Arkadaşlar, Diyelimki rapid den 100 mb bir dosya indiriyoruz, video dosyası avi, mpeg vs, bu dosyanın tamamı inmeden mesala 10 mb da nasıl izleyebiliriz indirdiğimiz dosyayı, win 98 de TEMP klasörüne kaydediyordu, oradan bulabiliyorduk ama XP home da nereye kaydettiğini bulamadım, Bilene 100 puan
Temponary İnternet Files dosyasına kayıt edilir.Temp klasörünün olduğu yerde History ile birlikte üçü kardeş kardeş yaşıyorlar.
rapiden inen dosyaların çoğu zipli onun için tamamını indirmeden açma olasılığı yok eğer dosya avi mpg ise açabilirsin ama genelde zipli oluyor
quote:
Orjinalden alıntı: karizzmma
rapiden inen dosyaların çoğu zipli onun için tamamını indirmeden açma olasılığı yok eğer dosya avi mpg ise açabilirsin ama genelde zipli oluyor
tevekkeli ondan ben bulamadım temp dosyalarının içinde teşekkürler...
rapidden avi, mpeg şeklinde iniyorsa "VLC player" ile 2-3 MB bile inse izleyebilirsin.
Ama winrar içinde ise tamamını indirmelisin. Şunuda belirtiyim: diyelim indireceğin dosya winrar içinde ve 3 part. Sadece 1. partı indirip, dosya dışına çıkarıp; part 2'yi sorduğunda hiç irşeye basmadan. Yeni açılan doyanın içine girersen. "VLC Player" ile sadece part 1'i izleyebilirsin. Kolay gelsin.
Ayrıca VLC playerın açamayacağı vidyo formatı yok diyebiliriz.
başlık cok çekıcı olmuş ya cok guldum elıne saglık
rapidden avi, mpeg şeklinde iniyorsa "VLC player" ile 2-3 MB bile inse izleyebilirsin.
Ama winrar içinde ise tamamını indirmelisin. Şunuda belirtiyim: diyelim indireceğin dosya winrar içinde ve 3 part. Sadece 1. partı indirip, dosya dışına çıkarıp; part 2'yi sorduğunda hiç irşeye basmadan. Yeni açılan doyanın içine girersen. "VLC Player" ile sadece part 1'i izleyebilirsin. Kolay gelsin.
+ rar dosyasını vlc nin üstüne sürükle bırak çalışır...
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar vlc playerı biliyorum ancak, bazı 700-800mb film dosyaları oluyor, tabiki zıp ve rar ile sıkışmış, bu dosyaların tamamını indirmeden izleme şansımız yok, baya bir araştırdım bulamadım...
quote:
Orjinalden alıntı: felix
quote:
Orjinalden alıntı: ozdemiralp
+ rar dosyasını vlc nin üstüne sürükle bırak çalışır...
vlc playerın bu özelliğini bilmiyordum. teşekkür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme