Şimdi Ara

100'lerce Türk Oyunu, En Geniş Türk Oyunları Listesi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
6
Favori
25.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mount and Blade de türk oyunu değil ortak yapım. Daha doğrusu türklerin birazcık katkısı olmuş bir oyun. Ama sevdiğim bi oyundu epey oynamışlığım var... Şehirler kaleler işgal ediyosun köyleri yağmalıyosun krallıklarla savaşıyosun... herkese tavsiye ederim ama uzun soluklu oynanabilecek bi oyun bu o konuda bişey söyleyemem çünkü belli bi süre sonra ben sıkıldım sildim sonra tekrar başladım falan... Ama tavsiye ederim beğeneceğinizi de garanti edebilirim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdem_44

Mount and Blade de türk oyunu değil ortak yapım. Daha doğrusu türklerin birazcık katkısı olmuş bir oyun. Ama sevdiğim bi oyundu epey oynamışlığım var... Şehirler kaleler işgal ediyosun köyleri yağmalıyosun krallıklarla savaşıyosun... herkese tavsiye ederim ama uzun soluklu oynanabilecek bi oyun bu o konuda bişey söyleyemem çünkü belli bi süre sonra ben sıkıldım sildim sonra tekrar başladım falan... Ama tavsiye ederim beğeneceğinizi de garanti edebilirim....

Oyunu yapmaya başlayan bir Türk çifti. Sonrasında olan olmuştur sanırım.

Beğenme garantisini ben de verebilirim bu arada.

• Sonuç olarak güzel bi oyun yapmışlar.. Biraz daha düzenleme yapıp yeni ve daha güzel sürümlerini çıkarırlarsa daha iyi olur. Bu arada oyunun bir çok senaryosu da var. Deniz savaşı yapabiliyorsunuz korsanlarla savaşabiliyorsunuz gemiden gemiye atlayıp işgal edebiliyorsunuz ya da barbar olabiliyor veya kovboy olup silah kullanabiliyorsunuz ama benim tavsiyem orjinal sürümünü oynayın..
  • güzel arşiv olmuş.
    ben de bir iki fikir beyan edeyim.
    bilgisayar oyunu genel kanının aksine bol grafikli aksiyon oyunu olmak zorunda değil. şöyle ki;

counter-strike bir mod idi, sonra valve satın aldı geliştiricilerinden.
    bunun gibi hl2 modları var başlı başına oyun olup satılabilecek.
    (natural selection, geliştirme sürecinde, hl1 modu idi, kendi başına bir oyun olarak piyasaya sürülecekmiş.
    sonra hidden-source var, bence cüzi bir rakamla steam üzerinden dağıtılabilecek bir oyun, betadan çıkıp hatalarından kurtulup, gelişirse...)

sonra basit ama yapımcısına para kazandıran oyunlar var, yeter ki fikir güzel olsun.
    mount&blade basit değil ama az kişinin ortaya koyduğu ve başarıyı yakaladığı bir yapım.
    misal popcap oyunları. biz de oynuyoruz ama bayanlar popcap oyunlarını deliler gibi oynuyor, seviyorlar.
    geçen plant vs zombies'i bitirdim, çok eğlenceli gerçekten.
    http://shiftdelete.net/9-gunde-1-milyon-dolar-nasil-kazanilir-18643.html
    quote:

App Store'un ne kadar büyük bir güç haline geldiği istatistikler ile kanıtlana dursun, sıra dışı başarı öyküleri olayın ciddiyetine anlam kazandırıyor. Bu kez başarının sahibi, iPhone'a özel oyunlar ile adını duyuran PopCap Games Studios.
    Oyunda bahçenizi ele geçirmeye çalışan zombilere karşı bitkileri kullanarak koruma sağlamaya çalışıyorsunuz. 2.99 $ bedelle satılan Plants vs Zombies isimli oyun App Store'da yer almaya başlayalı sadece 9 gün olmasına karşın, 300.000 kopyadan daha fazla satarak, şimdiden 1 Milyon Dolarlık gelir elde etmeyi başarmış durumda. Elbette ki bu meblağın tümü geliştiriciye kalmıyor. Ancak daha şimdiden, oyunun PopCap Games'e çok daha fazla paralar kazandıracağını tahmin etmek pek de güç olmasa gerek.
    Hatırlanacağı üzere PopCap Games daha önce App Store üzerindeki ilk ücretli oyunları olan Bejeweled 2 ile üç milyon satış rakamına ulaşarak, iyi bir başarı yakalamıştı. Siz de oyunu beğendiyseniz ve hemen denemek isterseniz burada yer alan adresi kullanabilirsiniz.

bazen grafik ve teknolojiden uzak fikir ve eğlence yapımcısına işte böyle büyük paralar kaandırabiliyor.
    50 mb'lık oyundur kendisi, flashla bile yapılabilirdi, öyle basit arayüzlü bir oyun.

steamde bir dünya bağımsız oyun var bu arada, yani sadece steam üzerinden dağıtılan, basit ama eğlenceli oyunlar, ucuz da.

özetle niyeti olan gençlere demek istediğim, bir modern warfare 2 yapmadan da size çok kazandırabilecek oyunlar yapılabiliyor.
    biraz bu işe niyetli beyinlerin birbirni bulması, beraber daha iyi ve verimli olması gerek sanırım.
    ki eminim bazı ciddi platformlarda birbirlerini buluyorlardır. (oyungezerden takip ediyoruz hemen her ay, serbest geliştiricilerin haberlerini)
    türk oyun sektörü büyüyor, umarım ivmeyle büyümeye devam eder...

son olarak türkiyede oyuna para veren bir kitle var artık, ve o da genişliyor...

• bu kadar oyunumuz olduğğunu bilmiyodum aralarında boyut olarak 1gb yi geçen oyun var mı
  • 169- Rapstar
    170- Rapstar 2
    171- Rapstar 2.5
    172- Rapstar 3
  • 231- Osmanlı Medeniyeti
    233- Civilization Of Ottoman

ikiside aynı

zaten oyunların çoğu saçma oyunlar. elle tutulur bir oyun yok.
  • +1
    Byzantine: Sırlar Labirenti
    6-7CD idi sanırım oynayın bulabilirseniz eski ama güzel bir Türk oyunu adventure :D

Konusu;

quote:

Deniz kokusu, İstanbul dokusu, insanı evinde hissettiren görüntüler…
    İnsanı tam da kendi gerçekliğinde nostaljik anlar yaşamaya yönelten nedenler…
    Her maceracının peşinden koşmak istediği sırlar, bilinmezler, kaçmalar, kovalamalar..
    Hepsini bir oyuna sığdırmak mümkün mü? Yıllar, yıllar öncesine ait bir kült olarak karşımızda duran Byzantine bunun cevabını çok güzel bir şekilde veriyor..

Uluslararası düzeyde tarihi eser kaçakçılığını konu alan oyun, mekan olarak bize tam bir İstanbul gezisi yaptırıyor, gezdiğimiz tarihi mekanlara ilişkin bilgi veriyor (bunun için kitaplar ve sesli bilgilendirme mevcut) ve kendi kültürümüzü, sanat eserlerimizi çok güzel aktarıyor.
    Oyun, Türkiye’nin tanıtımı içinde çok iyi bir çalışma.

Oyun boyunca gezeceğimiz ve bulmacalarıyla uğraşacağımız mekanlar (Arkeoloji Müzesi, Süleymaniye Cami, Topkapı Sarayı, Sultanahmet Parkı, Ayasofya, Kapalı Çarşı, Büyük Londra Oteli, Galata Kulesi, İstanbul Üniversitesi, Yerebatan Sarnıcı) bize tam bir turistik tur sağlıyor.
    Bu mekanlardan Topkapı Sarayı’nı, Ayasofya’yı ve Yerebatan Sarnıcı’nı simülasyon olarak da görürken, Efes Kütüphanesi ve Theodousis harabeleri’ni ki maalesef artık gerçekte görülecek pek bir şeyleri kalmadığı için sadece simülasyonda görebiliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RMiL -- 2 Temmuz 2010; 11:20:07 >

• Osmanlı Medeniyeti ve Civilization Of Ottoman aslen ayrı oyunlardı, birisi kapandı, web tabanlıydı, kalanın 2 ismi var. İkisini de oynamadım ama yukarıdaki bir çok oyunu oynadım ve oynuyorum, çok güzel oyunlar var, SaatliBomba; 1 GB'ı geçen var mı demişsin, bir sürü var, boyutu yerine kalitelerine bakmanı öneririm, istediğin tarz bir şey varsa bildiklerimden tavsiye edebilirim.
  • sonuçta türk oyunları :DDD
  • www.feysking.com da yeni br türk macerası ... sadece facebook üyesi olanlar giriş yapabiliyor ve mmo browser strateji oyunu içerik olarak ikeriam ve travian'a benziyor.. oynamaya değer bir oyun gibi duruyor?
  • 3Doyunlar.net
  • 127- Nezere Hoşkin oyunu adresihttp://www.nezereci.com
  • metin2 türk yapımı değilki
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakkar

Mount&Blade, web tabanlı veya flash değil.Orta çağ RPG'si.En son oynadığımda %95'i mi ne Türkçeydi belki de şuan %100 Türkçe olmuş olabilir.Tavsiyelerimi sunarım.Bence gayet adam gibi bir oyun Crysis gibi grafikleri yok belki fakat herşey grafik değil oynanılabilirlik, seneryo açısından gayet güzel bir oyun.Fantastik öğeler içermiyor.At kılıç ok mızrak ve benzerleri eşyalar...

adam haklı bire bir savaşiyorsun grafik bakımından değil ama çok gerçekçi.
  • Crysis
  • Onlarca sadece Türkçeye çevrilmiş browser tabanlı oyun yazılmış listeye. Çıkarılmaları gerek.
  • Püfff
  • Crysisten gerisi yalan .
  • İstanbul kıyamet vakfını çok duyardım bir zamanlar
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.