Yakın zamanda zam yapmış firmalar bir renk ile işaretlense çok iyi olurdu. Biz de böylece zam yapmamış firmaları incelemeyiz, ona göre değerlendirme yaparız hangisine geçmek için. |
100 LÜK TARİFE (15. sayfa)

-
-
Binet; güncellemiş.
35 = 350
100 = 390
-
pananette 12ay peşin ödemede farklı bir operatöre geçme durumunda kullanılmayan dönem iade ediliyormu? iade ediliyorsa bu 199 TL olan tutardanmı yoksa farklı bir tutar üzerindenmi hesaplanıyor. bilen cevaplarsa sevinirim
-
Ben sorduğumda; her türlü iade var demişlerdi. Güncel tutar üzerinden mi onu sormadım. Whatsapp'dan yazın; daha hızlı ve doğru cevap alırsınız.
-
whatsappta her soruya cevap aldım buna cevap vermediler
-
Onu bilemeceyeğim; en kötü ihtimal güncel tutara göre olur diye hesap etmek lazım.
-
Pananet ve Turbonet güncelledi.
-
Nitrointernet'de güncellemiş.
35 =360
100 =380
-
Taahhütlü arayan arkidişler; 24 ay taahhütlü Sonet
https://www.sonet.com.tr/bireysel/kampanyalar-2024-fiber-vdsl-internet-kampanyasi.html
Vdsl
Fiber
-
Poyraz net DE güncellemiş 310 TL
-
Bana 360 diye mesaj geldi. 50 tl modem ücretini belirtmiyorlar.
-
-
-
10LİNE net kaç yapacak acaba?
-
Soknet konusunda bilgisi olan var mı? www.soknetinternet.com.tr
100 Mpbs’e VDSL Ev İnterneti Kampanyası – Şok Marketlerin İnterneti: ŞokNethttps://www.soknetinternet.com.tr/paketler/100-mbps-vdsl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamsız ve ilk 3 ay geçerli oluyor o fiyatlar.
-
Ayrıca diğer operatör geçişlerinde de , kurulum bedeli adı altında tek seferde 469 TL alıyor. Nerede kaldı fiyat avantajı.
-
Millenicom 320 TL 5 ay sabit fiyat verdi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SON DAKİKA BİLGİSİ;
GIBIRNET Temmuz ayı başvuruları için geçerli 6 ay fiyat garantisi ile 100mbit abonelik ücretini 270 TL' ye düşürmüş , ben de hemen başvurumu yaptım. Faydalanmak isteyenler incelesin derim...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X