Şimdi Ara

10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam güzel olacak, takibe alıyorum konuyu, kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip + adam olacak kasa güzel olucağa benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: aztech_18

quote:

Orijinalden alıntı: Colouse

Hocam, benim aklımda (yapmak zor olsa da) PSU'yu alt tarafa alıp üste de sıcak havayı tahliye eden fan takmak fakat biraz sıkıntılı bir iş olur

Gerekli aletler olsa dediğinizi bende düşünüyorum ama malesef eldeki imkanlar kısıtlı.
    Aslında bu işi bitirdikten sonra farklı bir projem daha var. Cooler Master HAF XB model kasayı örnek alarak psu, cd-rom yuvalarını falan alt kısıma alıp geri kalan sistemi üst bölmeye alarak görsel açıdan güzel birşey yapmayı düşünüyorum inşallah

Hocam ileride yapacağınız farklı projeniz benim yaptığıma benzeyecek galiba

10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OmerD. -- 2 Haziran 2015; 23:37:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor_bey

Hocam güzel olacak, takibe alıyorum konuyu, kolay gelsin

Teşekkür ederim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: OmerD.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Colouse

Hocam, benim aklımda (yapmak zor olsa da) PSU'yu alt tarafa alıp üste de sıcak havayı tahliye eden fan takmak fakat biraz sıkıntılı bir iş olur

Gerekli aletler olsa dediğinizi bende düşünüyorum ama malesef eldeki imkanlar kısıtlı.
    Aslında bu işi bitirdikten sonra farklı bir projem daha var. Cooler Master HAF XB model kasayı örnek alarak psu, cd-rom yuvalarını falan alt kısıma alıp geri kalan sistemi üst bölmeye alarak görsel açıdan güzel birşey yapmayı düşünüyorum inşallah

Hocam ileride yapacağınız farklı projeniz benim yaptığıma benzeyecek galiba

Evet hocam biraz benzeyecek ama ben biraz daha detaylı ve görselliğe özenerek yapmayı düşünüyorum inşallah. Sizin proje de oldukça güzel ama üstüne biraz daha çalışırsanız çook daha güzel olacaktır eminim

• Şehir dışına çıkmadan önceki kasayı getirebildiğim son durum. Eve dönüşte kaldığım yerden devam edicem inşallah..@
     10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum.. 10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum.. 10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum..

• Takipteyim güzel
  • Bende Feel Hurricane II var.
    Bir ara modifiye düşündüm.
    O sıralar bu bölümü çok ziyaret ediyordum.
    Bırakınca da unuttum.
    Senin çalışman başarılı olacak gibi görünüyor.
    Feel Hurricane'in modifyesiz hali bile güzel.
    @aztech_18
  • bir zamanlar benimde feel kasa vardı eski günler aklıma geldi kaç bayram harclığımı biriktirdim alabilmek için... başarılar takipteyim. güzel bir iş çıkar ortaya inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRKFoRCeS

Bende Feel Hurricane II var.
    Bir ara modifiye düşündüm.
    O sıralar bu bölümü çok ziyaret ediyordum.
    Bırakınca da unuttum.
    Senin çalışman başarılı olacak gibi görünüyor.
    Feel Hurricane'in modifyesiz hali bile güzel.
    @aztech_18

Teşekkür ederim hocam. Benimde böyle bir işe kalkışmam son birkaç aydır forumu sıkça ziyaret etmeden kaynaklı zaten. Evet Feel Hurricane gerçekten güzel bir kasaydı benim için ama şimdiki yeni çıkan kasaları görünce pabucu dama atıldı birazcık

• Rica ederim.Başarılar dilerim.
    Kasa güzel de kablo saklama ve büyük ekran kartı takmak mesele.
    Oyun oynama yeteneğim yok.
    Modifiye ile bu yüzden uğraşmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: W1L3D

bir zamanlar benimde feel kasa vardı eski günler aklıma geldi kaç bayram harclığımı biriktirdim alabilmek için... başarılar takipteyim. güzel bir iş çıkar ortaya inşallah.

Bende baya bi para biriktirmek zorunda kalmıştım. 2005-2006 tam tarih hatırlamıyorum ama o zamanın parası 140 milyon TL verdiğimi çook iyi hatırlıyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: W1L3D

bir zamanlar benimde feel kasa vardı eski günler aklıma geldi kaç bayram harclığımı biriktirdim alabilmek için... başarılar takipteyim. güzel bir iş çıkar ortaya inşallah.

Bende baya bi para biriktirmek zorunda kalmıştım. 2005-2006 tam tarih hatırlamıyorum ama o zamanın parası 140 milyon TL verdiğimi çook iyi hatırlıyorum

penta adlı bir bilgisayar firması vardı büyük toptancı o zaman teknosa vatan vb fazla populer değildi penta adlı dağıtım şirketinden 170 liraya aldım 2004 veya 2005 olması lazım :D harbiden zamanında baya pahalıya almışız ama gerçektende masaüstü bilgisayar'ın yeri ayrı zamanı gelince tekrar topluyacağım bir tane..

• Hocam güzel gidiyor takipteyim... Kolay gelsin.

• hep böle bişey yapmak istemişimdir. güzel çalışma eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: canyilmaz0

hep böle bişey yapmak istemişimdir. güzel çalışma eline sağlık

Teşekkür ederim
    Şehir dışından dün geldim ve bugün yine çalışmalara başladım. İlk iş olarak anakart ve ekran kartını kasanın içine yerleştirdim, kasanın rengini değiştiğimden midir bilmiyorum ama daha bi güzel görünüyor gözüme
    Yarın fotoğraf çekip paylaşım yapıcam inşallah

• Anakartı yerleştirmeyi yerleştirdim ama power supply'nin şu dağınıklığına henüz bir çözüm bulamadım
    Bu şekilde power supply'i kasaya yerleştirmek hiç içimden gelmiyor.
     10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum.. 10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum..

• Feel Hurricane 2 kullanıyorum ben de.Üst kapağa aynı sizin yaptığınız gibi fan eklemiştim 2 sene kadar önce.Altına da tam olarak yaptığınız gibi fan delikleri açmayı planlıyordum ozamanlar.Bir an kendimi gördüm konuda Kablo karmaşasından bir nebze kurtulabilmek adına bahçe hortumu kullanmıştım o zamanlar.Akşam eve geçince resimlerim en azından bir fikir oluşturur belki.
  • quote:

Anakartı yerleştirmeyi yerleştirdim ama power supply'nin şu dağınıklığına henüz bir çözüm bulamadım
    Bu şekilde power supply'i kasaya yerleştirmek hiç içimden gelmiyor.
     10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum.. 10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum..

sleeve yapabilirsin

eğer uğraşamam diyorsan siyah elektrik bandı ile güzelce çevreleyebilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: This_is_Heavy

Feel Hurricane 2 kullanıyorum ben de.Üst kapağa aynı sizin yaptığınız gibi fan eklemiştim 2 sene kadar önce.Altına da tam olarak yaptığınız gibi fan delikleri açmayı planlıyordum ozamanlar.Bir an kendimi gördüm konuda Kablo karmaşasından bir nebze kurtulabilmek adına bahçe hortumu kullanmıştım o zamanlar.Akşam eve geçince resimlerim en azından bir fikir oluşturur belki.

Fotoğrafları bekliyorum hocam nasıl göründüğünü merak ettim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.