Bildirim
100 liram var ne yapayım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sahte olduğu çok belli be kardeş -
Bayana git
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serkisoför12
Bayana git
paralı ilişkiye karşıyım
O zaman şöyle yap
BIMDEN SU AL SAT kısmını geçiyorum ve oldu mu sana 200 TL daha sonra ise bu paraya BIMDEN POGACA AL SAT ve etti mı sana 400 TL elindeki telefonu SAT
1400 BIMDEN VIDEO OYUNU AL SAT etti mı 2800 AL bu paraya bir telefon en iyisinden.
quote:
Orijinalden alıntı: serkisoför12
O zaman şöyle yap
BIMDEN SU AL SAT kısmını geçiyorum ve oldu mu sana 200 TL daha sonra ise bu paraya BIMDEN POGACA AL SAT ve etti mı sana 400 TL elindeki telefonu SAT
1400 BIMDEN VIDEO OYUNU AL SAT etti mı 2800 AL bu paraya bir telefon en iyisinden.
o ne gardaş ne ettin öyle
Öyle yani
Bana versene telefon alcam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olum görende 2000 3000 birikmişin varda kararsızsın sanacak. 100 liraya ne alınıyoki zaten bi pantolon 2 tshirt al bari yazı atlat -
Bana gönder. :)
quote:
Orijinalden alıntı: Pyeliuan
Olum görende 2000 3000 birikmişin varda kararsızsın sanacak. 100 liraya ne alınıyoki zaten bi pantolon 2 tshirt al bari yazı atlat
başka isteğin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X