Şimdi Ara

%100 EN IYI LAPTOP - DELL INSPIRON 9400(E1705).....VALLABENDEKI DAHA IYI DIYORSANIZ BI DE BUNA BAKIN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
43.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: salih_denmark

fazla abartmaya da lüzum yok alin iste size DELL INSPIRON 9400 RESiMLERi....!

İstanbul'da yakınlarımda olsaydın salih, seni öyle bi döverdim ki evire çevireeeeeeeeeeee kafanı gözünü patlatırdım

şaka bi yana bu h.sonu notebook almaya çıkıyodum içimde 1 gram bile heves bırakmadın.

• ulan böyle alet yapıyosun bi kere de güzel bi kasa yap be dell
  • OZKANYAVUZ dayak icin sagol valla!!!!!!!!!!!! heves konusu icinde sorry ....
  • BAHAKAN arkadas in da yazdigi gibi kasayi cogu kisi begenmedi ama o kadar da abartilmaz canim sadece keyboard in numpad i eksik belki de k.board rengi de acik olabilirdi .......yani sadece bu yani biraz olmammis ama kasa malzemesi cizilmez bi maddeden yapilmis ve cook kalite ,disnin da dizayni fena degil ama dedigim gibi tus takimi biraz bok etmis ama yine de deger derim ben
    AMA 60 MILYON TANESINE VERDIKTEN SONRA TAK CIKAR RENKLI SUPER KAPAKLAR VAR

• Harika abide çok pahalı yaw.
    ama özellikler harikaaaaaa
    benim beğenmediğim tek yanı HD'İN 5400RPM OLMASIDIR
    GERİSİ MÜKEMMEL
  • @ mertiko0281

hocam hdd. opsiyon var... 7200 rpm de seçebiliyorsun... ve kapasiteyi de isteğine göre arttırıp azaltabiliyorsun... dell ürünlerinin birçok donanımı için opsiyon seçenekleri sunuyor... dell 9400 de bunların içinde... 9400 ün işlemcisini, ram lerini, hdd. sini, ekranını, optik sürücüsünü, pil ini, kablosuz bağlıntı özelliklerini, multimedya özelliklerini vs. kendi isteğine göre belirleyebiliyorsun... yani dell donanım konusunda çok esnek... bir modeli birden fazla şekilde konfigure edebiliyorsun...
  • Ben, dell'in amerika sitesini inceledim. (Türk sitesine fark atar). Bu arada o site outlet olarak ürünlerini satıyordu yani çok daha ucuza. sitede bu aletin 3-4 çeşit versiyonunu koymuşlar. seçenekleri işaretliyerek kendi istediğiniz halini ve fiyatını görebiliyorsunuz. Benim seçtiğim 2ghz işlemcili olan, yaklaşık 1980 dolara falan mal olmuştu. "Chat dell" diye birde atraksiyon yapmışlar. amerikadaki dell çalışanıyla muhabbet ettik ve oradan sipariş verilemeyeceğini söyledi. Türkiye'de satın alırken istediğiniz özellikleri söyleyin ciddi fiyat farkettiriyor. Ama Dellin amerika sitesinde resmen toplama bilgisayar yapıyorsunuz. bir de ingiltere sitesine baktım orada da bu özellik yoktu. Benim gördüm kadarıyla bu aletin Türkiye'deki fiyatı outlet sitesine göre çok pahalı.
  • Ben, dell'in amerika sitesini inceledim. (Türk sitesine fark atar). Bu arada o site outlet olarak ürünlerini satıyordu yani çok daha ucuza. sitede bu aletin 3-4 çeşit versiyonunu koymuşlar. seçenekleri işaretliyerek kendi istediğiniz halini ve fiyatını görebiliyorsunuz. Benim seçtiğim 2ghz işlemcili olan, yaklaşık 1980 dolara falan mal olmuştu. "Chat dell" diye birde atraksiyon yapmışlar. amerikadaki dell çalışanıyla muhabbet ettik ve oradan sipariş verilemeyeceğini söyledi. Türkiye'de satın alırken istediğiniz özellikleri söyleyin ciddi fiyat farkettiriyor. Ama Dellin amerika sitesinde resmen toplama bilgisayar yapıyorsunuz. bir de ingiltere sitesine baktım orada da bu özellik yoktu. Benim gördüm kadarıyla bu aletin Türkiye'deki fiyatı outlet sitesine göre çok pahalı.
  • ARKADAŞLAR BULABİLECEĞİNİZ EN İYİ FIRSAT BUDUR!!! ACİLEN SATILIK!

Inspiron 9400, Intel® Core™ 2 Duo T7200 (2.00GHz, 4MB L2 Cache, 667 MHz FSB), Genuine Windows Vista™ Home Basic edit, LCD PANEL 17 inch Wide Screen XGA+ Display, MEMORY 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz,HARD DRIVE 160GB 5400RPM SATA, OPTICAL DRIVE 8x CD/DVD burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability, VIDEO CARD 256MB ATI MOBILITY™ RADEON® X1400 HyperMemory, WI-FI WIRELESS CARD Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card (54Mbps)... 2950 YTL. PAzarlık yapılır.

Inspiron 9400 PROCESSOR Intel® Core™ Duo T2250 (1.73GHz, 2MB L2 Cache, 533 MHz FSB),OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista™ Home Basic edit, LCD PANEL 17 inch Wide Screen XGA+ Display, MEMORY 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz,HARD DRIVE 160GB 5400RPM SATA, OPTICAL DRIVE 8x CD/DVD burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability, VIDEO CARD 256MB ATI MOBILITY™ RADEON® X1400 HyperMemory, WI-FI WIRELESS CARD Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card (54Mbps), yepyeni kutusunda, Özel (RoadReady) sağlam tasarım...... 2450 YTL, Pazarlık yapılır.

• ARKADAŞLAR BULABİLECEĞİNİZ EN İYİ FIRSAT BUDUR!!! ACİLEN SATILIK!

Inspiron 9400, Intel® Core™ 2 Duo T7200 (2.00GHz, 4MB L2 Cache, 667 MHz FSB), Genuine Windows Vista™ Home Basic edit, LCD PANEL 17 inch Wide Screen XGA+ Display, MEMORY 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz,HARD DRIVE 160GB 5400RPM SATA, OPTICAL DRIVE 8x CD/DVD burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability, VIDEO CARD 256MB ATI MOBILITY™ RADEON® X1400 HyperMemory, WI-FI WIRELESS CARD Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card (54Mbps)... 2950 YTL. PAzarlık yapılır.

Inspiron 9400 PROCESSOR Intel® Core™ Duo T2250 (1.73GHz, 2MB L2 Cache, 533 MHz FSB),OPERATING SYSTEM Genuine Windows Vista™ Home Basic edit, LCD PANEL 17 inch Wide Screen XGA+ Display, MEMORY 2GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz,HARD DRIVE 160GB 5400RPM SATA, OPTICAL DRIVE 8x CD/DVD burner (DVD+/-RW) with double-layer DVD+R write capability, VIDEO CARD 256MB ATI MOBILITY™ RADEON® X1400 HyperMemory, WI-FI WIRELESS CARD Dell Wireless 1390 802.11g Mini Card (54Mbps), yepyeni kutusunda, Özel (RoadReady) sağlam tasarım...... 2450 YTL, Pazarlık yapılır.

e-mail: emre_civan@yahoo.com

• Arkadaşlar bu laptop un pili ne kadar gider acaba?Bilen ya da fikri olan var mı?
  • Şu an bence, alınabilecek en iyi laptop Toshiba Satellite P100-324
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkishsun

quote:

Orjinalden alıntı: daleque

turkıshsun ne dıyosun dell işi kafama yattı walla gerçi gönlümde xps 2 var ama cok para istiyorlar alete

Bu makina burada olsa alirdim hemen, ama yok iste ne yapalim...
    Bu arada bende Sony Vaio BX196XP, eğer bunu bulamazsam Vaio A617B modelini alacam... Bu perşembe kesinleşiyor... Ama Sony almamdaki neden kaliteli olması için... Yani bilmiyorum Monster nasıl olur?? Sen Monster i neden tercih ediyorsun???

valla bence monsterdan bir şey alınmaz dış görünümünü görmedinizmi hiç iğrenç bir şey adamlar anca içiyle uğraşmışlar birazda dışa önem verselermiş mükemmel olacakmış ama durum böyleyken böyle

• ya biraz pahalı değilmi bu makina için 2200 euro ya daha iyi makinalar alınmaz mı
  • vallahi doğru diyorsun adamlar tamam aleti iyi yapıyor ama kasa için hiç bir estetik yok yaw adam bide dışına özenir
    quote:

Orjinalden alıntı: bahahakan

ulan böyle alet yapıyosun bi kere de güzel bi kasa yap be dell
  • yav taa 2006nın başlarının konusu,biri hortlatmış sizde yiyorsunuz
  • http://www.hepsiburada.com/productDetails.aspx?CategoryId=111&productId=bd70425 istersen su laptopa bak bakalım senin dell in bu bilgisayarın yanında lafı olaur mu 300 euro fazla verip bunu almayı tercih ederim her yonden dell den daha iyi
    quote:

Orjinalden alıntı: salih_denmark

ARKADASLAR FORMA DAHA YENI ÜYE OLDUM AMA DAHA ÖNCE DIZUSTU ILE ILGILI HERSEYI HATTA TÜM FORMLARI OKUDUM DIYEBILIRIM :).....AMA TEK KELIMEYLE DIYEBILIRIM KI BENIM IMZAMDAKI DELL INSPIRON 9400 GIBI BI LAPTOP YOK YANI FORMDA...... VALLA O KADAR SESSIZ KI... FAN GEREKTIGINDE DEVREYE GIRIYOR VE SUPER SESSIZ...+BRIGHT SCREEN FALAN BEYENMEYENLERE FALAN INANMAYIN VALLA SUPER DIYEBILIRIM BIRAZ YANSIMA VAR AMA O DA ONEMSIZ BENCE OYUN ACTIGINIZ ZAMAN BI DE LAPTOPDA GEFORCE GO 7800 256 MB ARTI 17 " SE OOO O ZAMAN ANLARSINIZ NE DEMEK ISSTEDIGIMI NEYSE ARKADASLAR MALZEME KALITESI +PERFORMANS VE MULTIMEDYA ISTIYORSANIZ ARADIGINIZ HERSEY VE DAHA FAZLASI BU LAPTOP DA VAR KESINLIKLE %100 TAVSIYE EDERIM.....AYNI OZELLIKLERDE TOSHIBA QOSMIO FALAN OLSA 600 DOLLARDAN ASAGIYA OLMAZ DIYCEM AMA 7000 BILE VERSENIZ YOK BU ALET TOSHIBA DA BILE ....BEN KI BUNU VERGI DAHIL 2200 EURO YA ALDIM ....VE ALMAK ISTIYEN ARKADASLRA YARDIMCI OLURUM ...NEYSE FAZLA GEVEZELIK ETIM SIMDI SU STEAM DEN BI ONLINE COUNTER STRIKE YAPAYIM....HE HE HE

%100 EN IYI LAPTOP - DELL INSPIRON 9400(E1705).....VALLABENDEKI DAHA IYI DIYORSANIZ BI DE BUNA BAKIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah8668 -- 25 Mart 2007; 16:46:58 >

• BEYLER BEN YENI DELL İNSPİRON 9400 ALDIM SUANDADA ALMANYADA YASIYORUM AMA ICINDE DEGISIKLIKLER YAPTIM MESAL 2.0 DUAL CORE 2 2048 DDR2 667 MHZ RAM EKRAN KARTI GO 7900 GS 256 MB VE BİT 160 SATA HARDSİCH 5400 17 WUXGA 1900X 1200 BIRDE ICINDE WİRELES LANDA SUANDA VARMI TRDE BILMIYORUM SONRAKI CENERASYON WİRELES LAN TURKUAZ MAVISI BIR LAP bunu suanda isteyen arkadaslar varsa acıl ben mayıs ayında ıstanbuldayım yanımda 2 tane getırebılırım FİYATI 1900 EURO SIFIR OLARAK GETIRİRİM İSTEYENLER VARSA BANA GERI YASSIN ISTEGE GORE DIS GORUNUSUNU DEGISTIRILIYOR RENK SECENEKLERI VAR VEDE ISTERSENI DELL OYUN ICIN ICIN YAPILAN DELL XPS SERISINIDE BILGI VERIRIM ISTEYENLER DUYURULUR SADECE 2 TANE GETIREBILIRIM ISTEK COK OLURSA GITGEL YAPMAM GEREKIR ILGILENENLERE DUYURULUR

%100 EN IYI LAPTOP - DELL INSPIRON 9400(E1705).....VALLABENDEKI DAHA IYI DIYORSANIZ BI DE BUNA BAKIN

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.