Şimdi Ara

10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mulobbo

quote:

Orijinalden alıntı: aztech_18

Anakartı yerleştirmeyi yerleştirdim ama power supply'nin şu dağınıklığına henüz bir çözüm bulamadım
    Bu şekilde power supply'i kasaya yerleştirmek hiç içimden gelmiyor.
     10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum.. 10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum..

sleeve yapabilirsin

eğer uğraşamam diyorsan siyah elektrik bandı ile güzelce çevreleyebilirsin

Elektrik bandı aklımdan geçti ama görünüme önem veren biriyim ve birşey yapıyorsam elimden gelenin en iyisini yapmayı isterim her zaman. O yüzden bant fikrini bir kenara attım ve sleeve düşündüm. Onun için de gerekli malzemeyi alayım diye düşünüyorum ama eğer ince sleeve alıp da her kabloyu ayrı ayrı kaplayayım dersem ortalama 32 metre kablo var power supply den çıkan. Bir de sleeve için bütün pinleri kablolardan söküp takıp sonra pinleri geri takması var. Hem gerekli alet eedevatım yok hem de bayaa meşakkatli bir iş gibi görünüyor.
    Bugün elektrikçiden kablo toplama çorabı aldım siyah file şeklinde. Kısım kısım toplu bir şekilde kaplamayı düşünüyorum. İlk etapta deneme amaçlı 1 metre aldım. Sabah ilk iş onu denicem, eğer olursa gidip tekrar alıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aztech_18 A kullanıcısına yanıt
    Eğer olursa birde elektriçtiden makaron al. filelerin uçlarına geçirip ısıtırsın böylece hem sabit durur hemde şık durur.O anlatır sana nasıl yapılcagını.
  • Fotoğrafları hesap makinesiyle çektim kusura bakmayın @aztech_18

10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi This_is_Heavy -- 14 Haziran 2015; 9:14:10 >

• This_is_Heavy kullanıcısına yanıt
    Hocam çook iyi olmuş gerçekten
    Hem kabloların dağınıklığından kurtulmuş kasa hem de sıvı soğutma görünümüne kavuşmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: Interv3nti0n

Eğer olursa birde elektriçtiden makaron al. filelerin uçlarına geçirip ısıtırsın böylece hem sabit durur hemde şık durur.O anlatır sana nasıl yapılcagını.

Dün aldığım kablo çorabını denedim ve gayet güzel oldu ama aldığım ürün 25 mm olduğu için kalın kabloları bağlamaya güzel oldu. Şimdi daha incesi lazım bana. Hem daha ince kablo çorabı hemde dediğiniz gibi makaron alıp temiz bir şekilde kabloları toparlayıp dağınıklıktan kurtulucam inşallah

• aztech_18 A kullanıcısına yanıt
    25mmi oh maşallah

Foto bekliyoruz kolay gelsin
  • quote:

quote:

quote:

Anakartı yerleştirmeyi yerleştirdim ama power supply'nin şu dağınıklığına henüz bir çözüm bulamadım
    Bu şekilde power supply'i kasaya yerleştirmek hiç içimden gelmiyor.
     10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum.. 10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum..

sleeve yapabilirsin

eğer uğraşamam diyorsan siyah elektrik bandı ile güzelce çevreleyebilirsin

Elektrik bandı aklımdan geçti ama görünüme önem veren biriyim ve birşey yapıyorsam elimden gelenin en iyisini yapmayı isterim her zaman. O yüzden bant fikrini bir kenara attım ve sleeve düşündüm. Onun için de gerekli malzemeyi alayım diye düşünüyorum ama eğer ince sleeve alıp da her kabloyu ayrı ayrı kaplayayım dersem ortalama 32 metre kablo var power supply den çıkan. Bir de sleeve için bütün pinleri kablolardan söküp takıp sonra pinleri geri takması var. Hem gerekli alet eedevatım yok hem de bayaa meşakkatli bir iş gibi görünüyor.
    Bugün elektrikçiden kablo toplama çorabı aldım siyah file şeklinde. Kısım kısım toplu bir şekilde kaplamayı düşünüyorum. İlk etapta deneme amaçlı 1 metre aldım. Sabah ilk iş onu denicem, eğer olursa gidip tekrar alıcam.

aslında sata ve 4 pin molexi kaplamaya gerek yok sadece 4+4cpu ve 24 pin mb ları sleeve yapsan yeter pinleri çıkarmak için zimba teli çok iyi iş görüyor.

• Ancak bu kadar yapabildim eldeki imkanlarla. İlerleyen zamanlarda daha orjinal bir şekikde sleeve yapıcam inşallah, artık işi öğrendim

Ama zımba teli çook işe yaradı

• quote:

Ancak bu kadar yapabildim eldeki imkanlarla. İlerleyen zamanlarda daha orjinal bir şekikde sleeve yapıcam inşallah, artık işi öğrendim

Ama zımba teli çook işe yaradı

Güzel olmuş hayırlı olsun.

• bende dandik hıper kasa var . on panel bile çalışmıyor. yenisini mialsam modifiyeye mi uğraşsam bilemedim . bişeyede benzemiyor
  • mulobbo kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Şimdi sıra ön panele geldi. Ona ne yapabilirim diye düşünüyorum. Önerisi olan varsa paylaşabilir mi..

• quote:

Teşekkür ederim. Şimdi sıra ön panele geldi. Ona ne yapabilirim diye düşünüyorum. Önerisi olan varsa paylaşabilir mi..

Öndeki fanın ızgarasını çıkarıp uv boya ile boyarsan güzel bir görüntü oluşacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fikirist

bende dandik hıper kasa var . on panel bile çalışmıyor. yenisini mialsam modifiyeye mi uğraşsam bilemedim . bişeyede benzemiyor

Hocam fotoğraf paylaşırsanız forumdan öneriler alabilirsiniz..

• quote:

quote:

Öndeki fanın ızgarasını çıkarıp uv boya ile boyarsan güzel bir görüntü oluşacaktır

Hocam ızgaradan ziyade ön panelde genel bir değişiklik yapmak istiyorum ama aklıma birşey gelmedi.

• quote:

quote:

quote:

Hocam ızgaradan ziyade ön panelde genel bir değişiklik yapmak istiyorum ama aklıma birşey gelmedi.

konuya göz atmanı öneririmhttp://forum.donanimhaber.com/m_16062961/tm.htm

• Modifikasyon bittimi ?
    Konuyu upluyalim

• Son durum nedir, güncelleme gelmedi hala.
  • Modifikasyonu malesef daha bitiremedim. Kasanın yan kapağı için plexi almam gerekiyor ama Malatya'da alabileceğim biryer halen bulamadım.
    En kısa zamanda modifikasyonu bitirip konuyu güncellicem inşallah .
    İlginiz için teşekkür ederim ..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.