Şimdi Ara

100 bin tl ye alinabilecek arac onerileriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-degisensiz-orjinal-km-150.000-855411342/detay
    100 bin bütçesi olan adam bu arabayı yürütemez, benzini oluk oluk götürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NurullahHormanci

Clio tavsiyemdir maalesef 2 hafta önce babam kaza yaptı ve ikame araç olarak 2020 kasa kırmızı Clio verildi ben Passat ve golf araç kullaniyorum
    Renoya çamur atıyodum hep ama binince iş degisiyor on yargılı olmayın benzinli Clio bu hızlanması felan iyi Clio tavsiye ederim
    Golf nasil kardes peki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak 2 hafta önce arkadaş 153 bine 2020 1.3 dizel egea hb street aldı ikinci elleri de 120 civarıdır benzinlisini 110 bine bulırsun düşük km temiz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peugeot 308 almaya karar verdim ikinci el 2014 biraz piyasa duusun alicam artik nasipse

• koroglu69 K kullanıcısına yanıt
    Üzülerek söylüyorum ki piyasa düşmeyecek beklediğiniz her gün zarar bunu geçen yıllara bakarak görebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: koroglu69

Peugeot 308 almaya karar verdim ikinci el 2014 biraz piyasa duusun alicam artik nasipse
    Düşmez kardeşim düşmez bak ben de hep böyle düşünüp bekledim böyle söyleyenlerin aklına uydum feci zarara girdim açtığım konularan görebilirsin. 2015'ten beri piyasa düşmesini bekliyorum! O zamanlar 43 bine almadığım ford focus için şimdi 120 bin lira istiyorlar. Aynı araba üstelik 70 bin de kilometre yapmış üzerine.

BUGÜNE KADAR FİYATI YÜKSELDİKTEN SONRA DÜŞEN BİŞEY OLDU MU? Bu soruyu kendine sor derim.

Eğer bekleyeceksen de paranı sakın türk lirasında tutma döviz veya altın olsun değer kaybetmesin ben yandım sen yanma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dış Güçler Temsilcisi

Düşmez kardeşim düşmez bak ben de hep böyle düşünüp bekledim böyle söyleyenlerin aklına uydum feci zarara girdim açtığım konularan görebilirsin. 2015'ten beri piyasa düşmesini bekliyorum! O zamanlar 43 bine almadığım ford focus için şimdi 120 bin lira istiyorlar. Aynı araba üstelik 70 bin de kilometre yapmış üzerine.

BUGÜNE KADAR FİYATI YÜKSELDİKTEN SONRA DÜŞEN BİŞEY OLDU MU? Bu soruyu kendine sor derim.

Eğer bekleyeceksen de paranı sakın türk lirasında tutma döviz veya altın olsun değer kaybetmesin ben yandım sen yanma.

Alıntıları Göster
    He anldim bakicaz kardes artik hyrlisi

• iyi araştırmak lazım hocam, ikinci ellere güvenilmiyor, opel corsa olabilir ya da renault serisine de bakabilirsiniz

• Herkes demiş ama bende ekliyorum, 20 bin kredi çekip sıfır 1,4 urban plus egea al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Herkes demiş ama bende ekliyorum, 20 bin kredi çekip sıfır 1,4 urban plus egea al.
    Egea teneke gibi geliyo bana peegeout 308 dsnuyom bakalim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.