Şimdi Ara

100.000 Km Aşmış 7 Yaş Üsti DİZEL Alınırmı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
32.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eniştem de 386 bin de Albea vardı alet hala taş gibiydi, bakımları zamanında yaptırırdı titizdi. Araba yılan gibi gidiyordu.
    Sonunda ısrarlara dayanamayıp 394 bin de sattı arabayı gitti 2015 Astra aldı, bir yanım hala Albea'yı arıyor diyor.
  • Hocam şuanki aracım 9 yaşında 275.000 km de sıfır araç gibi olmuyor ama büyük sıkıntı yok performanslı kullanımda yağ yakıyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100.000 km yi asmamis 7 yasinda dizel alinmaz bence:)

• tantalis1986 kullanıcısına yanıt
    dizeller daha fazla dayanır diye biliyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperdgal

100.000 km yi asmamis 7 yasinda dizel alinmaz bence:)

Merhaba.
    8 yaşında 240.000 km de Corrolla 1.4 D-4D MMT satın aldık.
    Şimdilik memnunuz.
  • Katiyen alınmaz 100bin km yapmış 7 yaşında alınmaz (!)

• arkadaşlar konuya şöyle bir göz gezdirdim de;

birkaç mesajda dizelleri devirli kullanmak gerektiği, 2000 devir altı kullanımın motor ömrünü kısalttığı vurgulanmış. ben aracımı kullanırken 2000 deviri geçmemeye gayret gösteririm, zorlanmasın diye, ayrıca zaten göstergede de uyarı oluyor vites yükseltilmesi ile ilgili bu devirlerde. Bunları bir kenara bırakalım, aynı aracın otomatiği 40 km hıza gelince 3. vitese geçiyor direk. Bir de bir ara kılavuzu kontrol ederken ; araç hareket eder etmez 2'ye, 30 km'de 3'e, 50 km'de 4'e (düz yol için) atmakta fayda olduğu yazıyordu.

Bu konuda önerilerinizi beklemekteyim.

• siz almayın fiyatı düşsün ben alırım, 7 yaşında 140binde multijet aldım artık 9 yaşında 180bin km
  • Mytohology M kullanıcısına yanıt
    Arkadaş kilometre düşürme olmuştur diye alınmaz demek istiyor olabilir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şeyin başı sağlık yani bakım

• 9 yaşında 145.000 km Dizel otomatik mondeo aldım. Geçen hafta Bursa-Ankara gidip geldim, motor çok güzel. Hem performanslı hem de ekonomik. Uzun yolda 2.0 dizellerin keyfi başkaymış.
  • fazla paran varsa alınmaz yoksa alınır.
  • 2006 2007 dizel C4 otomatik bakıyorum km ler 150 bin civarı acaba baktır sam bir sorun olur mu uzun yıllar kullanmak istiyorum önerir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: noyedi

2007 fiestam 120.000 km oldu şimdiye kadar motorla ilgili hiç bir sıkıntı çıkarmadı.genelde 2-3 devir arası kullanırım.uzun yolda kısa süreliğine 3000 deviri geçerim (kurum bağlamaması için gerekliymiş).sakin kullanım ve bakım aralıklarına dikkat edilerek rahat 500.000 i devirir.

slm hocam bende yüksek km de dizel 1.5 cerato 2006 almıştım. arabadan çok memnunum. km 242 bin. sonuna kadar kullanmak mantıklı mı ? yoksa satmak mı gerekli belli kullanımdan sonra? arabada arıza yok ve sağlam.yıllık 6 bin biniyorum.
  • 7 yaş 100.000 km çok iyi bile bence alınır. geçen ay 3 yaşında arabayı 120.000 de aldık :D
  • Size katılıyorum. Eğer ivmelenme ihtiyacı yok ise, araba az-çok yokuş çıkmıyorsa, rölanti devrinin altına düşmüyorsa, araba titremiyorsa her devirde kullanılır araç. Öyle olmasa "aracınızı mümkün olan en düşük devirde kullanın" diye kataloglara yazmazlardı. Bence dizel bir araç için, özellikle düz yoksa 1500-1600 kullanılabilir devirler. Zaten birçok yeni nesil dizel araç bu devirlerde max tork vermeye başlıyorlar
    Saygılarımla

quote:

Orijinalden alıntı: Onur!..

arkadaşlar konuya şöyle bir göz gezdirdim de;

birkaç mesajda dizelleri devirli kullanmak gerektiği, 2000 devir altı kullanımın motor ömrünü kısalttığı vurgulanmış. ben aracımı kullanırken 2000 deviri geçmemeye gayret gösteririm, zorlanmasın diye, ayrıca zaten göstergede de uyarı oluyor vites yükseltilmesi ile ilgili bu devirlerde. Bunları bir kenara bırakalım, aynı aracın otomatiği 40 km hıza gelince 3. vitese geçiyor direk. Bir de bir ara kılavuzu kontrol ederken ; araç hareket eder etmez 2'ye, 30 km'de 3'e, 50 km'de 4'e (düz yol için) atmakta fayda olduğu yazıyordu.

Bu konuda önerilerinizi beklemekteyim.

• Tum bakimlari yetkili serviste eksiksiz yapildiysa herturlu alinir 150 binlik te alinir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Arkadaş kilometre düşürme olmuştur diye alınmaz demek istiyor olabilir :)

Evet hocam aynen onu kastettim

• 100.000 kilometre buyuk degil. Bakimliysa alinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.