Şimdi Ara

%100 EN IYI LAPTOP - DELL INSPIRON 9400(E1705).....VALLABENDEKI DAHA IYI DIYORSANIZ BI DE BUNA BAKIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
0
Favori
43.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR FORMA DAHA YENI ÜYE OLDUM AMA DAHA ÖNCE DIZUSTU ILE ILGILI HERSEYI HATTA TÜM FORMLARI OKUDUM DIYEBILIRIM :).....AMA TEK KELIMEYLE DIYEBILIRIM KI BENIM IMZAMDAKI DELL INSPIRON 9400 GIBI BI LAPTOP YOK YANI FORMDA...... VALLA O KADAR SESSIZ KI... FAN GEREKTIGINDE DEVREYE GIRIYOR VE SUPER SESSIZ...+BRIGHT SCREEN FALAN BEYENMEYENLERE FALAN INANMAYIN VALLA SUPER DIYEBILIRIM BIRAZ YANSIMA VAR AMA O DA ONEMSIZ BENCE OYUN ACTIGINIZ ZAMAN BI DE LAPTOPDA GEFORCE GO 7800 256 MB ARTI 17 " SE OOO O ZAMAN ANLARSINIZ NE DEMEK ISSTEDIGIMI NEYSE ARKADASLAR MALZEME KALITESI +PERFORMANS VE MULTIMEDYA ISTIYORSANIZ ARADIGINIZ HERSEY VE DAHA FAZLASI BU LAPTOP DA VAR KESINLIKLE %100 TAVSIYE EDERIM.....AYNI OZELLIKLERDE TOSHIBA QOSMIO FALAN OLSA 600 DOLLARDAN ASAGIYA OLMAZ DIYCEM AMA 7000 BILE VERSENIZ YOK BU ALET TOSHIBA DA BILE ....BEN KI BUNU VERGI DAHIL 2200 EURO YA ALDIM ....VE ALMAK ISTIYEN ARKADASLRA YARDIMCI OLURUM ...NEYSE FAZLA GEVEZELIK ETIM SIMDI SU STEAM DEN BI ONLINE COUNTER STRIKE YAPAYIM....HE HE HE

• nasıl yardım edeceksin bende almak istiyorum
  • fazla anlatmana gerek yok zaten özelliklerinden aletin neler yapabileceği belli oluyor. hele o ekran kartı manyak bi şey valla.
    bu laptop türkiyede satılmıyor millete nisbet yapmak için mi yazdın mesajı
    eğer bunu 2500 euroya falan getirip satabilirsen çok kişi alır türkiyede

bu arada çift çekirdekli işlemci nasıl? memnun musun? diğer işlemcilere göre ilk göze çarpan avantajı ne? şu an için fiyatlar pahalıyken çift çekirdekli işlemci almaya gerek var mı sence?
  • harbiden şu anda laptop camiasının kralı bu alet bende alcaktım ama 17" olmasına rağmen numpad yok, tuş düzeni 15" gibi sırf bu yüzden almadım(yalana gel)
  • valla once bahahakan icin yazayim da : baha cim valla icinde xp pro. home edition vardi 3 haftadan beri kullaniyorum ve abartisiz söyluyorum 3-5 kasan uygulama ayni anda calistiriyorum ornek system mechanic 2006 pro aldim kurdum ve pc clean up i actim ayni anda kaspersky i actim virus scan ve sonra oyun...yani orror falan yapmadi diicem ama birak eroru kasmadi bile ...ki benim dual islemci ama saat hizidusuk olani ama bu bile yeterli ve pahali bi de 2,13 mhz nasil olur acaba yani kusura bakmayin böyle cook ballandira ballandira anlatiyom cünku bende sizin su anda yaptiginiz gibi 1 ay aramadigim yer sormadigim shop kalmadi burda danimarkada ..bi kac tane daha buldum CLEVO , SEAGATE.ALIENWARE,VODOO, VS..... ama bunlarin servisi turkiyede yok ve guvenilir bi marka mi tam emin degildim zaten bunlarin da maximum u benim dell i gecemiyordu ne yazikki....hatta bildigim kadari ile su anki tek dual islemcili laptop da bu :) ......dedigim gibi su anda hala bu laptop un sokundayim ve zevkindeyim ...yani sorunun cevabi bence kullanici olarak INTEL DUAL (667mhz)i tek gecerim sordugun heryönden--,,,,,,ama son soruna gelirsek eyer masaustu icin konusuyorsak ben intel degil amd ciftcekirdek tercihim olurdu ama illa ki cift cekirdek ama eyer laptop icin konusuyorsak kesinlikle intel duo(olursa da dell inspiron 9400 olsun)

simdi de CASHCORAY arkadasima cevap vereyim....valla koraycim ben 19 martda türkiye ye geri dönucem danimarkadan ....bu zaman icinde gönderirsin parayi ve sana postalarim zaten gümrukten alicaksin kargo ve gumruk bedeli sana ait ....pek pahali degil (umarim)...yaaaw bu alim satim isleri formlarda beni coook kasar yaaaaa......koraycim (diyer almak istiyen arkadaslar)herkesle msn de goruselim
    msn adress : salih_jarue@hotmail.com
    yahoo : profesyonel2008@yahoo.com
    SEE U THERE

• HAAAA BU ARADA ATA72 ARKADASIMIN DEDIGINE %100 KATILIYORUM---ata cim haklisin ama --)) bende az daha sirf numpad yok diye vazgeciyordum clevo alacaktim ama iyi ki almisim su anda bu yonden hic bi zorluk cekmiyyorum ve bu kadar super bi aleti bu fiyata aldiktan sonra o DEVEDE PIRE KALIYOR
  • walla beni de iştahlandırdın peki bunun özellikleri ayrıntılı bi şekilde ve bununla beraber bize kaça patlar
    bilgilendirebilirmisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU SISTEM 8 BIN LIRA EDER MI
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • valla daleque arkadasim bazi kelimeler danimarkaca ama cogu anlaman gerekenler de bilgisayarca anlamadigin kafana takilan bi yer varsa söyle hallederiz ve arti olarak islemci hizi daha da iyi olsun hard disc 7200 ,extra pil ,renkli kapak falan da var ama bence fiyat ve performans olarak en yiysi bu .......

DELL INSPIRON 9400 ...NEW.........PERFEKT LAPTOP....!

Base Intel ® Core™ Duo Processor T2300 (1.66 GHz, 2 MB L2 cache, 667 MHz FSB)
    Microsoft operativsystem Original Windows® XP Home Edition, SP2
    Hukommelse 1024MB 533MHz DDR2 SDRAM (2x512)
    Tastatur Internal Keyboard - (QWERTY)
    Videokort 256MB NVIDIA® GeForce™ 7800 Go graphics card, PCI-Express x16
    Harddisk 100GB (5,400 rpm) SATA Hard Drive
    Diskettedrev og ekstra lagringsenheder ingen diskettedrev
    Modem dansk - 56.6k V.92 internt modem
    Optisk drev Fixed intern 8X DVD+/-RW Drv med Software
    Trådløst netværk Intel® Pro WLAN 3945 Internal Wireless (802.11a/b/g 54 Mbps) for Duo Processors
    Forsendelsesdokumenter System Documentation
    Gedis Bundle Reference 9400 X-treme Multi Media N02946
    Microsoft brugerprogram Microsoft® Works 7.0 OBS! Indeholder IKKE word og Excel
    Standardgaranti 1 års Collect and Return service
    Udvidede servicepakker 1 års Collect and Return service
    Online kurser MS Windows XP Beginner - 60 dage licens. Gå tilwww.learndell.com/euro for at tilmelde dig
    Antivirus McAfee® Security Centre - 90 dagers testversion
    Strømforsyning AC Adapter 90W Power Cord
    Photo Album Corel® Photo Album™ 6 Starter Edition: basisfotohåndtering og 60-dages Premium prøve.
    Paint Shop Corel® Paint Shop Pro™ X Premium Edition - 60 dages prøveversion
    Order Information Inspiron™ ordre - Danmark
    Primært batteri anden primær 9-celle 80 WHr batteri
    Taske ingen computertaske
    Recovery- CD med drivere resource- CD, indeholder drivere
    Farvevalg ingen QuickSnap™
    Dell Media Experience Dell® Media Experience 3.0 Basic
    Adobe Reader engelsk - Adobe Reader 6.0
    Promotions Hidden Option Class Reporting - Free upgrade from 512MB to 1024MB RAM
    Dell internetordre Dell™ Internet ordre.
    Backup til operativsystem ingen resource- CD, kun Symantec harddiskbackup
    Skærme 17" UltraSharp™ Wide Screen WUXGA (1920 x 1200) Display with TrueLife™
    Dell Media Direct Dell media Direct 2- Direkte tilgang til underholdning uden behov for maskinestart
    Dell Wireless 350 Bluetooth 2.0 Module

• @salih_denmark
    Arkadaşım; Bi guzel ballandirdin, hayirli ugurlu olsun... Bizde kullanmak isteriz elbette bu makinayi, ama sana para gondersek sende yollasan, gumruk vergi vb. masraflar ile cok yukselir fiyat... Mart ayinda gelirken beraberinde getirebilirsen bu sorunlar ortadan kalkar... Bircok kisi amerika dan bu sekilde siparis getiriyor, kimi ogrenci kimi surekli gidip gelenler... Bu yolla getiririm dersen, bende alirim...
    Ama ugrasamam dersen, ben postalarim olayi yani, bunu yapacak bircok kisi var ama inan cok para gider bu olaya... İyi niyetini taktir ediyorum
  • salih mesajın için çok sağol ben denizciyim ve genelde yurt dışında oluyorum o yuzden benım oyun ağırlıklı olacak bişey sormak istiyorum özelliklerini sen seçebiliyomusun
    mesela işlemci 2gh olsa harddisk 60gb 7200 olsa rami de 1gb 667mhz olsa fiyatı tavan yaparmı ben xp pro istemem yada benim burda kullanamayacagım bazı ozellikleri çıkarsak fiyat ne olur
  • Bu arada biraz konu dısı ama; Danimarka ya

@salih_denmark konu seninle alakalı degil
  • bende yazacaktım unuttum hay ağzına sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: daleque

bende yazacaktım unuttum hay ağzına sağlık

• turkıshsun ne dıyosun dell işi kafama yattı walla gerçi gönlümde xps 2 var ama cok para istiyorlar alete
  • dell alamazsam zaten gidip monster alacam yeni çıkanlarından napalım kısmet artık
  • valla daleque denizci kardesim bu islemciler cooooook ucuk fiyatli.......soyle desem...su an 1.83 ya da 2.13 secimi var senin icin 1.83 icin 135 euro ve 2.13 icin ise(zaten bu maximim u) yaklasik473 euro u gozden cikarman lazim .....hard disc de sorun yok zaten 100 gb 5400 ile 60 gb 7200 rpm ayni fiyat(ama tavsiyem 100 gb 5400 olur ) ram a gelince 1 gb tek slot yok 2 * 512 var 533 mhz (667 mhz stoklarinda yok simdilik).......yani kisacasiislemci fiyati bayaa bi etkiliyo fiyat yonunden ama yine secimsenin
  • ayrica xps 2 de dual core islemci yok ve ekran karti 6800 galiba cok eksisi var 9400 den ama bi üst model diye geciyo nedense TEK ARTI YANI SIYAH OLMASI VE GOSTERISLI DIZAYNI......9400 gumus gri ve daha sade...ama inanki benim kadar kimse arastirmamister bence fyata bu kaliteye bundan iyisi yok . saygilar
  • quote:

Orjinalden alıntı: daleque

turkıshsun ne dıyosun dell işi kafama yattı walla gerçi gönlümde xps 2 var ama cok para istiyorlar alete

Bu makina burada olsa alirdim hemen, ama yok iste ne yapalim...
    Bu arada bende Sony Vaio BX196XP, eğer bunu bulamazsam Vaio A617B modelini alacam... Bu perşembe kesinleşiyor... Ama Sony almamdaki neden kaliteli olması için... Yani bilmiyorum Monster nasıl olur?? Sen Monster i neden tercih ediyorsun???
  • ayrica TURKISHSUN bana biraz zaman ver ve bende tam bi arastirayim cunku benim bildigime göre danimarkadan sadece kendi kullandigin 1 laptop u ya da cep telefonunu(o da sim kartli olmak zorunda) getirebiliyon8FUCKING DANISH RULES)....ama ben yine de bi bakayim 2-3 güne kadar......ok..

MSN im : salih_jarule@hotmail.com
  • tamamdır salih senden haber bekliyoruz teşekkürler

monster tercih sebebi 2ghz işlemci ,2gbram 533mhz ,256 geforce6600 ekran kartı, ekran çözünürlüğü 1680x1020 fokusshopun sitesindn bak istersen ben 1749+kdv lik bi model beğendim
    kafamda hp pavillion 4398 yeni çıkan modeli vardı ve toshiba satellite m70-160 vardıgerçi henüzvazgeçmiş değilim ama monster kafama yatıyo su anda zaten bi sene falan kullanayım ondan sonra bu duo işlemciler iyice bi otursun bi windows vistanun durumu ne olacak ona gore olmazsa bunu kız arkadasıma verıp yurt dısından daha ıyı bısey alırım dıyorum sımdılık ıdare etsın benı yeter gemıye gıtmeden almam lazım
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.