UPGRADE ŞANS İŞİDİR .DEDİĞNİZ GİBİ BİR TAKTİGİ YOKTUR.
%100 + BASABİLİYOSAN NEDEN +10 SHEL VE +10 SİLAHLARLA GEZMİYOSUN ?
%100 KESİN DİYE Bİ ŞEY YOKTUR.
300k karşılığıo mirageye +8 bassana
quote:
Orjinalden alıntı: clubthedevils
UPGRADE ŞANS İŞİDİR .DEDİĞNİZ GİBİ BİR TAKTİGİ YOKTUR.
%100 + BASABİLİYOSAN NEDEN +10 SHEL VE +10 SİLAHLARLA GEZMİYOSUN ?
%100 KESİN DİYE Bİ ŞEY YOKTUR.
mirageyi wer ben sana basıyım
emeğin için teşekkürler fakat upgrade sadece şans
simdi deneyipte 2 taneden fazla yakan war mi yok mu?????????????????????????????????
kimse cewap wermedigine göre herkes basmıs:D
hikaye masal mavra
quote:
Orjinalden alıntı: K2an
n00b yaa
ne alakası var şimdi eziklikle
+9 glave getir bana sana charın şifreisni wercem
quote:
Orjinalden alıntı: Garfield_crater
+ BASMAK İÇİN PARANIZ YOKSA ÖRNEGİN +4E BASACKSINIZ MAGİC ANVİLİN SAPSARI PARLAMASINI BEKLEYİN KESİN BASIYO ARADA KIRMIZI ISIKLAR OLMUYCAK DİKKAT EDİN AMA +8E BASIOSANIZ BLESSED SCROLL KULLANIN ZATEN %100 BASIYO AMA SIZ GENEDE DİKKAT EDİN BEN ŞİMDİYE KADAR BU YOLLA +9A İTEM BASTIM SİZDE + BASARKEN BUNLARI DENEYİN
Kaç defa şans işi dedik adam hala sarı ışıkta bass diyo
ewet bende bu yolu kullanıyom ışık sarı olunca hiç kırmızı ışık olmucak o zaman basın ama basacağınız item e bağlı mesela +6 md basıyonuz +7 ye diyelim onu basmadan önce bir çok şey kırın mesela +8 sb kırın +8masul +8bow +7kıyafetler fp ler bunu basmadan önce kırın bunları sonra basın olur ama bazen olmuyo %100değil yanii
quote:
Orjinalden alıntı: .::BaTu::.
% 100 Upgrade die bişi olmazz
Biraz mantıklı düşün dediğin gibi olsaydı:
1- Anvil sapsarıyken basanların hepsinin itemlarının sarı olası lazımdı ama sarı ışıktan sora kırmızı da yanıyo 2- Etraf +10 item dolardı
Topicleriniz mantıklı olsun azıcık....
Unutmadan upgrade şans işidir!!!
Edit: yazım hataları , daha açıklayıcı oldu
Sana katılıyorum Upgrade Şans işidir ...
bunlar şans işi şansın varsa patlamaz
bıktım ya hep aynı yütde topicler " böle yap %100 +10 oluo" gibi gereksiz topicler var UPGrade Şans işi hellordun dedii gibi
quote:
Orjinalden alıntı: HellLord_gs
quote:
Orjinalden alıntı: .::BaTu::.
% 100 Upgrade die bişi olmazz
Biraz mantıklı düşün dediğin gibi olsaydı:
1- Anvil sapsarıyken basanların hepsinin itemlarının sarı olası lazımdı ama sarı ışıktan sora kırmızı da yanıyo 2- Etraf +10 item dolardı
Topicleriniz mantıklı olsun azıcık....
Unutmadan upgrade şans işidir!!!
Edit: yazım hataları , daha açıklayıcı oldu
Sana katılıyorum Upgrade Şans işidir ...
+1
yeter bee sonunda cıldırcam.. banlayın noolursunus banlayın sunuuuuu
quote:
+ BASMAK İÇİN PARANIZ YOKSA ÖRNEGİN +4E BASACKSINIZ MAGİC ANVİLİN SAPSARI PARLAMASINI BEKLEYİN KESİN BASIYO ARADA KIRMIZI ISIKLAR OLMUYCAK DİKKAT EDİN AMA +8E BASIOSANIZ BLESSED SCROLL KULLANIN ZATEN %100 BASIYO AMA SIZ GENEDE DİKKAT EDİN BEN ŞİMDİYE KADAR BU YOLLA +9A İTEM BASTIM SİZDE + BASARKEN BUNLARI DENEYİN
quote:
Orjinalden alıntı: x_axis
yeter bee sonunda cıldırcam.. banlayın noolursunus banlayın sunuuuuu
quote:
sakin ol ballı +9 basmıştır belki cidden ama sürekli olmas o bunu bilmiodur....