Şimdi Ara

%100 + BASMA YOLLARI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
1.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar bende aynı sekilde calısıyorum sapsaryken puruzsusken +4 +5 +6 %87 sanslı +7 de ise surekli kırmızı yanıyor ve sonrasınra tek 1 yeşil yanıyor o yeşilin hemen ustune basılması gerekiyor bazen sapsarıyken +7 ye gectiginede cok sahit oldum dikkat ederseniz +8 video su wardı ondada sarıda basılıyor item ;)
  • Ben o full akıcı yeşil ısıkta cok denedim +6 ya kadar dogru diyebiliriz ama +7 ve üzeri için baska taktik deniyin bence !

2 adet +6 chitin i yaktım full akıcı yeşil bir ısık yanıyorken ...

Sonra 2 tane daha kalmıştı chitin,bus aldım gene dedim yanarsa yansın cok kızmıştım zararım coktu ama zararın neresinden dönsem kardır demeye hiç niyetim yoktu...Açtım direk upgrade sayfasını ne ısıga baktım ne renge hızlı bi şekilde bastım +7 oldu.Öyle kızmısım ki +7 oldu işim görüldü ama dedim ulan bunu da basıcam hemen ardından hızlıca onuda bastım ne ışık ne renk sallamadan hayda o da +7 oldu zarardan döndüm üstünede kar etmiş oldum :)

Anlayacagınız garip bir iş bu ...
  • ben geçen dünyanın zararına girdim valla.
    12 tane +6 dan bir tane +7 çıktı .

nasıl iş bu anlamadım. bi kerede +7 citin bastım str bastım yandı nasıl olduysa.
  • ya gözüm sen gm diye bişi gördünmü işte o varya sadece o 100% + basabilir o adamdan baska kimsenin 100% + basma sansı yoktur

ama beyler size söleyim manner yardım ediyoo büyük ölçüde ama cok güvenmeyin mannera yani bi +7 md basabilmeniz için en az 15bin kmannerin olması lasım anladınımıdı

• evet bu yolu bende denedima ama +7 ye basarken çok ağladım

• bende sabah xigenonda priest fp+7'i bastım yandı warrior fp+7'i bastım yandı 3 tane maul+8 yaktım cleaver+7 bastım yandı sb+8 yaktım üstümdeki +7'seti bastım yandı çıplak kaldım pathosa geçtim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SanalKabus

YA NEDİR BU SAÇMALIK?? YOK SARIDA BAS YEŞİLDE GEÇ KIRMIZIDA DUR
    TEK BİLİNEN LAG OLMAYAN VE FAZLA ADAMIN ANVİLİN BAŞINDA OLMADIĞI ZAMAN UPG. ŞANSININ YÜKSEK OLDUĞUDUR AYRICA NE BASACAKSAN ONUN KADAR DA YAKAR ÇOĞU KİMSE AMA SEN BAŞKA BİR YERİNLE BASIYORSAN ONU BİLEMEM

adam eflatun renkte bi yeriyle basıyor bence
    paramı soldakine yatıroyrum siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KO_Tank_Warrior -- 13 Ağustos 2006; 0:01:20 >

• acemiyim ben bile biliyorum böyle şeylerin olmadğını.O sarı ışık olayınada baya inanan var.Dostlar o ışıklar o andaki upgradeleri gösterir.Kırmızı ise birisinin o sırada itemi yanıyordur. dün manes3 de magic anvil bomboştu bi kişivardı.herif bastı sonra magic anvil kırmızı oldu.üşenmedim sordum silahın falan mı yandı hocam diye.Evet yaw falan filan yandı dedi. tezimi kanıtlıyor bu örnek. bakmayın o ışıklara

• hiççç alakası yok ben +8 wood stafı +9 a middle class la bastım oldu bunlar şans işi kardeş yok şöle parlıcak kırmızı yanlmıcak hepsi hikayeeee

YARARSIZ Bİ TOPİC
  • Tek bildiğim yanmazsan ......korum neyim var neyim yok götürdün deyip basmak.
  • bak beramustaym yazmışsın bana +8 bişi basmassasn seni döverim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Garfield_crater

ayrıce ben yardım olsun diye yazdım inan mıyosanız beni ilgilendirmez ama yinede bi deneyin tavsiye ederim
    Kardeş inanmıyoz diye bişe yok ama bi resim koyki ne olduğunu anlayalım ama tek resim koyup geçiştirme plzzzz
  • ben gerçek bir yol biliyorum bi chitini +4 ebasarken yaksonra ne basarsanbas 0 dan +6 oluyo dün 2 tane shell bastım +6 ya bu yolla !
  • SENIN KADAR SACMA BI INSAN GORMEDIM.ARKADASIM NEDEN HALA ++++ VS TOPİİĞİ ACIYOSUN YAAA COKDA MANTIKLI SOYLEMSSIN YANİ SANKİ BİDE COK DIKKATLİ OLUN DIYO ..ANVİL ZATEN HER ZAMAN SAP SARI SADECE GRAFİKLER DEGİSİYO 1 KERE KIRMIZI OLUYO ODA BIRI BISE YAKTIIGNDA..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SToRmM

ya saçmalama bembeyaz falan ben +5 md yi trina+blessedla bembeyazken yaktım

sen de fazla atmışın bea, trina 5-6 tane +5 md ye bedel,zaten onu öle basıcak adamda burda biraz salaq oluo di mi??
  • tamam sana +7 md verim 1 seferda al tirinasiz basacaksin tamami basamazsan ?
    bu tur topicLeri cok duydum boş yere item kaybetmeyin!!!
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.