Şimdi Ara

100.000 Km Aşmış 7 Yaş Üsti DİZEL Alınırmı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
32.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Alınır tabikide ben aldım mesala:) çokda memnunum. Ayrıca o tarz söylentilere aldırış etmeyin.
  • Alinmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence riskli olur. .
    Turbo dizel araçlar biliyorsunuz yakıt kalitesine karşı biraz hassas. şimdilerde dizel yakıtlar iyi . . Ama 7 sene önce dizellerin kalitesi pek yüksek değildi diye hatırlıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tantalis1986

dizellerin motor ömrünün kısa olduğu rivayet ediliyor.ben de merak ediyorum açıkçası

bursada 860 binde dizel taksi dolmuşa bindim motor ilk motoru sahibi bana zerre masraf çıkartmadı bakımları ve bir kaç parçası dışında dedi.
  • Ben almam. Kimse bana aldıramaz.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

dizellerin motor ömrünün kısa olduğu rivayet ediliyor.ben de merak ediyorum açıkçası

bursada 860 binde dizel taksi dolmuşa bindim motor ilk motoru sahibi bana zerre masraf çıkartmadı bakımları ve bir kaç parçası dışında dedi.

bu seviyelere ulasabilen tek marka biliyorum o da mercedes'tir onlarda zaten su anda müzelerde dediginiz inanilmasi güc degil imkansiz birsey. Hele hele dizel....

• Ön yargıyı bırakın,

Adam gibi bakım hiç görmemiş, yağı suyu değişmemiş 50binde bir benzinli araç mı, yoksa bakımı eksiksiz yapılmış, 150binde dizel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

quote:

bu seviyelere ulasabilen tek marka biliyorum o da mercedes'tir onlarda zaten su anda müzelerde dediginiz inanilmasi güc degil imkansiz birsey. Hele hele dizel....

bursadaki tüm dolmuşlara bakın 400 bin 600 bin dolduran araçlar var . şuanki aracımdan önce alıcağım bir araç vardı 450 binde dizeldi.

adam gibi bakılıp adam gibi sürüldükten sonra sıkıntı olmuyor.

geçenlerde adamın birinin haberi çıkmıştı. eski model honda civic i ile 1.000.000 mil yani 1.600.000 km yol katetmiş. hatta avustralyaada honda adama özel gün düzenledi ve sıfır km yeni hpnda civic hediye edildi.

• Konuyu nıye benzınlıye tasıdınkı 50 binde bakımı yapılmamıs benzınlı arac mı,bakımı eksıksız yapılmıs 150 binde dizel araçmı ?

Ben başka Türlü Soruyım 1 hafta aç susuz kalan Erkek mi, Yoksa bir eli yağda bir eli bal'da Kadın mı daha uzun yol yürür ?

Adam 100 k 7 yasında dızel alınırmı demıs verdıgnız cevap sacma hemen benzınlı dızel tartısması olmus

Bu arada servise gotur motorda sorun yoksa alınır ama ıs sadece motorda bıtmıyor
  • quote:

2008 albea dizel ticari taksi 529 bin kmde şahidim

• quote:

Orijinalden alıntı: SıleNtKillEr

Konuyu nıye benzınlıye tasıdınkı 50 binde bakımı yapılmamıs benzınlı arac mı,bakımı eksıksız yapılmıs 150 binde dizel araçmı ?

Ben başka Türlü Soruyım 1 hafta aç susuz kalan Erkek mi, Yoksa bir eli yağda bir eli bal'da Kadın mı daha uzun yol yürür ?

Adam 100 k 7 yasında dızel alınırmı demıs verdıgnız cevap sacma hemen benzınlı dızel tartısması olmus

Bu arada servise gotur motorda sorun yoksa alınır ama ıs sadece motorda bıtmıyor

Arkadaş, üstte yazılanları okursan anlarsın ne demek istediğimi.

Arkadaşlar benzinli araba alınır ama dizel araba alınmaz diyorlar. Bende benzinli arabaya da güvenme, bakımı yoksa diyorum... Bakımı çok düzgün yapılmış dizel bence bakımsız benzinliden daha iyidir diyorum.

Daha fazla Türkçe'leştiremiyorum kusura bakma.

• 2004 model seat cordoba TDİ kullanıcısıyım 2008 yılından beri bende araç.gerekli olan bakımlarını ve motoruna her türlü dikkat ederim,benden önceki sahibide benim gibi kullanırdı arac şuan 225.000'de hala saat gibi çalışıyor!
    dizel motoru kullanmasını bilmek gerek yoksa çok üzer...
  • Bakımları zamanında yapılmış ve iyi kullanılmış ise alınır, bu arada km orjinalliğine özellikle dikkat edin. Ben önceki aracımı 250 bin km civarındayken sattım, normal bakımlar dışında öyle masraf filan çıkartmadı. Hor kullanılan şirket araçları bile 150-200 bin km rahat görüyor. Yalnız benim tavsiyem mümkün olduğunca yeni araç almanızdır, bu şekilde aracın geçmişini daha iyi sorgulayabilirsiniz.

Daha önce açılmış birkaç konu, eminim faydası olur;

En fazla kaç km. araç alınmalı?
    http://forum.donanimhaber.com/m_45432557/tm.htm

60bin'de dizel araba alınır mı, alırsa satılır mı !!?!
    http://forum.donanimhaber.com/m_48469228/mpage_1/key_bin%2Cdizel/tm.htm

VW GOLF IV TDI 1.000.000 KM,VW POLO-SKODA FABIA TDI 600.000 KM

http://forum.donanimhaber.com/m_51063589/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51063589

• Bilinçli bir kullanıcı kullandıysa rahatlıkla alınabilir.
  • Dizellerin omurlerinin daha uzun oldugunu daha once forumda guzelce yazmislardi. Yakitin yagli olmasindan falan devirlerden vs daha uzun omurluymus. Araci her zaman tanidiktan almakta fayda var. Ama bir arabada kendini az cok belli eder diye dusunuyorum. Bir de yetkili servise baktirdiktan sonra tamam
  • 2004 model dizel aracımı geçen sene 108.000 de almıştım şimdi 142.000 de bir sorun yok şimdilik
  • 2005 model land rover 2.0 Td4 2007de aldik aldigimizda 80bindeydi simdi ise 132 binde alindigindan beri sadece gecen sene yakit ve hava filtresi degisildi sorunsuz, yani temiz kullanilmis olursa 200binde bile olsa sorun cikarmaz bence, gunumuzde en olu dizel motorlarin 250-300bin omru oldugu soylenir saglam motoru olan dizeller 500bini de gorur.

• quote:

Orijinalden alıntı: msasker

2005 model land rover 2.0 Td4 2007de aldik aldigimizda 80bindeydi simdi ise 132 binde alindigindan beri sadece gecen sene yakit ve hava filtresi degisildi sorunsuz, yani temiz kullanilmis olursa 200binde bile olsa sorun cikarmaz bence, gunumuzde en olu dizel motorlarin 250-300bin omru oldugu soylenir saglam motoru olan dizeller 500bini de gorur.

Emin misiniz?

Sizin aracınız ölmüş bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M e t i n

quote:

Orijinalden alıntı: msasker

2005 model land rover 2.0 Td4 2007de aldik aldigimizda 80bindeydi simdi ise 132 binde alindigindan beri sadece gecen sene yakit ve hava filtresi degisildi sorunsuz, yani temiz kullanilmis olursa 200binde bile olsa sorun cikarmaz bence, gunumuzde en olu dizel motorlarin 250-300bin omru oldugu soylenir saglam motoru olan dizeller 500bini de gorur.

Emin misiniz?

Sizin aracınız ölmüş bence.

Nasil yani 132 binde arac oluyor mu ilk defa sizden duydum

• Bakımları düzenli olarak yapıldıysa tabiki alınır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.