Şimdi Ara

100 Level Ne zaman Gelir Diyenler Alın Size Cevap!(İpucları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 04 Nisan 2006 Lvl Sınırı 60'den 70'e Çıkartıldı

26 Aralık 2006 Lvl Sınırı 70'den 80 'e Cıkartıldı.

14 Temmuz 2007 Legend I update Geldi

18 Aralık 2007 Legend II Update Geldi

20 Mayıs 2008 Lvl Sınırı 80'den 90'a Çıkartıldı.

16 Araklık 2008 Legend III Plus Update Geldi

Yukarıdaki Tarihleri iyi inceleyin Silkroaddaki En büyük Updateler bunlar.

benim İzlenimlerim Şunlar.

- 1 senede 2 Büyük Update Yapılıyor Bu Demek Oluyorki 2009 un 1. Updatesi Gelmedi Daha.

- Rock'da Bazı Level Canavarları yok Yani arada boşluklar var aynısı taklamakan olayındada var takalmakandada bazı level canavarlar yok ama taklamakandaki olmayan canavarlar DW Cave de var.
    Bana Göre 2009 un birinci Updatesi Sanırım Rockda Olmayan Canavarları JANGAN CAVE'ye yerleştirecekler ve yanı sırada 9 degre Honor Sun Gelebilir.

- Eğer Yukardaki Dediğim Bir Update olursa o update Ne Zaman Olursa olsun Cap 100 Aralık 2009 Da gelir.

- Eğer Honor ve Jangan Cave Updatesi Aralıkda Gelir İse cap 100 ün Ne zaman Geleceği Hiç Belli olmaz Joymaxın insafına Kalmış

- Birde Dikkat Ettiyseniz Her Aralık Ayında büyük bir update olmuş.

Bunlar Benim Düşüncelerim Doğru veya yanlış bilmicem yorum size kalmış...

Edit: Başlık Düzenleme ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi »LosTSouL« -- 21 Şubat 2009; 14:56:33 >

• Daha çok var, Aralık 2009 veya şubat 2010 da gelecek. Benim tahminim Şubat 2010'u beklerler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Daha çok var, Aralık 2009 veya şubat 2010 da gelecek. Benim tahminim Şubat 2010'u beklerler.

bende o aylarda tahmin ediyorum ama millet tutturmuş yok 10 degre gelicek herkes sunları ucuz satıyoo yk sun almayın felan milletin kafasını karıştırıyorlar eğer bu istastik doğruysa tahminime göre Aralık 2009 dan aşağı gelmez...
  • ilginç, ve tarihler bunlarsa o zaman aralıkta birşeyler gelebilir
  • iyi farmı bitirmek için daha çok zamanımız var.
  • Ya gelmezse? Ya da gelip de 80 lwldeki gibi skiller 90 da bırakılırsa ne yapacak millet?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet-sro

Ya gelmezse? Ya da gelip de 80 lwldeki gibi skiller 90 da bırakılırsa ne yapacak millet?

Aralarındaki Tarihlere bak Her Birinin Arasında En Az 6 Ay var Yani 2009 1. Updatenin gelmesine Daha 4 gibi bir Süre var 1 . Updatede Geleceğini Sanmıyorum 10 degerenin çünkü böyle bir durumda Joymax Zarar Eder.

Not: Bunlar Sadece bir İhtimal :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet-sro

Ya gelmezse? Ya da gelip de 80 lwldeki gibi skiller 90 da bırakılırsa ne yapacak millet?

Öyle birşey olucağını sanmam 90lvl geldiğinde yeni skillerde geldi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MuRDeRouS_

ya bi git maynak Honor sunlarin uptadesi mi geldi 80lvl gleirken kendinde yazmişssin tarihleri

ama siralaman yanliş sirada Legend 4 100lvl war oda Nisan- Temmuz arasinda gelicek %100 diyorum size

Önce Düzgün Uslubundan Dolayı Seni Tebrik Ediyorum arkadaşım.

2 . 9 Degre HONOR SUN UPDATESİ GELMEDİ bunun gelmesi gerek çünkü KSroda 9 degre honor Sun vardı.

kendini bu kadar güvene bilmen beni çok şaşırttı %100 geleceğini gece ak sakallı Dedemi söyledi ?
  • Orjinalden alıntı: »LosTSouL«

Orjinalden alıntı: _MuRDeRouS_

siralaman yanliş sirada Legend 4 100lvl war oda Nisan- Temmuz arasinda gelicek %100 diyorum size

bi hurafedir gidiyo gelicek gelicek diosunuz SRO nun sitesinde resmi bi açıklama var mı ?
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapılan büyük updatelerin hepsi birer ticari kaydı sonucu ortaya çıkıyor.Online oyun oynayan müşterileri kaybetmemek ve yeni başlayacakları cezbedip kendi müşterisi haline getirmek için her firmanın en büyük kozlarındandır...

Okulların tatili,boş vakti çok olanları kazanmak için mayıs-haziran-temmuz arası bir update ve aralık gibide oyunun sadık uzun soluklu oyuncularını oyundan soğutmayacak bir update yapılıyor.Tabiki bir rutinden bahsetmek yada ksro daki client versiyonu ile karşılaştırmak isro için sonuç vermiyor.Ancak isro daki temel mantık level caplarının çok kolay açılması yönünde değil.Kronolojide zaten 70 cap sonrası gelen cap artışlarının süresi uzuyor bunun sebebi oyunun gizliden(belkide çok açıkca) free2play statüsünden çıkmasıdır.Açılan yeni capin heyecanı ile cebindeki akrepleri unutan oyuncuların vanaları kısmasına kadar(set-silah-farm-level sonrası sıkılma evresi) yapımcı firma cap artışına gitmiyor bana göre...

10Dg Sos +5 weapon ödüllü yarışma belliki herkesi çok heyecanlandırdı,ama bu silahlara alchemy yapılamayacak olması(D10 tablet ve element ayrıca lucky powder olmayışı) zannedildiği gibi onları çok çok üstün kılmayacak...Benim için crt %0 bir silahın değeri yok,belki int charlar için vardır ama onlarda str6 int6 kaybetmeyi göze alabilir mi bilemem...

Yinede varsayımlardan bahsettiğimizi,hiçbir resmi açıklama olmayan bir konuda konuştuğumuzu unutmayalım....

• 2009 haziran-temmuz-ağustos
    bu aylara dikkat derim

benim tahminim ise 2009 temmuz
  • Yaza doğru bir update daha gelecek 90la alakalı honor itemlar falan filan.Anca 2010'a doğru 100lvl sınırı.
    Heyecana gerek yok şimdiden herkeş paşa paşa oynunu oynasın sp kassın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: night131313

Yapılan büyük updatelerin hepsi birer ticari kaydı sonucu ortaya çıkıyor.Online oyun oynayan müşterileri kaybetmemek ve yeni başlayacakları cezbedip kendi müşterisi haline getirmek için her firmanın en büyük kozlarındandır...

Okulların tatili,boş vakti çok olanları kazanmak için mayıs-haziran-temmuz arası bir update ve aralık gibide oyunun sadık uzun soluklu oyuncularını oyundan soğutmayacak bir update yapılıyor.Tabiki bir rutinden bahsetmek yada ksro daki client versiyonu ile karşılaştırmak isro için sonuç vermiyor.Ancak isro daki temel mantık level caplarının çok kolay açılması yönünde değil.Kronolojide zaten 70 cap sonrası gelen cap artışlarının süresi uzuyor bunun sebebi oyunun gizliden(belkide çok açıkca) free2play statüsünden çıkmasıdır.Açılan yeni capin heyecanı ile cebindeki akrepleri unutan oyuncuların vanaları kısmasına kadar(set-silah-farm-level sonrası sıkılma evresi) yapımcı firma cap artışına gitmiyor bana göre...

10Dg Sos +5 weapon ödüllü yarışma belliki herkesi çok heyecanlandırdı,ama bu silahlara alchemy yapılamayacak olması(D10 tablet ve element ayrıca lucky powder olmayışı) zannedildiği gibi onları çok çok üstün kılmayacak...Benim için crt %0 bir silahın değeri yok,belki int charlar için vardır ama onlarda str6 int6 kaybetmeyi göze alabilir mi bilemem...

Yinede varsayımlardan bahsettiğimizi,hiçbir resmi açıklama olmayan bir konuda konuştuğumuzu unutmayalım....

Joymax dediğin gibi müşteri kaybetmemek için aiononline dan önce veya aynı zamanda büyük bir update getirecek. Bence bu büyük update de 10D olacak.

• Legend 1 14 Temmuzda Çıkmamıştı Ertelenip AĞustosta çıkmıştı çok iyi hatırlıyorum
  • Bu konuda herkes farklı birşey diyebilir???Gözlemlere dayanarakta tarih vermek sakat olabilir...Çünkü yapımcı JOYMAX tarihe değil,oyuncuya bakar...Baktılar oyuncular sıkıldı oyundan uzaklaşıyor...Basar Update olur biter
  • Arkadaşım güzel tespit yapmış katılıyorum...
    Ama şuda var gözünü para hırsı bürümüş bir joymax 100cap ı erken getirip millete premium satmak isteyebilir bu yüzdende erkende gelebilir joymax - kazıkmax
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaQ

Arkadaşım güzel tespit yapmış katılıyorum...
    Ama şuda var gözünü para hırsı bürümüş bir joymax 100cap ı erken getirip millete premium satmak isteyebilir bu yüzdende erkende gelebilir joymax - kazıkmax

Anlamıyorum, adamlar sonuçta şirket; para kazanmasınlarmı ?

bulmuşlar bizim gibilerini yiyolar işte

• quote:

Orjinalden alıntı: Lurtz

quote:

Orjinalden alıntı: SaQ

Arkadaşım güzel tespit yapmış katılıyorum...

Anlamıyorum, adamlar sonuçta şirket; para kazanmasınlarmı ?

bulmuşlar bizim gibilerini yiyolar işte

daha çok yerler

• İlhan ile aynı görüşteyim ben 2010 Aralık, Ocak, Şubat diyorum bende . . .
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.