Kullanmayacak olan varsa alabilirim. |
100/40 seni özledik indirimi TRENDYOL (4. sayfa)
-
-
Teşekkürler Mayıs 2021 de alışveriş yapılan iki hesabada gelmis
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 hesapta 1 cek Allah bereket versin
patlattim bi migros market sepeti
-
hesabımı kontrol ederken denk geldim de , 1.5 yıl önce 11.23'e aldığım şey şimdi 80 tl olmuş :(
-
Hocam bulursan bana da yaz allah için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bir ülkenin batışının resmidir aslında..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Pokus'un indirimini başka kuponlarla ben birleştiremedim siz nasıl birleştirdiniz hocam
-
uzun süredir (ekim 2021) kullanmadığım bir hesabıma gelmiş. haber için teşekkürler.
-
Kullanmayacak olan varsa talibim. Ücreti mukabilinde. Mesaj gönderebilirsiniz. :)
-
sepet en az 240tl olmalı
-
Evet öyle zaten ama yine de olmadı .. Belki de 100/40 kuponuyla oluyodur ama diğer mağaza kuponlarıyla olmuyodur
o attığınız görselde indirim çeki kullanılmış. 1.5 yıl önce 11.23 falan değildi.
doğrusunu yazayım; avansastan 2018 kasımda 17.50tl olan avansas daily, 84tl olmuş.
-
az önce denedim oluyor. sepette indirimli ürün varsa onu iptal eder.
-
peki sizin kullandığınız kupon mağaza kuponu mu yoksa başlıktaki trendyolun tanımladığı kupon mu hocam
seni özledik kuponu. mağaza kuponu olmayabilir
-
Banada gelmiş. Kullanacaklara fikir olsun diye alışverişi mi paylaşıyorum
Onur Market mağazasın 100/15 indirimi ile birleştirdim
1 adet 3 kg toz şeker
1 adet 1 kg toz şeker
2 adet 1 kg + 1 kg Un
1 adet Kabartma tozu
Hepsi Trenyol cüzdan indirimi ile 53 TL'ye geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 20 Nisan 2022; 3:6:6 > -
geçen başka bir konuda adı geçmişti. bir yazılım vardı ekranda koordinat girer gibi tıklayacağı bölümü seçip kullanıcı adını vs otomatik dolduruyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam macro ile ben de yaptım, bir not defterine üyelikleri açtım. Bir üyelik üzerinden işlemi yaparken macro ile kaydettim. O macro ile tüm txt dosyasındaki üyeliklere uyguladım.
Zaten az bir hesabım var 10 tane bile yok. Daha kolay bir yolu var mıdır diye merak etmiştim ki zaten satış ile de ilgili birisi değilim. Lcw konusunda kaç kez ücretsiz paylaştım kodları.
Forum sitesi amaç bilgi paylasmak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dayanışma 🙄
sepetin 200 tl olması yeterli..pokus için..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X