Şimdi Ara

100 Level Ne zaman Gelir Diyenler Alın Size Cevap!(İpucları) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşim gerçekten güzel bir açıklama yapmışısın ve çok güzel bi düşünmüşsün sana katılıyorum. bence 1000 lvl 09 kasım-2010 mart arası gelcek
  • Doğru bi yaklaşım saol kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: TrowZeeN

9 degree honor sunları legend olarak mı getirecekler diyosun? bi 9 degree honor sun için yeni client mi yayınlıcaklar? bi kere daha düşün. 9 degree honorları ufak bi patch ile halledebilirler aynı yeni avatar yayınladıkları gibi. bunada büyük update denilemez. bence haziran veya temmuz da büyük update gelcek

Haklısın Sadece 9 Degre Sunlar için Legend yapmazlar yukarda ekelem yaptım Daha sonrada unutuğumuz birşey var. Jangan cave olayı daha jangan cavede acılmadı . Rockda bölgesinde olmayan mobslar var jangan cave'yi acarak mobsları oraya atabilirler.

Bunlar Sadece şuan aklıma gelenler belki daha farklı bir kaç şeydaha yapabilirler.
  • world of warcraft ,lotro expansion packlerini yayınlayıp oyuncularını çekti kendi piyasasında.aion şu anda açıldı sanırım.

peki f2p de durum nedir? boyle bi deyim kalmadı çoğumuz haberdarız belki ama bu piyasadaki oyunlardaki update durumu nedir.ona bakmak gerek.birde onumuzda yaz tatili var bencede gelecek olan update temmuzdadır. bilgilendirme hazıranda olur temmuzda gelir.hatta hazıran sonu gelir. die düşünüyorum.gelmezse sunlar şu anda piyasada networkde çeken kazançlı çıkar. :))
  • ben this summer (bu yaz) diorm : )
  • Jangan ve Constantine büyük potlar gelmiş Jangan Cave gelince ordan potlari alip gitmek icin bu ksro dada var bu bir ipucu gibi bişi bence 25mart ta gelior
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MuRDeRouS_

Jangan ve Constantine büyük potlar gelmiş Jangan Cave gelince ordan potlari alip gitmek icin bu ksro dada var bu bir ipucu gibi bişi bence 25mart ta gelior

O potlar Pvp ve job wars yapanlar için Hp Mp alımlarında Hotana gidip gelme zorunluluğu olmasın diye getirildi, sro forumunda bununla ilgili talepler vardı. 100 LwL 'le uzaktan yakından alakası yok.
  • Lütfen konu dışına çıkmayalım arkadaşlar,herkes yorumunu paylaşsın konunun sürekliliği gelsin.
  • quote:

Jangan ve Constantine büyük potlar gelmiş Jangan Cave gelince ordan potlari alip gitmek icin bu ksro dada var bu bir ipucu gibi bişi bence 25mart ta gelior

ipucu arıyosan, yeni gelen event e bak 10d silah vercekler ilk basta yanlıs yazıldıgını sanmıstım ama degil. e joymax ta 9d var iken tutupta 10d silah veremez, ayrıca event lerin odulleri hemende verilmiyor. kesin degil tabi ama 10d nin yaklastıgını gosteriyor. bu sadece tahmin ama bence yazın sonlarına dogru biseyler yaparlar. eventte silk alarak kazandıkları odullu millet 1 sene sonra alamaz heralde : )
  • Bunlar birer varsayım ve tahmin. Başlığı görünce siteden duyuru yapıldı sandım
  • 25 mart deil pardon 25 Mayıs TAM TARİH
  • Hadi Hayırlısı

• Buna Kapak.gifderler
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MuRDeRouS

Buna Kapak.gifderler

Senin bu yaptığını 3 yaşındaki cocuklar bile yapmıyor artık :) kapak felan ne bunlar

başkalarının Charıyla gelipde burada kapak felan yaparsan kapak olursun. arka tarafda gizlenmeye calışmışsın buray gelip bu resmi koymuşsun xD

Ayrıca kararlarına saygı gösteriyorum bak sana acık bir teklif . 25 mayısda geleceğini ispatla oyunda benden ne istiyorsan iste vericem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »LosTSouL« -- 21 Şubat 2009; 20:30:29 >
  • 9d honour nerden cıktıbe... JM tan duymadan bu kadar emin konusmayn 90 sınırı geldiginde de sro ya ne degisiklikler gelicekti ama hepsi fıss...
  • quote:

Orjinalden alıntı: »LosTSouL«

quote:

Buna Kapak.gifderler

Senin bu yaptığını 3 yaşındaki cocuklar bile yapmıyor artık :) kapak felan ne bunlar

başkalarının Charıyla gelipde burada kapak felan yaparsan kapak olursun. arka tarafda gizlenmeye calışmışsın buray gelip bu resmi koymuşsun xD

Ayrıca kararlarına saygı gösteriyorum bak sana acık bir teklif . 25 mayısda geleceğini ispatla oyunda benden ne istiyorsan iste vericem .

1.ben char benim demedim sadece honor sunu gösterdim
    2. bütün delliller25mayisi gosteriyor
    3. Sen ispatla ozmn 1yil oldugunu en az

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: »LosTSouL«

quote:

Buna Kapak.gifderler

1.ben char benim demedim sadece honor sunu gösterdim
    2. bütün delliller25mayisi gosteriyor
    3. Sen ispatla ozmn 1yil oldugunu en az

ben senden 9 degre honr sun resimleri istemedim. bunu neden koyduğunu halen anlamış değilim...

yukarıdaki resim zaten fake.

ben sana demedim ki en az 1 yıl içinde gelir diye sadece İhtimalleri söyledim yukardaki yazdıklarım sadece 100 lvl in aralık gibi geleceğinin ip uclarıdır diye belirttim zaten..

Allahını seversen bundan sonra bana birşey yazma senle uğraşamam . sen bildiğini yaz ben bildiklerimi yazayım.

• sen demedinmi honor sun eklencek die onada büyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük bi legend uydurmuştuın
  • quote:

sen demedinmi honor sun eklencek die onada büyüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüük bi legend uydurmuştuın

Yukarıdaki yazdıklarımı tek tek tekrar oku istersen .

honor sun zaten eklenecek . yaw sen ne bicim adamsın konuları takip etmene hayranım kac gündür konudan konuya geçip duruyorsun.
  • yaw sen nebicim bi kişiliign war yukarda yazmişssin honor sunlar gelmeden 100 lvl gelmez die al honor sun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.