Şimdi Ara

100-130 bin civarı aile arabası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3 kişilik bir aileyiz (Anne, baba ve küçük çocuk ) , yeni durumumuz sebebi ile çok memnun olduğum 2011 model Alfa Romeo Guilietta 1.6 JTDM aracımı satıp yerine çok hantal olmayan bir aile arabası almayı düşünüyorum. Yeni alacağımız arabanın bagaj kapasitesinin mevcut aracımızdan biraz daha büyük olmasını istiyoruz.Memur olduğumuz için mümkünse dizel bir araç tercih edeceğim çünkü yılda 20bin km civarı yol yapıyorum (ancak yinede bazı benzinli araçlarda aklımı çelmiyor desem yalan olur ). Fiyat aralığını 100 - 130 bin şeklinde geniş tutmamın sebebi bu ay başlayan 2 yıl sıfır faizli kampanyalardır. Ben araca ne kadar para verebileceğimi şöyle hesaplıyorum. 55 bin (aracımın değeri) + 20 bin ( birikimim ) + ayda 2 bin tl kredi ödeme imkanı = 100 - 130 bin .... yani ikinci el araba tavisyesinde bulunacak arkadaşların 75 binin üstünü kredi çekip ödeyeceğimin ve kredilerin ikinci elde (1.20 gibi rakamlar) yüksek olacağını düşünerek tavsiye vermesini rica ediyorum.Araştırdığım kadarı ile elimdeki miktar, araç alırken çok arada kalıyor.Bu nedenle fikirlerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
    Not : Arabayı min. 5 sene kullanmayı planlıyorum.Yani yatırım amacından daha çok aracın kullanım rahatlığını önemsiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karakartal__ -- 10 Kasım 2016; 12:51:25 >

• İnsignia

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D segmenti kovalamakta fayda var, benzinli passat, dizel superb yada kasa değiştireceğinden fiyatı uygun! Olan insignia.
    Suv merakı yoksa bakmayın, paralarını hakettiklerini düşünmüyorum.

• 3008 alınır o bütçeye
  • Öneriler için teşekkür ederim. 3008 harici tüm araçları inceledim, benim guiliettadan sonra (özellikle iç mekan kalitesi) sanki klasman düşmüş hissi yarattı bana, sizcede durum böyle mi olur?

• Subaru Levorg tabi ki. Eye sight modeli.
  • Bmw 320ied, Volvo s60, Hyundai Tucson, Passat ve son olarak bmw 116d otomatik de olabilir tabi
  • 2. elde 2015-2016 model baya hesaplı dizel ford mondeo lar var
  • Mercedes E serisi Bmw 520 yada audi a6 alamıyorsanız kesinlikle passat almalısınız. mercedes c serisi, audi a4 yada bmw 320 önermiyorum.
  • Ford mondeo yu da hiç incelemedim ilk fırsatta bakmaya gidecegim aklımda hiç yoktu tavsiye için teşekkürler.Passat konusunda da kararsız kaldım kullanımı rahat bir araba olmasına rağmen hanımın tereddütleri var, zorlanırım kullanırken diyor.Levorga gelirsek gidip hanımla beraber inceledik ikimizinde ortak olarak hayran kaldığı tek araba bu ancak 10 litreye varan yakıt tüketimi gözümüzü korkutuyor.Bizim aracımız şu anda ortalam 6-6,5 yakıyor

• Passat

• Subaru Levorg'a bir göz atmanızı öneririm.
  • porsche macana bak derim.

• Passat konusu ve levorg konusu yukarida dedigim gibi macana da anca bakarim gibi geliyor ( ne de olsa bakinca para almiyolar)

• Superb aklıma gelen benim.

• Superb al üzmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mondeo , c max , suberb

ozellikle titanyum mondeo yu bu gun bayide bir miktar inceledim bakmadan gecmeyin derim fakat bana kalirsa 1.6 dizel in otm barindirmamasi eksik olarak nitelendirilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 11 Kasım 2016; 21:10:06 >
  • Kesinlikle Levorg

• Hocam alacağınız tek araç passat
    ÖTV zammı yemeden alırsanız süper olur
    Benzinli gözünüzü korkutmasın senede 15bin yapıyorum. Uzun yolda 5-5.5 yakıyor. Şehir içi 7-7.5 yakıyor

Bu değerleri arttırıp düşürmek elinizde

DSG büyük rahatlık. Patlar çatlar vs korkularına gerek yok ,zaten korkunun ecele faydası yok. Olacsğı varsa olur.

• Passat alırdım. En risksiz araba.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.