Mürekkebi bedava mı veriyorlar; mürekkepte dandik çıktı, sarı diye aldık siyah çıktı. Yaranamazsın kardeşim; namkör vatandaşda, emeklide; isp aboneside, forum üyeside namkör.
|
100 LÜK TARİFE (17. sayfa)
-
-
Rekornet'te güncellemiş.
-
Hocam tekrardan merhabalar kusura bakmayın işten güçten geri dönüş yapamadım, önerilerinizi pop noktalarını hesaba katarak yapıp yapmadığınızı soracaktım
-
Merhaba; pop bakımından Fixnet.
-
Görebildiğim kadarıyla ön ödeme seçeneği yok hocam, zam yapmalarını bekleyip ne kadar söyleceklerine göre seçim yapacağım. Muğla civarı pop noktası olan başka firmalar var mıdır diye soracaktım alternatif olması için.
-
Fullnet, Netprime, Speednet, Köyceğiznet
Speednet ve Köyceğiznet kendi fiber altyapısıda var galiba; ama her ilçede var mı bilmiyorum.
-
Çok teşekkürler hocam kusura bakmayın sizi uğraştırdım. Ne yazıkki bölgemde sadece türk telekomun fiber altyapısı var fakat köyceğiznet'in tarifesi uygun duruyor. Fixnet'in zammını bekleyip ikisinden birini seçeceğim.
-
Ne yaptık; 2 tık. Tercihlere karışmıyoruz; memnuniyetinizi temenni ederim.
-
-
Önce ki sayfada paylaştım.
-
Yakanet; güncellemiş.
-
Bağlantı vs ücreti almayan altyapı var mı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yeni abonelikte zor; geçişler ücretsiz 1-2 firma geçişde de ücret alıyor.
Sakarya'da ikamet ediyorsanız; Saknet var kur+ akt. ücretsiz diyor.
Bursa'ya özel kur+akt ücretsiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 7 Temmuz 2024; 14:54:1 > -
Ücretsiz olan var mı
Geçişte mi? Geçişte Netbone ve Data Telekom geçiş ücreti alıyor galiba; diğerlerinde yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 7 Temmuz 2024; 15:0:43 > -
Yeni abonelik üstat
Bide abi ikisi arasında kaldım
Netbone 210 Internet +850 kurulum
Netman 200 internet +850 kurulum
Netman kullandım vdsl 4 ay herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yalnız oyun ve iptv yoktu bende. Netbone kullanmadığım için yorum yapamayacağım.
İkisi de zam yapmadı; fiyatlar değişebilir. Netman'ın ödeme yöntemleri daha fazla; fatura ödeme bakımından sıkıntı olmaz. İş bankası Atm'den Sahilnet olarak seçip yatırabilirsiniz.
Fatura da Xdsl no yazıyor; kayıtlı mail adresinize pdf fatura geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HesaplıBilgi -- 7 Temmuz 2024; 15:19:37 > -
Fiyatların yanında güncellenme tarihi de olsa mantıklı olabilir
Hatta fiyat garantisi veriliyorsa o da belirtilebilir fikir benimkisi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Netman peşin ödeme kabul ediyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X