Şimdi Ara

100 Level Ne zaman Gelir Diyenler Alın Size Cevap!(İpucları) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
0
Favori
5.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz daha sakin tartışın, fikirlerinizi paylaşın lütfen..

Konunun sonu iyiye gitmiyor
  • @ _MuRDeRouS_

Arkadaşım herkes fikirlerini beyan ediyor,bir şeyler sunmaya çalışıyor,ancak sen açıklanan fikirlere "uydurma" gözüyle bakıyorsan sana bir şey diyemem.Sende beyan et fikirlerini bizde katılıp katılmadığımızı aksi görüşlerimizi "saygı " çerçevesinde paylaşalım.Önce başkalarının fikirlerine saygı duymayı bilmelisin.Herkes senin fikrine katılacak diye bir şey sözkonusuda değil.
  • Belki AİON gelince açarlar sro oyuncu kaybetmesin diye.
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

@ _MuRDeRouS_

Arkadaşım herkes fikirlerini beyan ediyor,bir şeyler sunmaya çalışıyor,ancak sen açıklanan fikirlere "uydurma" gözüyle bakıyorsan sana bir şey diyemem.Sende beyan et fikirlerini bizde katılıp katılmadığımızı aksi görüşlerimizi "saygı " çerçevesinde paylaşalım.Önce başkalarının fikirlerine saygı duymayı bilmelisin.Herkes senin fikrine katılacak diye bir şey sözkonusuda değil.

iyi de adam benle dalge gecior yok şöyle yok böyle die
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MuRDeRouS_

quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

@ _MuRDeRouS_

iyi de adam benle dalge gecior yok şöyle yok böyle die

Ama siz de düzgün bir kanıt ortaya koymuyorsunuz ki.. Şu tarihte gelecek diyorsunuz ama hani kanıt nerede?

• Tamam kanitim yok ama Legendlerin geliş tarihlerinden belli Mart - Temmuz arasi gelicek deniliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: _MuRDeRouS_

yaw sen nebicim bi kişiliign war yukarda yazmişssin honor sunlar gelmeden 100 lvl gelmez die al honor sun

off arkadaşım offf sen nasıl düşünüyorsun anlamıyrum... sana mantıklı geliyormu 100 lvl gelmeden honor sunların gelmeyeceği. 9 degre honor sunlar gelmeden 100 lvl gelmez tabikide. yukardaki resimle kimi kandırmaya calışıyorsun sen 9 degre honor sun yok şuan. yani o resim fake.
  • ben kimseyi kandirmiyorum extraloobdan buldum o ss yi fake oldugunu nerden bilebilirim
    ayrica illa 9D HONOR lar gelmeden 100 glemezmi hadi 9DG honorlar 100 le birlikte gelirse akli mantiga uymuoyor senın solediklerin ayrica her yaz büyük uptadeler gelmiş seninde verdiigin tarihler dogrultusunda bu yazda büyük uptade gelcek bende sana ozmn göstercem
  • quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Daha çok var, Aralık 2009 veya şubat 2010 da gelecek. Benim tahminim Şubat 2010'u beklerler.

katılıorum 1 senesi war en azından...
  • quote:

Orjinalden alıntı: wsc93

quote:

Orjinalden alıntı: _aNaToLia_

Daha çok var, Aralık 2009 veya şubat 2010 da gelecek. Benim tahminim Şubat 2010'u beklerler.

haklisin
  • arkadaşlar oyun geçen senelerdeki gibi değil
    çok kan kaybediyor, nerdeyse tanıdığım herkez charını satılığa çıkardı. daha önemlisi alan yok
    o yüzden bu yaz gelicek. buraya yazıyorum
    yada fw gibi bişey gelebilir, hiçbişey olmadı yeni bir job sistemi gelebilir (iğrenç bir sistem var şuan)
    bunlardan biri olmassa oyun batar zaten
  • Hello. This is Silkroad Online.

In order to maintain a pleasant gaming and smooth patching experience, all servers will be undergoing weekly server inspection.

Weekly server inspection will occur every Tuesday.

Game Inspection Period : Feb 24, 2009 13:00~17:30 Silkroad Standard Time (4 hour 30 min duration)
    Web Inspection Period : Feb 24, 2009 13:00~17:30 Silkroad Standard Time (4 hour 30 min duration)

[Patch]
    - Massive Bot Punishment will be done
    - Legend 4 Full Client will be distributed
    - Legend 4 Teaser site will be opened

25mart ta gelir şimdi baana onca hakaretler edenler bilenler karşima gelsin bakalim ne yüzle gelecekler

• napcaz la bu sunları biz.........zuhaha...
  • _MuRDeRouS_
    quote:

25 mart deil pardon 25 Mayıs TAM TARİH

_MuRDeRouS_
    quote:

Tamam kanitim yok ama Legendlerin geliş tarihlerinden belli Mart - Temmuz arasi gelicek deniliyor

_MuRDeRouS_
    quote:

quote:

Orjinalden alıntı: wsc93

haklisin
  • İçimemi doğmuş ne 1ay önce bütün sunları satmıştım iyi oldu valla
  • Yapacağım yorumlar DH den ban yememe neden olabilri diye yapomıyım diyorum ama kötü oldu bu ya
    8degree lerde hadi son hafta açıklanmadan sun silahı vs elden çıakrdıydım sadece 1 tane sun 8 degree pro elbise bi yanımıza kaçtıydı ya şimdi 9 degreelerde 13 sun kaçtı bi yanıma, 3 sun silah 1 sun kalkan 7 sunelbise 1 sun acc

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _aNaToLia_ -- 24 Şubat 2009; 11:00:39 >
  • ben ne dedim
  • 10 D ile ilgili hepimizi yanıltan 9 dg honor sunlar oldu. 9 dg honor sunlar gelmeden 10 dg gelmesi çok ilginç. Haziran temmuz gibi beklerken martta gelmesi sanırım ticari kaygılar sebebiyle. 1 seneyi doldurmadan 9 D den 10 D ye geçiliyor.
  • galiba herkes yanıldı yeni legend4 vers. 1.80 yani son 4 patch kaldı ortalama 4-6 hafta icinde geliyor o zaman hazırlanın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.