Şimdi Ara

100.000 KM POLO DSG SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
3.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun bana az önce hata şanzıman dedi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hyundai Tucson'u çok beğeniyorum ancak bu dct adlı çift kavramalı yarı otomatik şanzıman yüzünden almaya cesaret edemiyorum. Dsg'lere hep şu yıldan itibaren sorunsuz deniyor, acaba hangi sene o? 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kavraman bitik, baskı balata gibi düşün. Zaten alırken eksper sana kavramayla ilgili bilgi vermiş olmalıydı. Sana satan arkadaş kavramanın bittiiğini anlamıştır

• Lego95 kullanıcısına yanıt
    Hiçbir şey demedi maalesef

• Mekatronik değişecek dediler. Kart da değişecekse 30-40 arası , sadece mekatronik değişecekse 10-15 arası dediler. Ustam sıkıntı kavrama da olabilir mi acaba mekatroniği değilde kavramayı değiştirmeyi düşünsek mi dediğimde, o zaman “Kavrama 1 istemsizce açılıyor” hatası değilde “vites 2 ayarlanamıyor” gibi hata verir dediler. Önce mekatroniği değiştirelim sonra devam ederse ona bakarız dediler. İnsna bir şey de diyemiyor bu durumda bilgisiz olunca. Çıkma takacaklar , orijinaller çin malı ona garanti veremiyorum dedi. Çıkmalara 6 ay garanti veriyorlarmış.

Fiyat konusunda da bir kere adımını atınca geri adım atamıyorsun. Yok yaptırmayacam diyip çıkamıyorum da brnlik bir sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L0kum -- 9 Mayıs 2024; 9:46:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L0kum

Ankaradayım. Ankara için usta önerisi olan varsa alabilirim. İllaki şanzıman için olmasına da gerek yok. güvenilir usta bulmak zor maalesef.

Bakalım bize kaça patlayacak :)
    Şaşmazda Aydoğmuş şanzıman var. Honda Jazzın şanzımanını orada tamir ettirmiştim. İşlerinin ehliler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ALBAY kullanıcısına yanıt
    Şuan mekatroniği değiştiriyorlar. Sorun devam ederse artık her yere soracağım tek bir yere bağlı kalmak iyi olmuyor. Acemeliğime denk geldi. Bir de bilgisi olan var mı acaba mekatroniğin 100.000 km değişmesi olağan bir durum mudur?

• quote:

Orijinalden alıntı: L0kum

Şuan mekatroniği değiştiriyorlar. Sorun devam ederse artık her yere soracağım tek bir yere bağlı kalmak iyi olmuyor. Acemeliğime denk geldi. Bir de bilgisi olan var mı acaba mekatroniğin 100.000 km değişmesi olağan bir durum mudur?
    Hocam yaptırır yaptırmaz satın gitsin. İnşallah tek mekatroniktir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dün şanzımancıdaydım, bende de 2016 polo var. kavrama değişimine 25 in tl dedi.

• Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Senin araçta ne gibi sorunlar vardı?

• L0kum L kullanıcısına yanıt

Benim araçta sorun yoktu hocam arabayı satıyordum alacak kişi baktırdı orada şanzımanda sıkıntı var mı diye. laf arasında sorduk kavrama değişimi ne kadar diye.

• GEDİKLİ vosvosçular bekleniyor; bu marka insanları her koşulda çok afedersiniz söğüşlemenin yolunu bulmuş bir marka.

Ve işin ilginci ülkemizde millet hala alıyor; ABD de dsg için 10 yıl garanti vermeden, araç satamadı vos vos;

adamlar ; ülkce gelir olarak bizden çok çok daha zengin ama vos vos yerine honda-toyota-acura- mazda-subaru falan tercih ediyorlar.

acaba neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostiki -- 9 Mayıs 2024; 11:34:51 >
  • ghostiki kullanıcısına yanıt
    Onların tezi şu şekilde ama olman aracu tonk gibidir sağlamdır. İkinci tezleri Japon araçlarında yalıtım yok 😂üçüncü tez araç arıza da verse yolda da bıraksa ben yine de olmana binerim

• netttt2627 N kullanıcısına yanıt
    Valla yaptırıp satacağım bunu. Marka kötülemek gibi olmasında daha da VW binmeyi düşünmüyorum. Başka konunun içeriği ama var mı önerebileceğiniz 1milyon civarı marka model?

• L0kum L kullanıcısına yanıt

Ankara'da nereye gittiniz...?

benzer bir durum benim başıma gelmişti.

2015 1.4 tdi dsg...mart başında sattım aracı...

parçaları kendim temin ettim, çözdüm ama karnımı ağrıttı...

volan,baskı balata,mekatronik kart tamamı değişti...

yakam beyaz adım ayaz diyorsak bu araçlar maaşlı adamın aracı değil abi dedi yapan usta  

ben yine uyguna çözdüm ama piyasada 60-70bin ₺'ler havada uçuşuyor...

ankara'da dr.dsg varmış etimesgutta...giden varsa bilgi versin kayıt edeyim..

soran eden oluyor...

DSG'den başı yananlar genelde japon'a yöneliyor bu arada  

kendimize geçmiş olsun demek lazım...şifa dilemek lazım... 

• Ne Japon ne alman , yaşı geçmiş +5 yıl üzeri her araç sizi hamile bırakmaya gebedir. Kucağınız da bulursunuz şanzumanı anlamazsınız.

Piyasa çok yüksek düştü diyenlere aldanmayın bu fiyatları normalleştitmek için yapılan pazarlama taktihidir. +5 yılı geçmiş otomatik bir arabayı alacaksanız da km düşük olmalı.

• infinite kullanıcısına yanıt

İvedikte Beş Teknik diye bir yer var oraya gittim. Bakımları da oraya yaptırıyordum. Güzel ilgileniyorlar falan ama şuan bir şey demek için erken daha 1 gün oldu. 1 ay geçtikten sonra yazarım yine buraya. Muayenesi falan yaptırıp satacağım ben de şuan sıkıntısız bakalım.

Önce tüp 8.5000₺'a değiştirmiştim. Şimdi mekatronik değişimi 12.000₺'e oldu. 1 ay içinde de başka bir şey değişecek mi belli olur artık.

Pek araştırmadım hangi usta nasıldır diye. Kimse güvence de vermiyor.

Ben de o japona yönelenlerden olabilirim  

Geçmiş olsun diyelim golf falan hoşuma gidiyordu aslında bundan sonra golf almayı düşünüyordum ama yine aynı sıkıntıları yaşarım korkusu ile vazgeçtim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L0kum -- 10 Mayıs 2024; 10:53:58 >

• kikiemre61 kullanıcısına yanıt

Bundan sonraki felsefem alabilirsem sıfır alıp. 70-80 binde satıp tekrar sıfır araç almak. Şuan alabilecek durumum yok belki ilerleyen yıllarda.

• Evet vosvos fanlari ölümüne dsg savunanlar babasının malı gibi toz kondurmayan tayfa neredesiniz arkadaşa yardımcı olun yol gösterin hadi bakalım tok kapı sesi yalıtım sizi a noktasından b noktasına götürmeye yetmiyor mu yoksa ...

• sorunlu DSG yoktur. kullanmasını bilmeyen sürücüler vardır.

2012 den sonra üretilenler sorunsuz. ( forumda öyle diyorlar. )

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.