Şimdi Ara

100 bin tl ye kadar otomobil tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle ilk aracım olacağını belirteyim. Yeni alacağım aracı da en fazla 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum. Bu yüzden fazla sorun çıkarmayacak bir araç olması önemli. A180 ve bmw 1 serisini düşünmüyorum. İkisini de fiyatlarına göre çok beğenmedim. Aklımda guiletta ve a3 vardı fakat guiletta nın içine binince ondan da soğudum. Bu hafta sonu a3 e bakmaya ve fiyat almaya gideceğim bir arkdaşım v40 önerdi volvo ya da bir uğrarım. Başka önerebileceğiniz araç var mı? Bu arada bütçeyi zorlamak zorunda değilim yani daha düşük seviye araçlarda önerebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• i30 elıte+cam tavan

• Respectformuslims kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam bu modele de bakacağım.Zaten tüm markalar yan yana

• premium markalardan bahsetmişsiniz genelde 2-3 sene kullanıp satmak için bmw daha uygun olur sanki, a3 artık 1 serisinden pahalı, volvoyu satarken zorlanabilirsiniz, daha düşük fiyatlarda kalite bu gruba göre ciddi anlamda düşük ama fiyatlar 80 bin den başlıyo (leon, 308, focus,golf vs) kısa vade kullanılacaksa ve ilk aracınızsa daha uygun fiyatlı ve piyasası hızlı, bi araç bakın bence...

benim tercihim donanımlı bi leon FR olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eritroblastosis -- 3 Kasım 2015; 18:18:37 >
  • Leon diyorum şuan sınıfındaki en yakışıklı araba.

• bence imkanın varken a3
  • Dış tasarımı güzel gerçekten. Okulda adım başı denk geldiğim bu aracı nasıl unutmuşum bilmiyorum. Sağ olun leonu da ekledim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    100 bin TL'ye kadar araç
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • patria o muerte! P kullanıcısına yanıt
    Honca Civic öneririm. Onun dışında diyosanız aracım altında lüx dursun, eski kasa Mercedes S serisini tavsiye ederim. 2005 modeli falan yanılmıyorsam 100bin tl civarı ve araç 300 milyarlık araç gibi duruyor. Birçok sıfır araca 10 basar. Mercedes E eski kasa tavsiye ederim, fiyatı çok uygun özelliklerine göre. BMW 5 öneririm eski kasa fakat dizellerinin az kmlisini bulamazsınız. Gürcüstan'dan araç getirmeyi düşündüyseniz eğer 2014 model Mercedes E serisi full+full 68.000TL civarı ayrıca vergiden muafsınız ve muayenedende muafsınız. Size hyundainin hiçbir modelini önermem.

0km araç alacaksanız eğer, Honda civic öneririm, yakıtı kafanıza takıyosanız takmazsınız bu araçta. Herşeyi dört dörtlük fakat ayanalar kapanmıyor kitlenince sonra 5 vites vs. bunlar dezavantajı. Ford Focus tavsiyemdir birçok özellik onda var. Son günlerde dikkatimi yoğun olarak çeken Kia ceed, bu araçtan şikayetçi olanı görmedim ve bindim güzel araçtı. Aklınızda A3 varsa eğer sedanını almanızı tavsiye ederim (yeni kasanın) çünkü hacback kasası aracın logosunun tümö havasını bozuyor fakat sedanı aksine bir a4'e benzetilebiliyor. Volkswagen tavsiye etmem, zira ya golf ya da jetta alırsınız onlarda rahat araçlar değiller ve uzun yolda kullanacaksanız uzak durmanızı tavsiye ederim. Arkadaşların dediği gibi leonda güzel araç. Binmedim fakat sınıfını tek geçer.

Yeni Opel Astra gelecek eğer aceleniz yoksa onu bekleyin derim yani birkaç test videosunu izledim güzel araç yapmışlar ve Opel bu serisi ile çok iddalı gelecek.

Burda size daha çok şey sayabilirim fakat merak ettiğiniz, aklınıza takılan birşey varsa bana özelden yazabilirsiniz. İyi günler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MotorsR -- 3 Kasım 2015; 18:29:50 >

• Master_Evil kullanıcısına yanıt
    Arkadaşımda olduğu için bir çok kez bindim gerçekten en çok bependiğim araç buydu fakat sorun çıkardığını söyledi şanzımanının tam anlamadım aslında ne olduğunu ama bu yüzden aklım biraz karıştı a3 le ilgili.

• patria o muerte! P kullanıcısına yanıt
    yorumuma cevapladan yazarsan görürüm. şanzumanınla alakalı bir bilgim yok fakat audi ustalarıyla görüşebilirsiniz.
  • MotorsR kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler önerileriniz için. Öncelikle arabalarla ve piyasasıyla çok ilgili olmadığım için 2. el düşünmüyorum. Lüks gözükmesi konusunda ise fazla önemsediğim söylenemez, kendim tasarımını beğendikten sonra. Önemli olan 2-3 yıl boyunca bana sorun çıkarmaması( acemi şoförüm), konforlu olması, iç-dış tasarımı ve malzeme kalitesi. Zaten daha sonra üst seviye bir araca geçerim. A3 ün sedan modelinden haberim yoktu siz bahsedene kadar güzelmiş gerçekten fakat fiyatı bütçemi biraz aşıyor bir 10 bin tl kadar. 1 aya kadar karar vermem lazım ayrıca.

Bir de otomatik-manuel ve dizel-benzinli seçeneklerine neye göre karar vermeliyim? Performansı falan nasıl etkilerler?
  • eritroblastosis kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim kaçırmışım arada sizin mesajınızı. Kız arkadaşımda 1.16d var ve gerek tasarımıyla gerek dar iç hacmiyle pek bana göre bir araba değil. Fr leon aklıma yattı. Fiyatı da diğerlerine göre daha uygun. Umarım gözüktüğü kadar kalitelidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patria o muerte! -- 3 Kasım 2015; 20:20:16 >
  • 2. El c180 veya 0km ye yakin belki 0 km a3 sedan dizel otm.

• dsg li veya s tronicli,yani sikintili sanzimanli araclara yaklasma kardes.c segment olarak v40 o paralari en cok hak eden araba.alternatif olarak d segmenti dusunursen manuel tsi passat veya insignia cok iyi otomobiller.ozellikle donanimli passatlar ve insignialar ben burdayim diye bagiriyor kardes

• Ben de sizin gibi arada kalmıştım bundan 5 ay önce ta ki V40 'a binene kadar. V40 birçok yönden emsallerinden daha iyi ve daha kaliteli bir araç.

• Normalde 1 serisi derdim ama onu elemişsiniz.Volvo v40 ya da a3 sedan derim.

• Volvo nun kötü bir araba yapacağını düşünenemem zaten ama siz bu kadar övünce daha çok merak ettim :)

• S60

• Volkswagen CC 1.4 lt TSI BMT 150 PS DSG. Sportline 41.200 € 112.223 TL

100bine bağlarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 200 hp rcz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.