Şimdi Ara

100 bine kadar alınabilecek (0 km) spor araba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s2000 hastasıyım ama sıfırı çıkmadığı için s2000 almak istemiyorum. 100 bin liraya kadar alabileceğim sıfır spor araba hangileri? Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.

• CC alabilirsin.
    İkinci el olarak olur dersen şunu öneririm ki bizimkinden sonra almayı düşündüğümüz tek araba
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2009-bmw-5.20-d-orjinal-m-paket-siyah-sunroof-vakum-full-full-118765976/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcayipKuark -- 19 Mart 2013; 12:45:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RCZ !
  • Bmw 5.20 d alabilirsin diye düşünüyorum
  • Mercedes yeni A serisi AMG al kırmızı bak keyfine:)
  • Rcz hoşuma gidiyor ama onunda 200 hp modeli artık türkiyeye gelmicekmiş galiba gelsede gri olarak gelicek oyüzden onu tercih etmiyorum. 2.el düşünmüyorum malesef mercedes A seriside hoşuma gitmiyor malesef :) s2000 gözümü kör etmiş galiba :)
  • 5.20d nin neresi spor araba neyin kafasını yaşıyorsunuz.

Mazda MX-5 veya RX-8 öneriyorum ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 520d ile cc ne zamandan beri spor araba?
    O paraya scirocco,rcz,rx8(sifir sanirim yok ama emin degilim),cooper s aklima gelenler bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 520 artık sporda oldu makam aracıda oldu zırhlıda oldu arkadaşlar adam gerçek spor araç istiyorum diyor

scirocco,astra gtc,megane coupe hb spor tarzı yada tamamen spor TT,S2000,RCZ,Z4

rocco hertürlü yazılım ve modifiyeye açık araba tercihin olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nissan350

520 artık sporda oldu makam aracıda oldu zırhlıda oldu arkadaşlar adam gerçek spor araç istiyorum diyor

scirocco,astra gtc,megane coupe hb spor tarzı yada tamamen spor TT,S2000,RCZ,Z4

rocco hertürlü yazılım ve modifiyeye açık araba tercihin olabilir.

ne demek istediğim anlamışsınız teşekkürler. Evet arkadaşlar gerçek spor araç istiyorum ama 0 km istiyorum scirocco astra gtc megane coupe çevremde çok görüyorum. Özellikle scirocco görmekten bıktım ben herkeste olamıcak tarzda bir araç istiyorum geçen sene olsa RCZ düşünürdüm ozaman 200 hp siyah olanları vardı z4ün sıfırı bana pahalı geliyor. s2000 2.el almaya kalksam temizini bulmam imkansız gibi birşey birde 2.ele 80 90 vermek istemiyorum.

• spor araba diyince benim aklıma evo x veya subaru wrx sti olarak iki model geliyor.astra gtc veya megane rs de olabilir.ama scirocco
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

spor araba diyince benim aklıma evo x veya subaru wrx sti olarak iki model geliyor.astra gtc veya megane rs de olabilir.ama scirocco

Ayıp oluyor ama tamam beğenmiye bilirsiniz ama suratın yeşile dönücek kadarda değildir ve önerdiğin iki aracın arka rüzgarlıklarını çıkar üstündeki stickerları çıkar normal aile arabasına benzemiyorsa suratını her renk yap ama birde rocconun en sade haline bak
  • sıfır liste fiyatından baya bi indirim yapıyorlar diye biliyorum,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-beka-otomotiv-den-subaru-brz-114517664/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nissan350

quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

spor araba diyince benim aklıma evo x veya subaru wrx sti olarak iki model geliyor.astra gtc veya megane rs de olabilir.ama scirocco

Ayıp oluyor ama tamam beğenmiye bilirsiniz ama suratın yeşile dönücek kadarda değildir ve önerdiğin iki aracın arka rüzgarlıklarını çıkar üstündeki stickerları çıkar normal aile arabasına benzemiyorsa suratını her renk yap ama birde rocconun en sade haline bak

rokko bana hitap etmeyen bir araba spor araba olacaksa 4 kapı sedan modellerin sporları beni hep daha çok cezbetmiştir.2 kapı coupelerden de alacak olsam astra veya megane rs alırdım.rokko çok var piyasada.neyse konuyu çokta dağıtmadan rokko güzellikten yıkılsa havada takla atsa kelebek gibi uçup arı gibi bile soksa beni cezbetmiyor. araba alacak arkadaşada önerim kurcalanmamış bir evo tercih etmelidir bence.hem daha geniş kullanım alanı hem daha fazla güç hem daha fazla yol tutuş vs.vs. bir tek yalıtımda tahminimce rokko iyidir iki aracada binmedim ama diğer herşeyde evo derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

sıfır liste fiyatından baya bi indirim yapıyorlar diye biliyorum,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-subaru-beka-otomotiv-den-subaru-brz-114517664/detay

ya bu araçlarda güzel ama buna vericeğim parayla 2 tane 2 yaşında genesis coupe alırım görünüş olarak pek fark yok aralarında ayrıca genesis coupe 210 hp bunlar 200 hp olması lazım

• rcz asphalt veya cooper jcw alınabilir.
  • Şimdiden hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: electro_g

sıfır liste fiyatından baya bi indirim yapıyorlar diye biliyorum,

Rcz istemiyorsan, biraz daha ekle bunu al, fiyatını bilmeyen çak daha pahalı bir şey sanır.

• Tek Tercihin... Peugeot 106 gti olsun

• alfa romeo 4C

demek isterdim ama, tek alternatif mazda mx5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimiferhat -- 19 Mart 2013; 15:52:17 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.