Şimdi Ara

100 bin liranız olsa nasıl değerlendirirdiniz ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    1 ay içinde mi %22 kar ettirdi hisseleri sattınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

3 ay gibi bir zaman diliminde o kadar kâr ettirdi. internetten kendiniz de grafiğini açıp bakabilirsiniz.
    hisseleri satmadım, elime fazla para geçtikçe daha da hisse alıp çoğaltıyorum. geleceğe yatırım.

altta grafikte işaretlediğim kısım son 91 günü kapsamakta. kare içerisine almış olduğum kısım da ise belirtmekte bu 91 gün de ne kadar kâr ettiğini.
    %49
    kâr oranını yanlış yazmışım kendimde, zira sürekli üzerine yeni hisse alıp eklediğim için tam net şekilde sistemde görünmüyor totalde % kaç kâr ettiğim. parça parça aldığım her hissenin fiyatları sabit kalmadığı için... ben en son kontrol ettiğimde %22 hesapladıydım, daha fazlaymış.

100 bin liranız olsa nasıl değerlendirirdiniz ?

• btc'ye gömerim, 150-200 bin arası bir rakama ulaşırsa bozar kiraya vermelik 1+1 ev alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

bakın bu konu açıldığında yollamış olduğum grafikte görüldüğü gibi sodsn fiyatı 11,20 TL idi.

100,000 TL yatırmış olaydık o gün, yani 3 ay önce konu açıldığında, bugün ne kadar paramız olmuş olacaktı?

bugün kapanışı 18,71 TL ile yaptı.
    100 bin liranız olsa nasıl değerlendirirdiniz ?

(3 ay önce) 100,000TL / 11,20TL = 8900 adet hisse
    (bugün) 8900 ad. hisse x 18,71 TL = 166,519 TL

3 aylık kâr = 66,519 TL

yatırım tavsiyesi değildir, sadece ufkunuzu açmak ve alternatif para kazanma platformlarını keşfetmeniz için paylaşıyorum.

• Başkan sen bizi neden 100.000 liralık düşündürüyorsun? 100.000 liran var ve ne yapacağını bilmiyor musun?

• İstanbullu biri için en gerekli 3 şey

"dünya turu yapmak + iş kurmak + Araba almak"

dipnot : düzgün bi eve 100bin yetmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 15 Nisan 2020; 14:8:35 >
  • altin dolar tarzi biseyeler alurdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.