha cok iyo görürsün millet 50 yasinda olacak sen yone genç adamlar dicek ulan ali ye bak bide başarana bak ali ölmüş gomen yok

Birazda böyle düşün

Okadar yaşayacağımı sanmıyorum

• Aynı ben. Bende 23'üm, insanlar yaşımı sorduklarında gözleri büyüyüyor, 17-18 gösteriyosun diyorlar. Ama fazla dert etmiyorum bu konuda.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keşke küçük göstersem arkadaş. Cidden çok kötü bir şey büyük göstermek.

Lisedeyken çok işime yarıyordu. 17 yaşındaydım beni 20-21 filan sanıyorlardı çok işime yarıyordu. Sigara içmediğim halde ben giderdim almaya.

Şimdi 23 yaşıma geldim. Benim yaşıtlarım abi diyor. Bir kızla tanıştım. Kız 24 yaşında bana abi dedi. Buna ben senden 1 yaş küçüğüm dedim yok artık filan dedi. Beni 28-30 filan sanmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çakıltaşı__1 -- 15 Nisan 2017; 8:18:43 >
  • La bende aynı durum lise 1rim 5.sınıf mı diyorlar aa

• maalesef 26yım bende hatta az kaldı 27ye bigun bufeden sigara alacaktım sigara için kimlik istedi 20 yaşında bebe kardeşim diyor bana ne desem bilemedim bu konuyla ilgili

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.