Bildirim
10 Yıllık Emektar Feel Hurricane Kasamı Elden Geçiriyorum.. (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Eğer olursa birde elektriçtiden makaron al. filelerin uçlarına geçirip ısıtırsın böylece hem sabit durur hemde şık durur.O anlatır sana nasıl yapılcagını. -
-
Hocam çook iyi olmuş gerçekten
Hem kabloların dağınıklığından kurtulmuş kasa hem de sıvı soğutma görünümüne kavuşmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Interv3nti0n
Eğer olursa birde elektriçtiden makaron al. filelerin uçlarına geçirip ısıtırsın böylece hem sabit durur hemde şık durur.O anlatır sana nasıl yapılcagını.
Dün aldığım kablo çorabını denedim ve gayet güzel oldu ama aldığım ürün 25 mm olduğu için kalın kabloları bağlamaya güzel oldu. Şimdi daha incesi lazım bana. Hem daha ince kablo çorabı hemde dediğiniz gibi makaron alıp temiz bir şekilde kabloları toparlayıp dağınıklıktan kurtulucam inşallah
25mmi oh maşallah
Foto bekliyoruz kolay gelsin -
-
-
-
bende dandik hıper kasa var . on panel bile çalışmıyor. yenisini mialsam modifiyeye mi uğraşsam bilemedim . bişeyede benzemiyor -
Teşekkür ederim. Şimdi sıra ön panele geldi. Ona ne yapabilirim diye düşünüyorum. Önerisi olan varsa paylaşabilir mi..
quote:
Orijinalden alıntı: aztech_18
Teşekkür ederim. Şimdi sıra ön panele geldi. Ona ne yapabilirim diye düşünüyorum. Önerisi olan varsa paylaşabilir mi..
Öndeki fanın ızgarasını çıkarıp uv boya ile boyarsan güzel bir görüntü oluşacaktır -
quote:
Orijinalden alıntı: Fikirist
bende dandik hıper kasa var . on panel bile çalışmıyor. yenisini mialsam modifiyeye mi uğraşsam bilemedim . bişeyede benzemiyor
Hocam fotoğraf paylaşırsanız forumdan öneriler alabilirsiniz..
quote:
Orijinalden alıntı: mulobbo
quote:
Öndeki fanın ızgarasını çıkarıp uv boya ile boyarsan güzel bir görüntü oluşacaktır
Hocam ızgaradan ziyade ön panelde genel bir değişiklik yapmak istiyorum ama aklıma birşey gelmedi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mulobbo
quote:
Öndeki fanın ızgarasını çıkarıp uv boya ile boyarsan güzel bir görüntü oluşacaktır
Hocam ızgaradan ziyade ön panelde genel bir değişiklik yapmak istiyorum ama aklıma birşey gelmedi.
konuya göz atmanı öneririmhttp://forum.donanimhaber.com/m_16062961/tm.htm
-
Modifikasyon bittimi ?
Konuyu upluyalim
Son durum nedir, güncelleme gelmedi hala. -
Modifikasyonu malesef daha bitiremedim. Kasanın yan kapağı için plexi almam gerekiyor ama Malatya'da alabileceğim biryer halen bulamadım.
En kısa zamanda modifikasyonu bitirip konuyu güncellicem inşallah .
İlginiz için teşekkür ederim ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X