Şimdi Ara

100 Liraya Kadar Paypal Satışı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar onaylı paypal bakiyemde 100 Lira kadar bir meblağ var. Gün içerisinde Garanti bankasına havale yapacak kişinin paypal hesabına 100 Liraya kadar gönderim yapabilirim. Paypal bakiyesine ihtiyacı olan ve garanti bankasına havale yapabilecek birilerine komisyonsuz faizsiz ve bilumum ekstrası olmadan havale yaptığı miktar kadar paypalına gönderim yapabilirim. İlgilenen kişiler yazabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndroTurk -- 26 Ağustos 2013; 13:16:40 >

• Önce senin göndermen lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yöntem güzelmiş kardeş kaç kişi düştü ?
  • SeçmeceKarpuz kullanıcısına yanıt
    Kardeş 1 kereye mahsus ve aciliyetten kaynaklanan bir olay. Düşmek müşmek ayıp oluyor. İmzamdaki siteler benim adımadır. Paypaldan pek anlamam ve ticari hesap açtım onaylıdır ama site ismini kullandım. Kendi banka hesabıma 5 ila 7 gün arasında çekim yapabiliyorum ama banka hesabım kendi adıma olduğu için ticari ismi kendi ismime değişip bikaç değişiklikle 1 haftada anca çekebiliyormuşum. Baktım birçok sitede komisyonla bu işi yapan var, bu tür şeyler harama girer diye ve paypalda zor kurduğum düzeni değiştirmek için uğraşmamak için böyle bir duyuruda bulundum. Durum budur.

Ayrıca:http://forum.donanimhaber.com/m_79345158/tm.htm konusundada paypalla ilgili bilgi eksikliğime yardımcı olması için konu açmıştım. Bikaç sitedede açtım ama yanıtlayan ve yardımcı olan olmadı. Bende aciliyetten dolayı böyle bir konu açtım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AndroTurk -- 26 Ağustos 2013; 13:39:15 >

• eto83 kullanıcısına yanıt
    400 küsür mesajınız olduğu için isterseniz güven kurma adına ve garanti bankasına havale yapabileceksiniz toplam 4 seferde önce ben atabilirim paypal hesabınıza. Problem olursada 25 lira gitsin, hayat tecrübesi derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.