Şimdi Ara

100.000 - 1.100.000 arasında b-suv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bu fiyat aralığında yaşı küçük b-suv arac bakıyorum ancak kararsız kaldığım modeller var fikri ve bilgiye ihtiyacım var

t-cross- 2008- c3 aircross- arona ancak t-crossun yüksekliğini ve tipini begendim sadece manuel olması beni olumsuz etkiliyor

bilgisi olanlar cevap verebilrise memnun olurum

• T-cross ve arona çok kalitesiz araçlar. 2008 hem iç/dış dizaynı hemde kalitesiyle tercih edilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 29 Eylül 2023; 18:46:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egea cross varken hiçbirine bakmam. Alternatif olarak Mg zs modelini inceleyebilirsiniz. Bu sınıfın en büyük araçlarından birisi. C hb lerden daha geniş içi ve bagaji. Fiyatı uygun, donanımı güzel. İç malzeme, konfor sınıfına göre güzel.

• 2008 varken diğerleri geride kalıyor troc manuel olmasa 2. sıraya konulabilir

• mg ler bakılabilir ama iç tasarımıları hoş değil hemde multimedia türkçe değilmiş hala galiba hemde yeni marka parca servis sıkıntısı yasarı diye cekincem var

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

bütçeme göre 2008 lerde manuel oluyor :)) otomatik de yas büyüyor hemde eski kasaya oluyor

• 30bin km altı, kazasız boyasız 1 milyon altına araç alacak olsam
    C3 Aircross Feel Bold otomatik alırdım.

Ya da parayı 1.2 milyona çıkarır 1.2 turbo benzin motorlu live paket C5 Aircross alırdım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Renegade tavsiye ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.