Şimdi Ara

100'lerce Türk Oyunu, En Geniş Türk Oyunları Listesi (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
6
Favori
25.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zamanında rapstar oynamıştım, zevkliydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba_mustafa

quote:

Orijinalden alıntı: Witch King Of Angmar

Crysisten gerisi yalan .

Listedeki bir çok oyunu kendi kapaklarıyla kutuladım, arşivime aldım, çok güzel oyunlar var, belliki hiç birini açıp oynamamışsın yorumlamaya kalmışsın, bir cümle yazmışsın, o cümlen de yalan olmuş.

Zevk meselesi ben sana sormadım zaten şunu şunu yaptın mı diye show yapmana gerek yok ..
  • Güzel olmuş eline sağlık
  • harika çok beğendim
  • quote:

quote:

Crysisten gerisi yalan .

Listedeki bir çok oyunu kendi kapaklarıyla kutuladım, arşivime aldım, çok güzel oyunlar var, belliki hiç birini açıp oynamamışsın yorumlamaya kalmışsın, bir cümle yazmışsın, o cümlen de yalan olmuş.

Sakin ol şampiyon,senin için güzel olabilir ama onun için değil yani boş yere polemik yaratma.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Crysisten gerisi yalan .

Zevk meselesi ben sana sormadım zaten şunu şunu yaptın mı diye show yapmana gerek yok ..

Witch King Of Angmar lakaplı, "show" "w" falan gibi ingilizce kelime ve harfler kullanmayı seven, oynamadığı Türk oyunlarına yalan diyen arkadaş, hatta bu saldırıyı zevk için yapıyorsun cümlenden o çıkmış, sana bu forumdaki insanların sadece senin sorduğun sorulara cevap verdiğini düşündüren saçmalık nedir? Pot kırmadan cümle kuramuyor musun?

Kardeşim saçmalamışın cidden,sıvazlamışın bırakmışın,senin amacını anlıyamadımki ben, ona göre sadece crysis güzeldir,çıkıpta adama baskı yapmaya hiç ama hiç kakkın yok,imla hatalarıyla dalga geçicegine kibar bi dille söyle.

• Ya bi git yaşıtlarınla uğraş her oyunu oynamam ben türk veya değil herşeyde milliyetçi olmaya gerek yok adam gibi oyunsa oynarım ben diğerlerini beğenmiyorum aralarından crysisten başkası güzel değil sana göre güzelse banane lan ne karışıyorsun bana ? nerden biliyorsun oynamadığımı videolarını izlemediğimi antene bak , hadi bak işine ..

Show yazdık diye bizi vatan haini ilan etti adama bak ancak bi velet tartışırken imla hatasını yüzüne vurur ..Manyağa bak ya sinirlendiriyor adamı sen kimsin olm benim oynadığım oyuna karışıyorsun türk oyun sektörüne gereken desteği veriyorum ben sen rahat ol gidip korsan oyun indirmekle dvdciden almakla olmuyor velhasıl orj alsanda banane kaybol.
  • quote:

artiz, ben de crysis'e kötü demedimki, baskı yapan ben değilim, kendi çıkıp oynamadığı oyunlara yalan diyerek baskı yapıyor, saçmalamışsın yazıyorsun biri çıkıp görmediği bir şeye yalan dese, oynamış kolleksiyon yapmış bilen adama SHOW yapma yazacak saçma olmayacakta, ben tepkjimi koyunca mı saçma olacak, ben herekese kibar dille anlatacağımı anlatırım, muhatabımdan da bunu beklerim, 200 küsür Türk yapımına üstünkörü hepsi yalan diyip geçen birine de benden hoş görü beklemeyin, sanki capcom, ea falan Türklerin elindeymiş gibi sektörümüz gelişmiş gibi ne tavır bu.
    Çölün ortasındayız, Türk yapımı oyun istiyoruz, olanlara destek olun da gelişsinler, biz de ülkemizin oyunlarını oynayalım, kendini tahıl ambarında zannetmenin kimseye bir faydası yok, yediğiniz tahıllar abd, japon tahılları...

Sen diger oyunları beğenmedi diye baskı yapmışsın.O oyunları oynaması şart değil gameplay videolarını izlemesi yeter,zaten çoguda flash tabanlı oyun,türk oyun sektörüne gelirsek gelişmesini istemiyorum çünkü geliştigi gibi batcagından eminim çoğu kişi 1-2 orjinal oyun alcak sonra yine korsana döncekler sonuçta olan yine türk şirketlerine olucak.Tahılla ne alaka ?

• Crysis Türk oyunu değil zaten baştan boşuna tartışmışsınız, yapımcı firma sahipleri Türk asıllı diye Türk oyunu mu oluyormuş :D Ne Türkiye'de yapılmış, ne Türk sermayesi kullanılmış, ne de Türkiye'yle ilgili bişey var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Crysis Türk oyunu değil zaten baştan boşuna tartışmışsınız, yapımcı firma sahipleri Türk asıllı diye Türk oyunu mu oluyormuş :D Ne Türkiye'de yapılmış, ne Türk sermayesi kullanılmış, ne de Türkiye'yle ilgili bişey var.

Onuda tr dublaj diye koymuştur bence,yoksa bizde biliyoz türk firmasının yapmadıgını
  • Crysis, Crysis: Warhead ve Crysis 2 Türk oyunları değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NinovaTR

Crysis, Crysis: Warhead ve Crysis 2 Türk oyunları değildir.

bunu yazmaya girmiştim geç kalmışım. Sesimi çıkarmadan defolup gidiyorum şimdi
  • Ya arkadaşlar bizim yaptığımız oyunlar pekde güzel oyunlar değil ama yabancıların yaptığı oyunlar mükemmel.Neden hala türkiyeden güzel oyun yapan bi firma çıkmadı merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asasinodepulgas

quote:

Orijinalden alıntı: NinovaTR

Crysis, Crysis: Warhead ve Crysis 2 Türk oyunları değildir.

bunu yazmaya girmiştim geç kalmışım. Sesimi çıkarmadan defolup gidiyorum şimdi

Abi benden önce de yazılmış, şimdi gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neoravoiner -- 29 Temmuz 2011; 1:25:18 >
  • çok iyi ya araştırmaya başladım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilentPunch

Crysis

Türk oyunu değil ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Crysis

Türk oyunu değil ki

Nasıl Türk oyunu değil Cevat Yerli'nin kim olduğunu bilmiyorum deme

• quote:

Orijinalden alıntı: UcanTekmeAtanSıpa

quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

quote:

Crysis

Türk oyunu değil ki

Nasıl Türk oyunu değil Cevat Yerli'nin kim olduğunu bilmiyorum deme

Nickine çok güldüm Cevat Yerli Türk diye oyun Türk yapımı mı oluyor

• çanakkale savası ile ilgili bir oyun yapılıyordu en son.Ne oldu o bilen var mı?
  • ya 200 tane saçma oyunumuz olcağına 2 tane adam gibi oyunumuz olsaydı belkide dünya bizim oyunlardan oyunuyo olabilirdi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.