Şimdi Ara

100 bine kadar alınabilecek (0 km) spor araba (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Scirocco, RCZ, DS3 (1.6 THP 156 PS), CC

İkinci el BMW veya Mercedes'te olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doktorsihirbaz

s2000 hastasıyım ama sıfırı çıkmadığı için s2000 almak istemiyorum. 100 bin liraya kadar alabileceğim sıfır spor araba hangileri? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar s2000 almayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim? Genelde s2000 kazalı oluyor orjinalini bulmam biraz zor olucaktır ama benim için o fazla önemli değil. Büyük kazası olmasın o bana yeter. Motoru yürürü iyi olsun sanayide uğraşmak istemiyorum. S2000 alıpta kendimi sürekli sanayide bulurmuyum bunu çok merak ediyorum :) s2000 alırken nelere dikkat etmeliyim?

Bu mesajında gördugume göre 2. ele de razıymıssın hayırıdr ne oldu

• rcz al, renk konusuna takılma arabayı kaplatırsın.
  • İkinci elde Brera diyorum. 75bin lira civarında fiyatları.

Şimdi baktım da 0 arıyormuşsun. MX-5 en iyi seçim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BebeBiskuvisi -- 19 Mart 2013; 16:21:39 >
  • Adam spor araba diyor,520d diyen var
  • quote:

Orijinalden alıntı: RmznDnmz

quote:

s2000 hastasıyım ama sıfırı çıkmadığı için s2000 almak istemiyorum. 100 bin liraya kadar alabileceğim sıfır spor araba hangileri? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar s2000 almayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim? Genelde s2000 kazalı oluyor orjinalini bulmam biraz zor olucaktır ama benim için o fazla önemli değil. Büyük kazası olmasın o bana yeter. Motoru yürürü iyi olsun sanayide uğraşmak istemiyorum. S2000 alıpta kendimi sürekli sanayide bulurmuyum bunu çok merak ediyorum :) s2000 alırken nelere dikkat etmeliyim?

Bu mesajında gördugume göre 2. ele de razıymıssın hayırıdr ne oldu

2.el temiz bir s2000e 80 90 hatta 100bini geçik fiyatlar istiyorlar onun için 2.el s2000 almaktan vazgeçtim sayılır zaten piyasada son 1 2 aydır çok yükseldi geçen gün 50 bine buldum bitane s2000 30bin civarı hasar kaydı vardı toplamda ama onuda almaktan vazgeçtim s2000i genelde ilanlara düşmemiş olanlara bakıyorum onlar biraz daha temiz oluyor :) temiz düşük fiyatlara s2000 bulunmadığı için 2.el s2000den soğudum bulunmaz hint kumaşı oldu

• quote:

AHAHAHAHHAHA :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RmznDnmz -- 19 Mart 2013; 16:02:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roman İbrahimoviç

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-broadway-motors-yeni-jetta-1.6-tdi-dsg-match-paket-extra-dolu-ar-118685845/detay

13.500 liran da cebinde kalır.

ahahahaha süper sport jetta ismi gibi bu ilanı daha öncedende gördüm umarım kazıklayacak bır kerız bulamazlar umarım paraları çöpe gitmez :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RmznDnmz -- 19 Mart 2013; 16:11:37 >

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-broadway-motors-yeni-jetta-1.6-tdi-dsg-match-paket-extra-dolu-ar-118685845/detay

2008 model 1.4 tsi jetta sahibiyim zaten bu evin 2.aracı olucak spor birşeyler istiyorum ayrıca vw araçlarının dizeline en az 10bin kadar fark vermeyin tsi motor basmadığın zaman 90-100 km aralığında gidersen uzun yolda 1 depoyla 1000 km kadar yapabiliyor bu yaz 1850 km yaptım toplam 420 liralık benzinle.

• quote:

quote:

2008 model 1.4 tsi jetta sahibiyim zaten bu evin 2.aracı olucak spor birşeyler istiyorum ayrıca vw araçlarının dizeline en az 10bin kadar fark vermeyin tsi motor basmadığın zaman 90-100 km aralığında gidersen uzun yolda 1 depoyla 1000 km kadar yapabiliyor bu yaz 1850 km yaptım toplam 420 liralık benzinle.

200 den asagı basma

• dostum sana önereceğim tek araba TOYATA GT86. Hem gerçek bi zevk arabası hemde normal sürüste 7-8 litre yalan güzel bi araba. Şimdiden hayırlı olsun
  • Scirocco yada Cooper S. Farklı olayım dersen Toyota GT 86 yada Subaru BRZ
  • rcz, gt86, subaru brz, mazda mx-5, mazda rx8

ikinci el düşünmüyorum demişssin ama temiz yaşı küçük bişey alınabilir
  • z4 diyorum ikinci elleri 60-80 arası sıfırları 170 falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkmavy -- 19 Mart 2013; 16:49:55 >
  • 2.el BMW 3 serisi E92 yada E93
  • Mazda mx5
  • 2.el olarak s2000den başkasını düşünmüyorum oda temiz olmak şartıyla
  • Temiz 2.el Bmw 6serisi bakardım veya sıfır Rocco veya Rcz alırdım yerinde olsam.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.