Şimdi Ara

100 sayfayı kaç saatte okursunuz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: dogist28
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
24.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bugün denedim 2 saat sürdü
  • Keyif alarak okurum ha 10 dk ha 10 gun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet ne kadat hizliymis oyle ya.Ben saatte 30 sayfa okuyabiliyorum en fazla

• gogogo. kullanıcısına yanıt
    açıkcası bende,
    kitabı okumak zevkli, bitirmek değil
    kaygı duymam bitireceğim diye
    normal olarak meraklanırım
    beğenmedimmi?
    atarım bir kenara, bitirmek zorunda değilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakinharman -- 31 Ağustos 2016; 17:05:17 >
  • Acele etmem kitap okurken. Kasmadan 2.5 saatde okuyorum genelde 100 sayfayı. Acele etsem max 2 saatde bitiririm ki değmez bence zorlamaya))

• mucize romanı 336 sayfa öğlen 12 de başlayıp 15.12 gibi bitirdim hayatımda kendi rekorumu kırdım galiba bu kadar hızlı nasıl okuduğumuda bilmiyorum herhalde romanı çok beğendim için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kitabın özelliklerine ve akıcılığına göre değişir. 1.5 - 2 gibi düşünüyorum.
  • Yazarın diline, kitabın ağdalı bir dili olup olmamasına göre değişmekle birlikte ortalama 1 dk da 2 sayfa okuyorum. Yani 50dk, ortalama 1 saatte biter 100 sayfa. Ama bazı kitaplar var onlar yavaş yavaş sindire sindire okunmalı

• Bence çoğu kişi abartmış. En aşağı 100 dk da okursunuz.

• konsantrasyon bozukluğum var, romanı okurken 4.cümlede kendimi hayal kurarken buluyorum

saatte 20 sayfa zor okurken saatte 50 sayfa okuyanın olduğunu görüyorum, yuh...

• Hemen hemen 2 saat sürer.
  • bi ben yavaş okuyorum heralde, saatte ortalama 40 sayfa kitap okuyorum felsefe,tarih, politik olunca süre daha da uzuyor ben 2 saat 20 dkda felan okurum

• :Dddd
  • Akıcı bir romansa falan 1 saat. Diğer bilim felsefe vb. falan baya farkediyor.
  • o anki durumum ve kitabın akıcılığına bağlı.çok merak ettiğim bi konu ise ,işim el verdiği sürece,bi kaç saate okuyorum.hız değil bence anlamak çok önemli.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.