Şimdi Ara

%100 EN IYI LAPTOP - DELL INSPIRON 9400(E1705).....VALLABENDEKI DAHA IYI DIYORSANIZ BI DE BUNA BAKIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
43.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: salih_denmark

ayrica TURKISHSUN bana biraz zaman ver ve bende tam bi arastirayim cunku benim bildigime göre danimarkadan sadece kendi kullandigin 1 laptop u ya da cep telefonunu(o da sim kartli olmak zorunda) getirebiliyon8FUCKING DANISH RULES)....ama ben yine de bi bakayim 2-3 güne kadar......ok..

MSN im : salih_jarule@hotmail.com

Ok dostum
    Benimde Amerika, İngiltere, Avustralya, Kanada, Almanya da bihayli arkadasim var, aslinda isim geregi(İngilizce Tur Rehberiyim) bircok ingiliz arkadasimda var, ama hicbirisi yaz olmadan gelmiyorlar buraya, banada suan gerekli bir notebook... Onun icin diyorum eger gelirken getirebilirsen cok iyi olur... Yoksa kargo ile cok masrafli bu isler... Asil yazin yurtdisindan getirtecegim Amerika dan Bir MacBook Pro olacak, onun icin buradan suan icin aliyorum bir tane...

• ok daleque en yakin zamanda hallederim insallah....!!!!ha bu arada bu monster da iyiymis türkiye standartlarina gore ama bi sey sorcam bunun ekrani kac "? 15 mi 15.4 mü yoksa 17 mi?
  • turkish sun sen nerde oturuyorsun türkiyede(konu disi ama )
  • ekranı 15.4'' konfigurasyonu ıyı gercekten su anda turkıye sartlarında ıyı fıyat ozellik olarak ama garantı konusunda bıraz korkum var onu aşarsak alıcaz inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: daleque

monster tercih sebebi 2ghz işlemci ,2gbram 533mhz ,256 geforce6600 ekran kartı, ekran çözünürlüğü 1680x1020 fokusshopun sitesindn bak istersen ben 1749+kdv lik bi model beğendim
    kafamda hp pavillion 4398 yeni çıkan modeli vardı ve toshiba satellite m70-160 vardıgerçi henüzvazgeçmiş değilim ama monster kafama yatıyo su anda zaten bi sene falan kullanayım ondan sonra bu duo işlemciler iyice bi otursun bi windows vistanun durumu ne olacak ona gore olmazsa bunu kız arkadasıma verıp yurt dısından daha ıyı bısey alırım dıyorum sımdılık ıdare etsın benı yeter gemıye gıtmeden almam lazım

Aslinda varya bende bu HP 4398 de baya kafam takildi... Saglam bilesenleri var... Almak istedigim Vaio ile farklari var;

HP 2.0Ghz
    Sony 1.86 Ghz

HP 1Gb. DDR2 Ram
    Sony 512 DDR2 Ram

HP 128 X700 Ati
    Sony 256 X700 Ati (128 - 128)

İkisinde de 100Gb Hdd, Hp i bilmiyorum ama Sony 5400RPM

Ek ozellikler
    Sony'de; 2. batarya, entegre kamera, parmak izi okuma güvenlik, ekran kalitesi var...

Fiyatlar
    HP 2700 YTL(KDV Dahil)
    Sony 3500 YTL(KDV Dahil)

Hangisi daha avantajli karistim biraz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turkishsun -- 14 Şubat 2006 4:28:17 >

• quote:

turkish sun sen nerde oturuyorsun türkiyede(konu disi ama )

Evet biraz konudan ciktik ama sana soyle soyleyeyim;
    Denizli, Marmaris, Fethiye... Is ile ilgili surekli bu uc yer arasindayim, zaten notebook bu yuzden gerekli... Aylik ortalama 5000km. yapiyorum desem aciklayici olur sanirim...

• hp ler guzel ama sony nın tadı da bi başka be arkadasım gercı eger boyle ıyı para ayırabılıyosan notebook ıcın dell9400 yada dell xps2 nın ustune gıt yurt dışından bi formul ayarla getırt peşin para bağlayabılsem bende hıç düşünmeden getirtecem ama kısmet artık olmazsa gemıye gıdınce ılk maaşla alacaz zaten az bi ömrümüz kaldı buralarda
  • quote:

Orjinalden alıntı: daleque

hp ler guzel ama sony nın tadı da bi başka be arkadasım gercı eger boyle ıyı para ayırabılıyosan notebook ıcın dell9400 yada dell xps2 nın ustune gıt yurt dışından bi formul ayarla getırt peşin para bağlayabılsem bende hıç düşünmeden getirtecem ama kısmet artık olmazsa gemıye gıdınce ılk maaşla alacaz zaten az bi ömrümüz kaldı buralarda

Dedigim gibi;
    Yaza MacBook Pro alacagim yurtdisindan... Suanki sistemde nisanlima kalacak... Aslinda suan sectigim sistemler bile kendisi icin hayli yuksek kalir, ama Dell9400 yada xps2 suan bulsam alirim...

• turkish sun oncelikle bahsettigin hp yi biliyorum dell i almadan once dedigin hp i almayi dusundum(dell aklimda bile yoktu) ama iyice arastirirsan (tabii turkiyede bilmem ben yurt disi icin konusuyorum) hp nin benzer birbirne cook yakin en az 7-8 modeli var mesela zd serisi....bi de oralarda varsa PACKARDBELL de cok iyi monsteri aratmaz hatta sollar......sonuc olarak 3500 sony e verene kadar dell 9400 al derim az bi fiyat farkiyla belki.....sony sadece isim...
    bu arada bende kusadasinda kaliyorum turkiyede bende turizm le ugrasiyorum.....
  • xps2 baslıgına gır bı bak ısteren orda benım yazdıklarım vardı gıttıgıdıyor.com da bırı satıyor konfıgurasyonunu ıyı ınceleyemdım ama amerıkadan sıparıs getırtıyomuş belkı senın macpro getırtebılır
  • daleque bence 15.4 se belki ama bence artik laptop aliyorsan bi kere al en yiysini almaya calis derim ben yani 17 " olsun
  • ha bi de bu mac pro nun tam özellikleri ne dell 9400 den iy mi?
  • dogru dıyosun 15.4 yeter ama 17 olursa tadından yenmez o yahu
    benım canımı tek sıkan sey su anda burdan alma sebebımde o zaten taksıt ımkanım war yoksa peşin para olsa bı yol bulup yurt dışından getırtecem yada 1-2 ay sabredıp gemıye cıkınca ılk maaşla gidip herhangı bı ulkeden alacagım bişey sormak istiyorum almanya avusturya gıbı bu ulkeler ıle danımarka arasında fıyat farkı varmı yada avrupa ulkelerınde fıyat farklılıgı varmı?

salih bu arada senı msn e ekleyemedım
  • quote:

turkish sun oncelikle bahsettigin hp yi biliyorum dell i almadan once dedigin hp i almayi dusundum(dell aklimda bile yoktu) ama iyice arastirirsan (tabii turkiyede bilmem ben yurt disi icin konusuyorum) hp nin benzer birbirne cook yakin en az 7-8 modeli var mesela zd serisi....bi de oralarda varsa PACKARDBELL de cok iyi monsteri aratmaz hatta sollar......sonuc olarak 3500 sony e verene kadar dell 9400 al derim az bi fiyat farkiyla belki.....sony sadece isim...
    bu arada bende kusadasinda kaliyorum turkiyede bende turizm le ugrasiyorum.....

Sana hak veriyorum, 9400 gercekten cok saglam... Ama Türkiye de yok... Olsa burada ben dahil bircok kullanicinin tercihi olurdu... Burada mevcut marka/modeller arasinda secime zorunlu kaliniyor... Bahsi gecen marka/modeller, sınırlı secenekler arasindan cikanlar... Gonul ister bircok model arasindan secim yapmak, ama malesef...

• daleque su an turkish sun ile msn degiz sende gel daha hizli ve rahat olur......
    salih_jarule@hotmail.com
  • neyse form iyi geceler
  • iyi geceler eti form
  • @ salih_denmark

bende yaklaşık 2 3 haftadır bu notebook u inceliyorum ve sanırım alıcam... onumuzdeki ay yurt dışından getirticem heralde... ekran kartı bazı yerlerde 7800 bazı yerlerde 7800 gtx yazmışlar... ekran kartı hakkında bilgi verebilirmisin...? ayrıca ekleyebilirsen bikaçtane resim... sanırım çok şey istiyorum ama forumda ki tek 9400 sahibi sensin sanırım mecburen senden istiyorum... vaktin olursa da bikaç benchmark testi uygulayıp score larını yazabilirmisin? özellikle ekran kartı performansını merak ediyorum... eğer ekran kartı 7800 gtx değilse şuan onun üzerinde sadece dell xps2, alienware 770 ve voodoo un modeli var...
  • ilk once form dan dolayi özur yani FORUM
  • öyle bi zehir yaptın ki
    turkiyeden notebook alma hevesimi kaçırdın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.