Şimdi Ara

100 bin tl ye kadar otomobil tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ustam ilk araca hele C segmenti arabaya 100 bin bağlama bence.
    Çizildikçe üzülürsün :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trust06 T kullanıcısına yanıt
    hocam güzel yorum:)
  • Peugeot 308 ALLURE 1.6 BlueHDi 120 hp EAT6 Tam Otomatik + Performance Pack + Premium Pack = 100430 ₺
  • 1.16 ya da 1.18 tartismasiz zaten bmw ye alissan baska araca binemezsin porche dahil

• bütçe güzel ama kritik, 110-115 e daha çok ve daha iyi seçenekler olur
  • sıfır v40 yada 2013 2014 s60 alin emin olun baska arabaya binmek istemezsiniz bunu birine daha soyledim akrabamdan suan satsam hic bi arabaya boyle keyifle binmem diyor iyi arastirin karar verin

• Mariachi@ kullanıcısına yanıt
    Hocam 1 serisindeki en büyük sorun tavan ve diz mesafeleri 1.89m boyla bana sorun yaratıyorsa bu araba dar demektir.

Bütçeyi zorlayabilirim fakat üstteki arkadaşın dediği gibi çizilince pişman olmak istemiyorum.

Bu arada s60 la araba kullanmayı öğrenen biri olarak ben de tavsiye ederim. Fakat şu an daha düşük segment ve spor tarz bir araba almak istiyorum.

Hepinize teşekkür ederim. Zaman bulursam söylediğiniz tüm modellere bakmaya çalışıp beğendiklerimle test sürüşü yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patria o muerte! -- 3 Kasım 2015; 23:40:24 >
  • patria o muerte! P kullanıcısına yanıt
    Çok iyi şöför değilseniz otomatik araç öneririm. Usta şöför olsanız bile otomatik öneririm. Düz vites 10 yıl geride kaldı. Performansı kötü yönde etkilemez.

Acemi şöför iseniz volvoyu öneririm size. Sollama veya şerit değiştirme yaparken arkanızdan gelen araç var ise dikizde ünlem çıkıyor. Bütcenizi aşarsa Yeni Opel Astra tavsiyemdir.

BMW ve serilerinden uzak durun. 100bin TL ye kadar alacağınız seriden hayır gelmez. Mercedes içinde aynısı fakat Mercedes A için değil.

Sorularınız olursa PM atabilirsiniz veya bu cevabıma cevap verebilirsiniz. İyi günler. :)
  • Bende bu alanda fikrimi yazmak istedim. Son zamanlarda satılık otomobiller satılık arabalar konusunda üzt düzey bir tasarım yakalamış ve farklı bir tanıtım hizmeti sunan binekoto.net 'ten bahsetmek istiyorum. Anladığım kadarıyla arabalarının ilanlarını ücretsiz olarak ekleyenlere üstüne birde kendileri internet kanallarında tanıtımlar yaparak satışı hızlandırıp satıcılara destek oluyorlar herkese tavsiye ederim..
     100 bin tl ye kadar otomobil tavsiyesi

• bende o fiyatlara C sınıfı hb araç baktım
    hocam boşuna aramayın paranıza yazık ben vazgeçtim
    A180 AMG,116, A3 yada V 40 kesinlikle o paraların arabaları değil
    ama içlerinde seçim yapacak olsam şikayetlere rağmen a180 amg alırım heralde
    bence 320d falan bakın

ben bütçemi küçülttüm 52-53 e parasını hakedecek spor araba bakıyorum,arabaya bi iki küçük dokunuş da ben yapıp 2 yıl binicem
    2012 opel GTC ve scirocco arasında kararsızım

100 bin tl ye kadar otomobil tavsiyesi
  • 1.4 TSI Highline Golf de bakabilirsiniz. Acemi sürücü için uygun bir otomobil. Sonrasında 320i ED gibi bir modele geçiş yapabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.