Şimdi Ara

100 LÜK TARİFE (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
614
Cevap
81
Favori
55.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
31 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, benim ve babamın ev İnterneti eylülde doluyor, şuan 200 ve 180 lira aboneliklerimiz Telekomda ancak önerilen tarife olarak 330 TL ilk 6 ay 660 TL sonraki 12 ay şeklinde taahhüt bitimine doğru muhtemelen farklı bir sağlayıcıya geçeceğiz altyapımız max vdsl 75 mbps civarında hangi issyi önerirsiniz? Hem çok sorun çıkarmayacak hız düşmesi kopma gibi hemde soru olduğunda hızlı çözüme ulaşabileceğimiz bir iss

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • hamza_kadir kullanıcısına yanıt
    Netservices 100 mbs hız 14 mbs upload. 199,90 TL tahutyok 2 aydır kullanıyorum . Zam nezaman gelir bilmiyorum makul oranda zam olur diyordu.
    Gibir i kullaniyorum birde 1 yıldır. 240 tl oda .

Netservices daha ekonomik gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayberkoner -- 7 Haziran 2024; 14:24:44 >
  • netinternet zam yapıldı.

• emrengel E kullanıcısına yanıt

Bilgi için tşk. Güncelleyelim.100 LÜK  TARİFE 

• Fiyat güncellemesi yapanlar.

Mavifiber

Nida Telekom

BelenAtlantis

Sarnet

Yaninet

• zam gelmeden taahhüt yapsak iptal ederler mi, mesela gibirnet?

• Netgigabit, Plusnet güncelledi.

• Türkiyemnet'te tarifeleri güncellemiş. Peşin ödeme seçeneğide kalkmış gibi.

35, 50, 100 = 399 TL olmuş.

• Denizli'de ikamet eden arkadaşlar; Cerennet kendi altyapısından 100 e 100 fiber veriyor galiba.

Fiyat çok iyi; 250 TL. Kurulum, aktivasyon, modem ücretsiz diyor sitede. Göz atın isterseniz.

100 LÜK  TARİFE
  • Gibirnet modem ücretlerine zam yaptı 290 TL oldu fiber 100 mbps bilginiz olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osnet güncellemiş.

100 = 415

35 = 361

• Gigaspeed zam yapti

• @Lady-Of-Ice

gıbır da tarifelere zam yapmış

100 LÜK  TARİFE
  • Pasifik Telekom; peşin ve taahhütlü fiyatları güncellemiş.

• Nokata kullanıcısına yanıt

Yine derken ilk defa zam yaptılar ve 2025 hazirana kadar sabit fiyat sözü veriyorlar

100 LÜK  TARİFE

bulacağın uygun iss ya taahhüt yada peşin ödemeli olanları tercih etmeni tavsiye ederim telekom kaynaklı bir zam olduğu için taahhütsüz tüm iss ler zam yapacaktır.

bence hepsi gigaspeed den fazla olacağını tahmin ediyorum. Bu sebeple değişiklik düşünmüyorum şimdilik 2-3 ay sonra araştırıp ona göre karar veririm

• Nokata kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Daha önce zam değil, indirim gerçekleştirdik. Herhangi bir zam çalışmamız bugüne kadar olmamıştır.

Saygılarımızla
  • Pardon ben gibirnet ile sizi karıştırdım. Geçen ay modem ücretine zam yapmıştı bu ay da direk 370 TL yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nokata -- 27 Haziran 2024; 22:43:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.