Bildirim
100 bin liranız olsa nasıl değerlendirirdiniz ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Güzel bir sıfır araba alırım -
Altın alırdım. Gelecek 10 yıl içinde tek kazanan altın. -
Borsada kullanirim aşiri Kar getirecek firmalar var hatta suan 100k olsun 1 ayda 2m nakitim olur -
çok anlamam bu işlerden direkt altın alırım.belki biraz hisse senedi. -
borsa'da paranın yarısıyla "SODASN" bir diğer yarısıyla "KOZAA" hissesi alırdım.
SODASN = az öz sermayesi var, ama çok kâr ediyor ve alanında tekel sayılır.
KOZAA = Fetöcülerin şirketi, içeride kasada birikmiş muazzam bir para var. Acil para ihtiyacınız yoksa buraya para yatırılıp davaların sonuçlanması beklenilir, davalar sonuçlandıktan sonra kasadaki para ya hissedarlara dağıtılacak(hesabınıza cash para girdisi gerçekleşecek) ya da yatırım yapılacak(hisse değeri ve yıllık kâr oranı artacak). Her 2 şekilde de kâr etmiş olunacak.
100 bin tl elinizdeki tek para ise, borsa'ya yatırmanız durumunda 5-6 yıl daha çalışmak zorundasınız.
Yatırım tavsiyesi değildir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 24 Ocak 2020; 9:40:18 > -
vayyy nereden bılıyon kozada ki altını hacım :Dquote:
Orijinalden alıntı: DeathWing
borsa'da paranın yarısıyla "SODASN" bir diğer yarısıyla "KOZAA" hissesi alırdım.
SODASN = az öz sermayesi var, ama çok kâr ediyor ve alanında tekel sayılır.
KOZAA = Fetöcülerin şirketi, içeride kasada birikmiş muazzam bir para var. Acil para ihtiyacınız yoksa buraya para yatırılıp davaların sonuçlanması beklenilir, davalar sonuçlandıktan sonra kasadaki para ya hissedarlara dağıtılacak(hesabınıza cash para girdisi gerçekleşecek) ya da yatırım yapılacak(hisse değeri ve yıllık kâr oranı artacak). Her 2 şekilde de kâr etmiş olunacak.
100 bin tl elinizdeki tek para ise, borsa'ya yatırmanız durumunda 5-6 yıl daha çalışmak zorundasınız.
Yatırım tavsiyesi değildir
-
Soda icin konusayim, firma poip'de olmasindan oturu almasi da satmasi da zor. Bunun haricinde imtiyazli hisseleri var ve acikcasi bu sekildeki patron firmalari bana hic guven vermiyor. -
evet doğru diyorsunuz,quote:
Orijinalden alıntı: gbey
Soda icin konusayim, firma poip'de olmasindan oturu almasi da satmasi da zor. Bunun haricinde imtiyazli hisseleri var ve acikcasi bu sekildeki patron firmalari bana hic guven vermiyor.
ve sanırım gün içinde totalde 2 kez işlem yapılabiliniyor. şu an satmak istiyorum veya almak istiyorum dendiğinde işlem hemen gerçekleşmiyor.
bende 3 ay önce keşfettim, %22 civarında kâr ettirdi o günden beridir. şimdi de baya yüksek yüzdelikle temettü(hisse olaraktan) verecek. -
kanal istanbul istikametinde arsa al. -
1+0 bile olsa bi daire alırdım önce -
1+0 daire alacağına gir bir karavan al daha iyi. en zamandan sen nereye evinde oraya gider.quote:
Orijinalden alıntı: VolcanoPower
1+0 bile olsa bi daire alırdım önce -
Banyo ve wc sorunu var -
yoo, karavanlarda banyo ve wc de var. küçücük bir karar karavandan bahsetmiyorum. -
Su sınırlı oyle sonuna kadar acip surekli yikanamiyorsun. Ayrica o suyu nereden koyacagim. Duzgun bi karavan 100 bine nereden bulacaksin. 100 bine tekerlergini verirler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VolcanoPower -- 25 Ocak 2020; 15:10:21 > -
100 bin'e alsan alsan dandirik bir dacia alırsın. artık o paraya güzel sıfır araba yokquote:
Orijinalden alıntı: Kütahyalı 77
Güzel bir sıfır araba alırım -
Zula altini alirim 😂 -
Altın almak, dolara basmak bir anlam ifade etmiyor. Diyelim ki dolara bastık, 1 yıl sonra 10 lira oldu tl ye çevirince zaten tl değer kaybetmiş olacak. Geri alının para aynı değerde olur. Mantıklı olabilir aslında sadece paranın değer kaybetmemesi için. Ayrıca al sat yapılabilir. Ben olsam öyle yapardım. -
Mesela hangi hisse?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B
Borsada kullanirim aşiri Kar getirecek firmalar var hatta suan 100k olsun 1 ayda 2m nakitim olur -
Kozaa zamaninda ne kazandirdi be
Benzer içerikler
- gss borcumu ödedim ama borç görünüyor
- tercihen ne demek
- lookzeel orjinal mi
- gripken alkol içilir mi
- dikişten sonra şişlik nasıl geçer
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X