. . . . . larla işimiz olmaz ve teklifinde çok kazık
düz poke versem heybaby olurmu
NİYEKİ BEN BUNDAN ÖNCE ÇOK ALDIM BÖLE 100LWL BLASTOİSE DE ÇOK İYİ Bİ TEKLİF ASIL NİCK İM CUNEYT 94 FULLL EFSANE DOLU VEREN YOKMU MİLLET
quote:
Orjinalden alıntı: heybaby
NİYEKİ BEN BUNDAN ÖNCE ÇOK ALDIM BÖLE 100LWL BLASTOİSE DE ÇOK İYİ Bİ TEKLİF ASIL NİCK İM CUNEYT 94 FULLL EFSANE DOLU VEREN YOKMU MİLLET
düz pokemon versem olurmu?
YA BOŞVERİN MİLLET İSTEMİYOM ZATEN BENİM İÇİN DEĞİL ARKADAŞ İÇİNDE O DA BANA KAZIK ATTI MESAJ YAZMIYO BOŞVERİN O NU HACKLEYEBİLİRMİSİNİZ NİCK ==osman==
yav hadi acıdım sana tolgatana teklif yap beğendiğin efsaneye ama çabulk ol...Bi de blostoise vermen gerekmez dark veya shiny ezik varsa onlar bile kabul
msn si ney şunun söyle balım bi
sizce oyunun en güzel pokemonu hangisi
quote:
Orjinalden alıntı: aytzey
yav hadi acıdım sana tolgatana teklif yap beğendiğin efsaneye ama çabulk ol...Bi de blostoise vermen gerekmez dark veya shiny ezik varsa onlar bile kabul
bende siny gastli var istersen?
polat_welat_alemdar_02@hotmail.com bi hallederseniz sevinirim ve şifresini bana sölerseniz
quote:
Orjinalden alıntı: YANLIZ-KURT
quote:
bende vardı heck programı bilgisayara reset attırdım gitti ama arkadaşlara söylerim onlar halleder
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: YANLIZ-KURT
quote: