Bildirim
100 bin TL altı en sportif dizel
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Astra k 1.6cdti 136hp
Kia pro ceed 1.6crdi 128-136hp
Megane gt line 1.6dci 130 hp
Yazilim yapilacaksa leon falan da alınabilir. -
Leon veya astra -
Blue DCT adrenalin makinası, dururmu durmazmı diye hiç bitmeyen heyecan. -
Bana aranan araç F20 kasa 1.16d gibi geldi. Ama kim ne derse desin dizelden spor araba olmaz. Yerinde olsam 1.4-1.6 benzinlilere bakardım. 1.6 200lük Astra K her şekilde tatmin eder. -
Peugeot 308 üzerindeki büyük jantlar, küçük direksiyon, iyi yol tutuş ve gösterdiğiniz yere burnunu sokmasıyla çok sportif hissettiriyor. Ayrıca 120 beygir gücü olsa da az ağırlıkla 10 sn altında 0-100 var, gerçekten çok atak hissettiriyor ve istekli gidiyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Duellist
Bana aranan araç F20 kasa 1.16d gibi geldi. Ama kim ne derse desin dizelden spor araba olmaz. Yerinde olsam 1.4-1.6 benzinlilere bakardım. 1.6 200lük Astra K her şekilde tatmin eder.
110 bin o astra -
Seat leon 1.6 TDI 115 ps DSG FR pazarlıkla 100 bin civarına gelir diye düşünüyorum,en iyi seçenek bence. -
Sıfır 1.6 crdi Accent alın.Araba 136 ps ama hissiyat önden çeker 320d -
Pazarlıkla 105bin civarına alınabilir ki 100bin veren adam bi 5bin daha verir diye düşünüyorum. Sonuçta 4-5 sene binilecek araç 5bin için üzülmeyi kim ister? -
Giu lar iş görmez mi ki -
quote:
Orijinalden alıntı: Led Zeppelin
Giu lar iş görmez mi ki
320 tork ve dynamic modu ile görür tabi -
Aradığınız araba giulietta -
astra k 136 hp 320nm -
Sportif ve dizel hımm -
Astra 1.6 200hp
Seat 1.6 115 fr tdi
Megane gt line
Aklıma gelenler bunlar -
quote:
Orijinalden alıntı: PoloClassic75
Seat leon 1.6 TDI 115 ps DSG FR pazarlıkla 100 bin civarına gelir diye düşünüyorum,en iyi seçenek bence.
1.6 tdi 115 hp Fr nasıl oluyor hocam tam olarak -
Vermesine verir de, 100bin liraya dizel oneri isteyen kisiye 105 bin liralik benzinli arac onerilmez ki hocam. Yurutemez sonra o arabayi. -
50 bin liraya accent blue alın, kalan parayla da flaş led e harcayıp sol şeritte şimşekler çakın. !!
Bence makul ve mantıklı. Accent deyip gecmeyin icerde harbiden fırtınalar kopuyor, hissiyat bambaşka.
Andrenalin , dopamin, endorfin, seratonin, melatonin.... Ne ararsan sana sunuyor accent. -
accent = at arabasına motor takmışlar
Benzer içerikler
- tescil tarihi nedir
- akü kutup başı sökmenin faydaları
- dizel yakıt alırken pompa atıyor
- bridgestone lastik yorumları
- batumda oto yedek parça fiyatları
- kia seltos
- dacia jogger yorumları
- 1.3 tce motor
- c200 all terrain
- peugeot 408 bagaj hacmi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X