6*270=1620 6*370=2220 12 ayda toplam= 3840 yapar Aylık 320 ye gelir. Yalnız, 6. ay sonunda 370 değil misal 470 olursa işin rengi değişir. 12 ay sabit 320 daha mantıklı. 12 ay fiyat garantisi verenler; biraz daha avantalı. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
100 LÜK TARİFE (16. sayfa)
-
-
10line.net tarifeleri güncellemiş.
Vdsl
Fiber
-
GİGAspeed daha mantıklı geliyor 100 de hem daha ucuz hem de Haziran 2025 e kadar garanti veriyor
-
Hocam merhabalar, Muğla için 100 Mbps fiber'e hangi firmaları önerirsiniz. Comnet'in son yaşattıklarından sonra biraz daha fazla ödeyip daha düzgün hizmet veren bir firma olmasını istiyorum.
-
Fixnet, Data Telekom yalnız tarifeler zamsız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gigaspeed iyidir oyun oynamıyorum fakat pingler yoğun saatlerde bile güzel
İptv takılmadan sorunsuz izliyorum
Tv platformları da sorunsuz açmayan yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İşletmeci değiştirildiğinde xDSL hizmet numarası da değişiyor mu? Geçen yıl ISS değiştirirken eski ISS'den hizmet numarasını da almıştım ama sorgulama yaptığım sitelerde numara geçersiz diyor. Geçiş yapmak istediğim zaman şimdi kullanmakta olduğum ISS'den bir daha mı numarayı sormam lazım?
-
Evet.
-
Ne kadar saçma bir uygulama ya port aynı ama numarası değişiyor
-
Bilemeyeceğim; numarayı vermeyen firmaları vatandaşlar SHOW HABER'e şikayet etse faydası olur mu acaba?
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kumdan kale -- 2 Temmuz 2024; 20:28:59 > -
Konu kod paylaşım konusu değil. Bu linkten sorunuza cevap bulabilirsiniz.
https://forum.donanimhaber.com/gibirnet-ref-basladi--156477577
-
Netservices; tarifeleri güncellemiş. Temmuz 2025 e kadar sabit fiyat.
-
Tıklanet; tarifeleri güncellemiş.
-
Ay Telekom güncellemiş.
-
Naznet; güncellemiş. ADSL/VDSL/FİBER tarife ücretleri 31/12/2024 tarihinden önce tekrar güncellenmeyecektir.
-
Jetnet; güncellemiş. 01.07.2025 Tarihine Kadar Fiyat Garantisi
-
Harbi bunların hepsi arka planda anlaşmışlar gibi 100mbit 370 civarında hep
Rekabet edip birbirimizi yiyeceğimize; birlik olup aboneyi yiyelim.
yine zamlılarin renkleri kaybolmuş
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X