Şimdi Ara

100'lerce Türk Oyunu, En Geniş Türk Oyunları Listesi (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
6
Favori
25.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maverick__09

quote:

Orijinalden alıntı: med_cezir197

quote:

Orijinalden alıntı: Caner_GnC

"Abuzittin'in Maceraları" indiriyorum şu an.Güzele benziyor.

lae onun yapan adam forum da

nick i

Syodej

• lanetin hikayesini oynamıştım yada gülmekten oynayamamıştım 2.sinin olduğunu bilmiyordum
  • Çok güzel bir arşiv kota sıfırlansın hepsini denemeye çalışacağım..Teşekkürler..
  • teşekkürler.
  • Metin2,Bite-Fight,Ogame,KingsAge vs. Türk yapımı değil.Gameforge adlı Alman firmasının oyunları.
  • İstanbul Efsaneleri:Lale savaşçıları harika bir rpg'dir ve Türkiyede yapılmış en iyi oyundur.Denemeden geçmeyin ben dayanamadım sitesinden tekrar indiriyorum.
  • Mount & Blade'i kesinlikle deneyin. Ben 2 yıldır Strateji dışında oyun oynayamaz olmuştum taa ki Mount & Blade'e kadar. Oblivion'u toplam 30 40 saat oynamama rağmen sıkıldım ancak mount & blade'de aynı şey söz konusu değil. Bir kere hiçbir yerde rastlamadığım kadar farklı bir tarzı var.

Multiplayer veya MMORPG değil genelde sanıldığının aksine. Büyü falan tarzı mistik öğeler de yok oyunda. Bildiğiniz at ve kılıç var.

Başlangıçta neredeyse oblivion kadar detaylı bir karakter yaratma ekranı var. Karakterimizin geçmişini de o sırada belirliyoruz. (stat pointler, skill'ler üzerinde etkisi oluyor)

Tek siz yoksunuz bu oyunda. Çok çok gelişmiş bir party, daha doğrusu ordu sistemi var. 100'lerce kişilik ordulara sahip olabiliyorsunuz. (Benim şu anda 49 kişilik) Şavaşlar da gerçekten savaş gibi yani 100'e 100 şavaşlar oluyor ve siz bir tarafın komutanı olarak savaşıyorsunuz. (tek kisiyi first person olarak yönetiyorsunuz) Ayrıca ordunuza 1,2,3.. ve F1,F2,F3... gibi kısayollar komutlar verebiliyorsunuz.
     100'lerce Türk Oyunu, En Geniş Türk Oyunları Listesi

Harita üzerinde ise rome total war'da olduğu gibi ancak tur olmadan geziniyorsunuz.
     100'lerce Türk Oyunu, En Geniş Türk Oyunları Listesi

Bunun dışında en iyi özelliği ise nihayet atın üstünde ok atıp, kılıç balta mızrak sallayabiliyoruz. Oblivion'u gözümde düşürenlerden biri de buydu.

Her neyse kesinlikle deneyin hatta orjinalini alın. Kesinlikle değer. 2 senedir strateji dışında bir tarzı zevkle oynamayı özlemişim, sonunda bir tane oyun çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lahkesis

Abuzittinin Maceraları ilginçmiş.

Hepsine bakmadım ama varsa nasıl bi oyun merak ettim şimdi

• Burada tam 203 adet oyun ismi verilmiş. tabi bir çok oyuncu bu oyunları mutlk oynuyordur. ancak tabi benim için bu maunt & blade ve crysisin yeri ayrı. ben kendim için tek geçiyorum. tabi tavsiye etmiş herkes eeeee millet haklı tavsiye etmekte.
  • kabus 22 neden hiç sallanmıyor hala anlamış değilim. tamam diğerleri de iyi güzel hoş ta. hiç bahsedilmiyor. millet hala crysis diyip duruyor. crysisi yapan şirket crytek in sahibi türk sadece. evet bizim için başarıdır gurur kaynağıdır. ama kabus 22 gözümde daha büyüktür gurur kaynağı olarak. çünkü yapımcısından grafikçisine artworker dan seslendirene herkes Türk. Ve sanıldığı gibi basit bi oyun falan kesinlikle değil. öyle savsaklanmış bir iş falan değil. elemanlar bildiğin deli gibi çalışmışlar.

kabus 22 yi koymadınız listeye falan demiyorum. kimsenin pek umursamamasından bahsediyorum.
  • Yararlı bir konu ama boş beleş oyunlar da yok değil.
  • crysis türk oyunu değil
  • Abu serisi en iyi adventure point and cliks türündeki oyunumuzdur
    rpg de mount and blade harbi rpgdir

crysisin firma sahipleri türk sadece geliştirenler ve yapanların çoğunluğu macar.

Kabus 22 de şuan gerilim türündeki idare eder bir oynumuz re çakması biraz ama olsun.

Online olarak istanbul kıyamet vakti var hiç oynamadım sadece gördüm idare eder

İ can football da var tabi online olarak onada bakın derim.
  • mounth and blade gerçekten harika oyun steam üzerinden satılıyor. mesela atla giderken sallıyon kılıcı alıyon kelleyi
  • iyiymiş
  • ya çoğu web tabanlı ne yapalım o flash oyunları ve web tabanlıları
  • Paylaşım için Sağol.
    Deneyelim bakalım yavaş yavaş.
  • Listedeki oyunları vakit buldukça deniyorum en basitinden en gelişmişine kadar türkçe oyun gibisi yok. Damdaki atlet çok başımı döndürdü şimdi mirror edge oyununu merak ettim o yüzden. oyunların basit olması önemli değil elinden tutulursa gerçekten yetenekli kişiler var. Ki 100 kişilik kadrolarla yapılan oyunları görüyoruz yama üstüne yama yayınlıyorlar yama nedir geliştirme değil oyundaki dandiklikleri giderme biz size alel acele oyunu sunduk hataları siz buldukça düzleltecez en övülen yabancı oyuna giriyorsun hala adam cisimlerle iç içe geçiyor risen, yada hala npc sabit bir yere bakıyor senle konuşurken call of duty waw'daki gibi

"Sevgilim Olurmusun" var bide onu yazmamışsın proximity'nin demo'da olsa yaptığı güzel bir oyun
  • Topu topu 5 tane kaliteli oyun çıkar bu listeden.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.