Şimdi Ara

100 lv BOW vs 100 lv GLAVIE ( Kim kral tartışmasına son :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu videodan sonra tartışmalar son bulsun artık

http://www.you.tube.com/watch?v=aGCTyTHUy4w&feature=channel

aradaki noktayı kaldırın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E502C764D -- 12 Şubat 2009; 13:39:45 >

• Bowun tek yaptığı şey combo ve kaçmak, yatırabilmek için de criticala bakıyor.
    Bir videodan ne olduğu anlaşılmaz, ama glavier yine de çok zorlandı.
  • bunun gibi binlerce video var hangisine inanalım? en iyisi bırakın bu kral meselesini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BHDown

bunun gibi binlerce video var hangisine inanalım? en iyisi bırakın bu kral meselesini.

+1
    bencede
  • Glavier bowa karşı yine ezik bu videodaki force glavier force girince işler değişir ayrıca crit gelmese forcela bile kesemicekti.
  • 100 level gelmeden kralı belirlemeyin hemen yahu.. Daha 100 lvl gelecek herkes ne kasayım diyecek bir sürü item-skill kombinasyonu denecek forum coşacak.. Yapmayın etmeyin
  • @se[R]pentine

Heheh kendini işine adamak Böyle birşey olsa Gerek. Herkes 10D updatenin peşinde ,O ise Forumun
  • Evet 10 degree konuları çok çabuk açıldı adam akıllı 90lvlın tadını alamadık.
  • @UnDeRBooY

Ben de bekliyorum tabi ki 10D yi

Hem 10D yi hem de forumun güzelleşmesini
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Bowman kaçıyo ve durmadan knock-back ve stun yapıyo ayrıca glavierda force yani bir denge yok buna bakılarak kesin bir karar verilemez, video güzelmiş paylaştığın için sağol İlhan
  • eyw.
  • bowun yaptıgı sadece kacmak!
  • Bowun Defans Harbi Düşük Combo İle Yaşıyor Birde Crt Şansına Tabi Yakın Savaş İsteriz ^^
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seytan Kobra

Evet 10 degree konuları çok çabuk açıldı adam akıllı 90lvlın tadını alamadık.

Katılıyorum herkes 9D de düzenini yeni kurdu..10D gelirse hadi bakalım sil baştan..
  • Bow kaçmış falan diyorsunuz da.. Bowun işi bu amacı bu zaten.. Eğer kaçmasa yakından vuracak olsa bowman olmazdı zaten charı açan kimse.. Ya blader ya da glavier olurdu.. Ama bow olduğu için tabi ki kaçacak tabi ki uzaktan vuracak. O kadar menzil uzatma skilli var.. Amaç uzaktan skilleri atıp atıp monsterın veya playerın canına okumak.

Sadece menzil uzatma değil knock-back de var.. İşte bu 2si bowun avantajlarındandır.. Kaçmayan bowman göremezsiniz.. Eğer kaçmıyorsa tank gibi duruyorsa zaten oynamayı bilmiyor demektir bana göre. Bowun avantajlarını kullanmıyor demektir.

Bowa hayat veren çok şey var. Bazılarınızın eşitsizlik dediği şeyler. Bunlar; stun, crit, combo ve menzildir.. E bunlar da olmasa bowda bowman char ne yapacak?

Geçen gün adamın tekiyle pvp yapıyorum int charla.. Bana anti-devil bow kullanma yani crit atma demeye çalışıyor kısacası. E ben ne diye açtım o skilli madem kullanmayacaksam.. Silahı çıkarıp yumruk mu atayım yani nedir?

Ohh beee içimi döktüm haa
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orjinalden alıntı: se[R]pentine

Bow kaçmış falan diyorsunuz da.. Bowun işi bu amacı bu zaten.. Eğer kaçmasa yakından vuracak olsa bowman olmazdı zaten charı açan kimse.. Ya blader ya da glavier olurdu.. Ama bow olduğu için tabi ki kaçacak tabi ki uzaktan vuracak. O kadar menzil uzatma skilli var.. Amaç uzaktan skilleri atıp atıp monsterın veya playerın canına okumak.

Sadece menzil uzatma değil knock-back de var.. İşte bu 2si bowun avantajlarındandır.. Kaçmayan bowman göremezsiniz.. Eğer kaçmıyorsa tank gibi duruyorsa zaten oynamayı bilmiyor demektir bana göre. Bowun avantajlarını kullanmıyor demektir.

Bowa hayat veren çok şey var. Bazılarınızın eşitsizlik dediği şeyler. Bunlar; stun, crit, combo ve menzildir.. E bunlar da olmasa bowda bowman char ne yapacak?

Geçen gün adamın tekiyle pvp yapıyorum int charla.. Bana anti-devil bow kullanma yani crit atma demeye çalışıyor kısacası. E ben ne diye açtım o skilli madem kullanmayacaksam.. Silahı çıkarıp yumruk mu atayım yani nedir?

Ohh beee içimi döktüm haa

Pvpde Warrior Iron+Blessi Aynanda Basar Ses Cıkmaz Rogue Görnmezlik Kullanır Dır Dır Ederler

• Bu videoyu daha önce izlemiştim. İki oyuncu da aynı pvp'nin videosunu kaydedip youtube'a koymuşlar
    Yani aynı dövüş, iki farklı bakış.
    Burda bowman kaybediyor; ama bowman purification pill kullanmıyor.
    Glavier, kalkanı glavieden daha çok kullanıyor; abicim git blader ol
  • Video Güzel İzliyorum Birde Bu Soru Burda Sorulmaz Ama Bu İlhanım Neden Banlandı ?
  • Silkroadforums.com da

en iyi 100lv tartışması oldu

ve açık ara farkla (çin)

1. bowman
    2. blader

wizard ve cleric'ede yeni skill gelmicek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.