< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceremony -- 12 Ekim 2024; 3:51:22 > |
100 cc altındaki motosikletlere ve dronelara vergi geliyor! (3. sayfa)
-
-
Şimdi bunu yazacaktım. Akıl sağlığımız bozulacak. Saat nedir yahu!
Böyle garip garip vergi icat etmek. Pes!
-
Şiiiişşşşş. Sessiz....
-
Kime sıfır nerde sıfır. -
EYT'li gençlerin 40 yaşındaki milyonlarca genc emeklinin maaşı nasıl ödenecek saniyirdiluntz.
Yakında EYT saolsun emeklilik yaşlarıda yukseltilecek.
Popülizm durduramazsınız dönüp dolaşıp sizi vurur bunh birgun anlarız umarım.
Ancak ben koşa kosa Arjantin olmaya giden bir ülke görüyorum. -
Valla hocam 2 kere okudum metni. Akıllı saat olanlardan mı alıyor acaba diye. Yok bildiğimiz normal cep saati ve klasik kol saati 😀 nefret ettirdiler kendilerinden. -
Bunlara artık küfür etsen az yeminle söylenecek laf yok artık. -
Yetmez ama evet..bisikletleri de unutmamak gerekir. Cami girişine de kumbara koysunlar..her vakit namazında 50 TL vergi alinsin -
Elektrikli scooter bisiklette dahil 6 kw ve ustu olanlar -
Bana Bazen Yandaş Diyorlar Ama Çok İyi Oluyor Bu Millete. İnşallah Oksijen Vergisi de Gelir. Bu Halen Anketler de Üst Sıradalar. Bu Millete Müstehak Kardeşim. Bu Millet Hak Ediyor. İnşallah En Kısa Sürede Oksijene de Vergi Gelir Amin Amin Amin İnşallah... -
Bi kulağımızın arkası kalmıştı, sıra ona da geldi. -
Size en ufak katkı verenin cibili....
-
motora daha cok gelsin
-
Onların ödediği primle o zamanki emeklilerin maaşı ödendi,sigorta ve hastane masrafları karşılandı; askerin, polisin, öğretmenin, doktorun maaşı ödendi ve teçhizat sağlandı.
Ki olması gereken de bu
-
Her zamanki bayatlamış söylem. Sonuçta bunlar 25, 30 sene boyunca her ay prim ödedi ve ödedikleri primleri aylık halinde geri alıyorlar.
Kimseden borç almıyorlar, haraç kesmiyorlar, kendi ödedikleri paralarını geri alıyorlar. Olay bu kadar basit. Amma taktınız emeklilere -
Akıllı akılsız fark eder mi?
Bu kadar da olmaz artık!
-
Canımı da alın kurtulayım artık, yeter ya 😡😡😡 -
Tam motor alma arifesindeydim 2.el almam artik isim gucum yok devamli vergi mi vereceğim zaten 1 araba var -
25-30 yıl prim ödedi emeklilik maaşı için. Devlet "25 yıl çalış emekli olabilirsin" dedi. Ortada bir sözleşme var. Yarı yolda ben vazgeçtim dersen o da bana "Verdiğin sözü tut, ben primimi ödedim" der. -
Prim ödedi diye 40 yaşında emekli mi yapacağız. Avrupalilar da ödüyor onlar niye 40 yaşında emekli olmuyor
Düşür o zaman 30 yap 32 yap. Madem dert değil.
Bugün asgari ücretli 5-6 bin lira prim ödüyor. Asgari emekli maaşı 12 bin tl. 25 yıl 5 bin yatırıp 30 yıl onun 2.5 katı alacaksın. Üstüne saglik hizmeti de cabası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X