|
100/50 KUPON HEPSİBURADA YENİ HESAP (12. sayfa)
-
-
hb uygulamayı sildim parallel space i kurup hb uygulamayı ekledim yeni hesap ve yeni tel ile sipariş verdim.
tekrar uygulamayı sildim ve yükledim tekrar programa ekledim ve başka yeni hesap ve tel ile ikinci siparişi de verdim
-
son 20 dk iki farklı numaraya sms gelmedi. numaralar temiz numaralardı.
-
0:00 itibariyle bitti sanırım indirim.
-
Kampanya bitti sanırım. Sepette düşmüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biraz konu dışı olacak ama Hepsiburada'da Worldpuan kullanabiliyor muyuz acaba? İnternette arama yaptığımda kesin bir cevap bulamadım. Ona göre hesap açmayı düşünüyorum.
Yarım saat kaladır uğraştım mesaj gelmedi 00.00 kupon silindi.
Yeni numaram vardı ama blustack üzerinden hesap oluşturmama rağmen kupon çıkmadı. Zaten süre de bitti galiba. Bir dahaki sefere artık.
Kampanya bitti. Bulaşık tableti, parlatıcı, temizleyici stokladım. Teşekkürler
-
quote:
Orijinalden alıntı: keylogger38son 20 dk iki farklı numaraya sms gelmedi. numaralar temiz numaralardı.
bende de oyle oldu. Sms gelmedi sonra da kampanya bitti zaten.
-
Allah kahretsin valla sinirden delirdim bu nasıl iştir vallahi çözemedim.
Sepeti tam 200.20 kuruş olarak ayarladım 50 TL düştü fakat ininal hesabı ekleyince 25 tl düşmedi. sepetteki ürünlerden bitanesi artırınca 25 tl düştü !
Anlamıyorum 150 alt limit ise niye düşmüyor ! yarım saat bununla uğraştım
Yetmedi tamam dedim almıyorum ininalden filan... sepeti düşürdüm 100 küsür liraya bu seferde telefona onay smsi gelmedi ! haliyle kuponu kullanamadık...
-
quote:
Orijinalden alıntı: keylogger38son 20 dk iki farklı numaraya sms gelmedi. numaralar temiz numaralardı.
ikinci siparişimi 23:57 de gelen sms ile tamamladım.kıl payı
konuyu açan ve spice parallel uygulamasını söyleyen arkadaşa tşkrler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 6 Mayıs 2021; 0:9:58 > -
Bitti mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haber veren arkadaşa teşekkürler. Sms doğrulamada biraz sıkıntı olsa da sipariş verebildik.
-
teşekkürler faydalandık -
Saat 00:00 da bittimi?
2 ayrı hesaptan 2 kutu mamayla geceyı kapattık . Elinize yüreğinize sağlık
-
yok hocam
-
Neden bitenlere taşındı? Bitti mi ki?
Bitti mi ona göre boş yere upraşmayalım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X