Şimdi Ara

100.000-130.000 TL HB tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makyajlı, temiz denk getirebilirseniz kesinlikle A180d. Sınıfının en iyi tasarımı bence. Motor da tüketim beklentilerinizi karşılayacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • A3 derim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • A3 tek geçerim o sınıfta.

• Leon TDi Advance paket. 17 inç jant, cam tavan, led far, büyük ekran.

Astra diyorlar ama astranın içi çok zevksiz, cam tavanı yok, arka havalandırma yok.

örnek ilan:
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-advance-paket-ilk-sahibinden-tramersiz-boyasiz-degisensiz-695048432/detay/
  • Güncel

• Civic 1.5 182 hp. Donanımı gayet yeterli tipi de düzgün motor hem az yakıyor hem güçlü. Yok dersen 308 yok dersen leon 1.4 eco tsi. 1 serisi önermem temizi bulmak zor

• İlginç bir şekilde konu boyunca Toyota Auris lafı geçmemiş.

Şimdi kimisi kalkıp Auris artık üretilmiyor falan diyecek. Hayır üretiliyor sadece ismi değişti. Toyota Corolla HB olarak anılacak artık. Eskiden de Auris olmadan önce Toyota Corolla HB idi.

Örnek bir ilan linki ekliyorum. Donanım ve özelliklerine bir göz atın. Paranızın satın alacağı en F/P aracıdır.

Bir forumdaş CVT'ye sorunlu demiş. Nissan ve Ford'un CVT'si ile karıştırmıştır. Toyota'nın CVT'si DSG'den 1000'de 1 oranında daha az sorun çıkarır.
    sahibinden.com
    Toyota / Auris / 1.6 / Premium / TOYOTA MEZCAR PLAZA'DAN TOYOTA AURİS 1.6 PREMİUM MULTİDRİVE S sahibinden.comda - 676985458
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-mezcar-plaza-dan-toyota-auris-1.6-premium-multidrive-s-676985458/detay

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet Serdar K.

İlginç bir şekilde konu boyunca Toyota Auris lafı geçmemiş.

Şimdi kimisi kalkıp Auris artık üretilmiyor falan diyecek. Hayır üretiliyor sadece ismi değişti. Toyota Corolla HB olarak anılacak artık. Eskiden de Auris olmadan önce Toyota Corolla HB idi.

Örnek bir ilan linki ekliyorum. Donanım ve özelliklerine bir göz atın. Paranızın satın alacağı en F/P aracıdır.

Bir forumdaş CVT'ye sorunlu demiş. Nissan ve Ford'un CVT'si ile karıştırmıştır. Toyota'nın CVT'si DSG'den 1000'de 1 oranında daha az sorun çıkarır.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-mezcar-plaza-dan-toyota-auris-1.6-premium-multidrive-s-676985458/detay
    Auris için fabrika verisi 7.8LT Şehir içi kullanım çok değil mi?

• benim o paraya alacağım araç ya mazda 3 ya da a serisi olurdu
  • JohnNashhh kullanıcısına yanıt
    Maalesef aracın tek handikapı bu.

Ancak diğer markalar gibi fabrika verisi ile gerçek tüketim arasında 2-3 Lt. fark yok.

Bulunduğum şehirde 8.5 Lt./100 Km. LPG tüketimim var. Daha yeni uzun yoldan geldim. 120-130 Km. ortalama ile 6.6 Lt. LPG yaktım.

Bu nedenle ekonomi isteniyorsa tam uyumlu motoruna LPG dönüşümü yapılmalı.

Ama benzin ile de yılda 10.000 Km. üstü yapılmıyorsa üzeceğini düşünmüyorum.
  • Astra K Dizel Otomatik
  • Mehmet Serdar K. kullanıcısına yanıt
    Uzun yıllar corolla kullandım. 2015 model. Gidişini hiç sevmiyorum, bence performans olarak çok kötü. Ayrıca ikinci elde dizel daha cazip geliyor

• nuisance kullanıcısına yanıt
    Şu aralar bana da en mantıklı seçenek excellence paket astra gibi geliyor

• Mazda 3 power

• bende excellence paket dizel astra yada gtline paket dizel 308 derim, her ikiside tam otomatik vites (tork konvertörlü)

ikinci el piyasası zayıf biraz ancak uzun seneler binecem derseniz dizel mazda 3'te çok güzel arabadır hocam gerçek japon :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 22 Ağustos 2019; 18:47:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buz_Adam32. kullanıcısına yanıt
    Ayni şanzıman.

• quote:

Orijinalden alıntı: juxtance

Uzun yıllar corolla kullandım. 2015 model. Gidişini hiç sevmiyorum, bence performans olarak çok kötü. Ayrıca ikinci elde dizel daha cazip geliyor
    Kullandığınız 1.33'müydü 1.6'mıydı.

Ben de Auris var. Bahsettiğim 1.6 Valvematic motor 132 Bg. ile performans sıkıntısı hiç yaşamadım.

Eski aracımı değiştirme sürecinde arkadaşımın 1.4 Turbo Astra K'sını da test etmiştim. Aralarında ahım şahım bir fark yok.

Aksine Astra oldukça ağır olduğundan ilk kalkışlarda Auris daha iyi gibi.

Auris'i seçme nedenim Opel'lerin yaşlandıkça arıza çıkarma potansiyeli ve Turbo motorun kim ne derse desin LPG ile olan sorunlu birlikteliği idi.

İfadelerinizden anladığım kadarı ile siz mantığınızın değil, kalbinizin gösterdiği yere gideceksiniz.

Şimdiden hayırlısı olsun.

• anlamam arabadan ama volvo v40 ın tipi çok güzel değil mi?
  • Otomatik dediginiz icin DSGli vw grubunu direkt eliyorum (kendim manuel golf kullaniyorum, anti-vw fanboy degilim merak etmeyin)
    C sinifi otomatik arac baksaydim siralamam su sekilde olurdu:
    1. Sirf ZF sanzimani ve genc olmam sebebiyle 1.16
    2. EAT sanzimani ve cok begendigim motorlari sebebiyle full + full bir 308
    3. Cok guclu dizel motoru sebebiyle astra (bir tik performanssiz sanzimani sebebiyle 3. siraya koydum)

1.16 ve 308 alsam benzinli alirdim, dizele fark vermezdim. O parayi cebime koyardim. Ikisinin de turbo benzinli motorlari cok cok keyifli ve basarili. Astra kesinlikle dizel olmali cunku benzinli motorlarinda kronik piston kirma problemi var ve cok ciddi bir problem. Bu arada ne alirsaniz alin atmosferik benzinli almayin. 100bin+ bir para verip 30 sene oncenin tork fakiri motoruyla yokuslarda rezillik cekmek akil kari degil. Turbonun nimetlerinden faydalanin.

Not: Temiz bulunacagini sanmiyorum ama temizi denk gelirse dizel V40da olabilir. Ustteki arkadas guzel bir oneride bulunmus. Yalniz V40in benzinlisi piyasadaki diger turbo benzinlilere gore cok cok daha fazla yakar, bilginiz olsun. Kendim 1.4 TSI kullanmama ve turbo benzin hastasi olmama ragmen V40 benzinlisini ben bile almazdim :) denk gelirse dizeline bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitarist308 -- 22 Ağustos 2019; 22:44:8 >

• mercedes A180 açık ara önce bana göre
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.