Şimdi Ara

%100 + BASMA YOLLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • + BASMAK İÇİN PARANIZ YOKSA ÖRNEGİN +4E BASACKSINIZ MAGİC ANVİLİN SAPSARI PARLAMASINI BEKLEYİN KESİN BASIYO ARADA KIRMIZI ISIKLAR OLMUYCAK DİKKAT EDİN AMA +8E BASIOSANIZ BLESSED SCROLL KULLANIN ZATEN %100 BASIYO AMA SIZ GENEDE DİKKAT EDİN BEN ŞİMDİYE KADAR BU YOLLA +9A İTEM BASTIM SİZDE + BASARKEN BUNLARI DENEYİN

• inşallah yararlı bi çalışma olmuştur şimdiden iyi basmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garfield_crater

inşallah yararlı bi çalışma olmuştur şimdiden iyi basmalar
  • % 100 Upgrade die bişi olmazz

Biraz mantıklı düşün dediğin gibi olsaydı:

1- Anvil sapsarıyken basanların hepsinin itemlarının sarı olası lazımdı ama sarı ışıktan sora kırmızı da yanıyo
    2- Etraf +10 item dolardı

Topicleriniz mantıklı olsun azıcık....

Unutmadan upgrade şans işidir!!!

Edit: yazım hataları , daha açıklayıcı oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Profesör. -- 12 Ağustos 2006; 15:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CmrHun

Alıntıları Göster
    Ya bu işler şans işidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Profesör.

% 100 Upgrade die bişi olmazz

Biraz mantıklı düşün dediğin gibi olsaydı:

1- Anvil sapsarıyken basanların hepsinin itemlarının sarı olası lazımdı ama sarı ışıktan sora kırmızı da yanıyo
    2- Etraf +10 item dolardı

Topicleriniz mantıklı olsun azıcık....

Unutmadan upgrade şans işidir!!!

Edit: yazım hataları , daha açıklayıcı oldu
    nereye sans işi ben bastım oldu arada tabi böle şeyler oluyo ama genelde basıyo ben simdi +9u sattım mesela 70m param oldu

• quote:

nereye sans işi ben bastım oldu arada tabi böle şeyler oluyo ama genelde basıyo ben simdi +9u sattım mesela 70m param oldu

Alıntıları Göster
    ayrıce ben yardım olsun diye yazdım inan mıyosanız beni ilgilendirmez ama yinede bi deneyin tavsiye ederim
  • quote:

Alıntıları Göster
    Neye +9 bastın.Stiletto ya mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Alıntıları Göster
    n00b yaa
  • quote:

Alıntıları Göster
    hayır rogue fpye bastım gerçi 2 tane yandı +8e basarken ama o kadarda önemli değil
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: _MMORPG_

yok canım sen de okadar da deildir dagger e +9 basıp 1m den satmıştır.Şaka bi tarafa saçmalamışsın.Böyle olsa ortalıkta +10 item dolu olurdu.mantıklı olalım düşünerek topic açalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: K2an

n00b yaa

Alıntıları Göster
    +9 olup 80 olan item hangisi diye düşünüyorum :? plateler bile +9 lar 400 m den başlıyor... ilginç... Yapabiliyorsan bi shard al yapta süper ol :)) yada raptor :)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baytosa

+9 olup 80 olan item hangisi diye düşünüyorum :? plateler bile +9 lar 400 m den başlıyor... ilginç... Yapabiliyorsan bi shard al yapta süper ol :)) yada raptor :)))

Alıntıları Göster
    yaw ben ucuz werdim 400mden kim alcak ayrıca inan mıyosanız deneyin kardesim
  • quote:

Alıntıları Göster
    ayrıce suan oyunda değilim ama girebilirsem inanmayanlar için resmini koyabilirim birçok +8 itemim war ayrıca +9 fp war

• quote:

Alıntıları Göster
    Şimdi bow +9 denicem ama yanarsa yakarım cıranı senin
  • quote:

Alıntıları Göster
    Beyler zaten ben de stiletto olayını geyiğine söyledim.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bana bi hayrına +9 hornx basıver. fazla bişi tutmaz zaten 2 bus 6 tane Mus Bide hornx . bas getir verecem bunların parasını

• quote:

Orijinalden alıntı: ___airfatih___

Şimdi bow +9 denicem ama yanarsa yakarım cıranı senin

Alıntıları Göster
    bas bas!!!!!!!

• quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

Bana bi hayrına +9 hornx basıver. fazla bişi tutmaz zaten 2 bus 6 tane Mus Bide hornx . bas getir verecem bunların parasını

Alıntıları Göster
    beramustamıyım isteyene 300k karsılıgı basıweririm we hala inanmayan warsa aksam gelin resmi koyarım

• quote:

Orjinalden alıntı: Garfield_crater

+ BASMAK İÇİN PARANIZ YOKSA ÖRNEGİN +4E BASACKSINIZ MAGİC ANVİLİN SAPSARI PARLAMASINI BEKLEYİN KESİN BASIYO ARADA KIRMIZI ISIKLAR OLMUYCAK DİKKAT EDİN AMA +8E BASIOSANIZ BLESSED SCROLL KULLANIN ZATEN %100 BASIYO AMA SIZ GENEDE DİKKAT EDİN BEN ŞİMDİYE KADAR BU YOLLA +9A İTEM BASTIM SİZDE + BASARKEN BUNLARI DENEYİN

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.