Şimdi Ara

100 bine kadar alınabilecek (0 km) spor araba (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
4.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RCZ 200 HP yada Rocco R bu ikisinden birini alıcaksın %100
    rocco r alırsan makas vidyoların bol miktarda olur rcz alırsanda orta şeriten gösteriş yaparak ağır ağır ilerlersin etrafı kesersin(BMW Merco audi ye birkere dönüp bakmazlar ama seni %100 incelerler kardeşşş)
  • BMW M paket 3.20 CD

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-borusan-kazasiz-bmw-3.20-cd-m-paket-emsalsiz-tramersiz-118358017/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flowles -- 20 Mart 2013; 11:39:36 >
  • Madem ekonomik açıdan sıkıntınız yok. Bence bu araçlara hiç bakmayın. Hız,konfor,oturaklık,yeri geldiğinde asfalt kazımak istiyosanız size önerebileceğim tek araç var.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2003-mercedes-e-55-amg-nasyonel-den-118010091/detay

Şu arabayı alın sonra teşekkür edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TripleSix

quote:

Orijinalden alıntı: West!

bir gün bu iki arabadan birisini kesin alacağım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-porsche-g-a-l-l-e-r-y-2003-porsche-carrera-hatasiz-118695974/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-aydin-dan-cabrio-spyder-36km-de-elektrikli-koltuklu-117846272/detay

Yüksek km Porsche alınır mı acaba diye hep düşünmüşümdür. 100.000 km bir boxer veya carrera için çok yüksek midir bilen var mı?

Ya da BMW Z4 için mesela?

Daha ucuza porsche 911 carrera bulabilirsiniz tabi manuel takıntnız yok ise :) ben kesinlikle otomatik almayı düşünüyorum orası ayrı bir mesele :)

eğer yıllık vergisi sizin için sorun değilse hiç düşünmeden porsche arabalarına bakmanızı tavsiye ederim :)

bu arada maserati leride yabana atmayın bu arabalar bence tam bir f/p aracıdır.

bir önce ki mesajımda yanlış maserati ilanını vermişim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-maserati-ss-motors-dan-2006-maserati-cambiocorsa-coupe-fer-mas-cikisli-116690188/detay

sonuç olarak karar sizin umarım en hayırlı kararı siz verirsiniz kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: doktorsihirbaz

leon un konusunu bir arkadaşım alacağı için açmıştım leon 1.2 tsi aldı ve memnun diğer konular bana ait. Çiftçilikle uğraşıyorum biodizel konusunuda oyüzden açtım. Bütçe konusuna gelince bütçem yeterince var. Senede 200bin kazanıyorum inanmıyorsan pm yoluyla bunları belgelendiririm. Senelik kazancım dışında aylık 5binden fazla kira gelirim var onu katmıyorum. Ben sadece fikir alışverişi yapmak için konuyu açtım. Zaten bu alıcağım araba evin 2. aracı olucak.

evet arkadaşın için actığın konuyu kendin alacakmış gibi yazdın bak ne güzel.
    bir de üsluba bakalım,alıcağım] araba,olucak.
    Belge demişsin,lise karneni aliyim ben

Sizin gibi insanları anlamıyorum. Burda bilgi paylaşımı yapıyoruz boş muhabbet paylaşımı değil. Önerin varsa söylersin yoksa konuya bakıp geçersin. Üslup demişsin sende biraz cümlelerini satır olarak yazmaya çalış satırbaşına dönerek değil.

• arkadaşlar alıcağım araç 2000 motoru geçmesin istiyorum. s2000den kaçtıkça piyasaya göre temiz s2000ler beni buluyor :) dün 10bin hasar kayıtlı 55bine s2000 buldum kafama yattı onu alabilirim.
  • şamil

• 2. el evo bakardım
  • quote:

quote:

Sizin gibi insanları anlamıyorum. Burda bilgi paylaşımı yapıyoruz boş muhabbet paylaşımı değil. Önerin varsa söylersin yoksa konuya bakıp geçersin. Üslup demişsin sende biraz cümlelerini satır olarak yazmaya çalış satırbaşına dönerek değil.

karne zaten bilgi paylaşımıdır kardeşim,karneni al gel diyoruz bizde s2000 in hazır:
     100 bine kadar alınabilecek (0 km) spor araba

Yine mi be shadow

• s2000 hastasiysaniz sizi cok temiz bir type-r paklar.

Geriye kalan parayla da motor modifiyesi yaparsiniz manyak birsey cikar ortaya

• quote:

Orijinalden alıntı: RmznDnmz

quote:

quote:

karne zaten bilgi paylaşımıdır kardeşim,karneni al gel diyoruz bizde s2000 in hazır:

Sen nasıl bır mahluksun ? hayır asosyla duygularının dışa vurumumu bu ? biraz cık ınsanların arasına medenıyet ögren bıkmadınmı ugrasmaktan ınsanlarla fake veya degıl sanane be kardeşim sen işine gucune bak.. hayır anlamıyorum hıcmı ınsanı duygu tasımıyorsun sen ıcınde? nasıl bır YARATIKsın sen

Sizi tebrik ediyorum. Bu kişi forumda insanları sinir etmeyi kendine iş edinmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

Yine mi be shadow

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RmznDnmz

quote:

quote:

Sen nasıl bır mahluksun ? hayır asosyla duygularının dışa vurumumu bu ? biraz cık ınsanların arasına medenıyet ögren bıkmadınmı ugrasmaktan ınsanlarla fake veya degıl sanane be kardeşim sen işine gucune bak.. hayır anlamıyorum hıcmı ınsanı duygu tasımıyorsun sen ıcınde? nasıl bır YARATIKsın sen

Sizi tebrik ediyorum. Bu kişi forumda insanları sinir etmeyi kendine iş edinmiş.

hayatını bılgısayar basında curuterek ınsanların duygularıyla oynamayı seven dogru olsada zevk ıcın ınsanın yalan olmasada yalalnını cıkarmaya calısan bırınden ne beklenır kardesım ? sen takma bu ınsanları bu ınsanlar sıvılce gıbıdır.. gelır rahatsız eder ve bır sure sonra gıderler....

• Subaru ve Toyota'nın ortak çalışmasıyla ortaya çıkan BRZ veya GT 86 arasında bir seçim yapmanızı öneririm. Subaru'nun boxer dizel motoru, Toyota'nın D-4S ateşleme teknolojisi kullanılması gibi iki markanın ortak çalışmasının ürünü.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.