Şimdi Ara

100 sayfayı kaç saatte okursunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
24.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben başlıyorum : bi buçuk saatimi alıyo.

• Aslında puntoya ve sayfa uzunluğuna göre değişir ama 100 dakika civarı +20, -20 okunabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ggreyhame

Aslında puntoya ve sayfa uzunluğuna göre değişir ama 100 dakika civarı +20, -20 okunabilir.
    1.5 saatimi mutlaka alır, 1.5-2 saat arasında kitaba göre değişir sanıyorum ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daftendirekt

1.5 saatimi mutlaka alır, 1.5-2 saat arasında kitaba göre değişir sanıyorum ki.

Alıntıları Göster
    Başım ağırmasa iki saatte bitiririm
  • Minimum 1.5 saatimü alır ortalama her sayfaya yaklaşık 1 dakikada okuyorum ki yazı pontu cartı curtuyla değişiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gollume

Minimum 1.5 saatimü alır ortalama her sayfaya yaklaşık 1 dakikada okuyorum ki yazı pontu cartı curtuyla değişiyor
    En az 1.5 saat. Ama kitaba göre de değişir. Aynı cümleyi 10 defa okuduğum kitaplar oluyor bazen. Ya da birkaç sayfa geriye dönmek zorunda kaldığım.
  • Ortalama kelime sayısına sahip bir sayfa bir dakikada.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 sayfayı nasıl ezberlerim
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nuwanda87

Ortalama kelime sayısına sahip bir sayfa bir dakikada.
    Kitabın akıcı olmasınada bağlı çok içimi bayıltırsa süre uzadıkça uzuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

Kitabın akıcı olmasınada bağlı çok içimi bayıltırsa süre uzadıkça uzuyor

Alıntıları Göster
    tolkien veya martin okurken 2 saat felan alıyor ama roverrandom ı 1.5 saatte bitirmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

tolkien veya martin okurken 2 saat felan alıyor ama roverrandom ı 1.5 saatte bitirmiştim.

Alıntıları Göster
    2 saat
  • 90-100 dk

• quote:

Orijinalden alıntı: dr.05

90-100 dk
    Yazı tipine, yazı boyutuna, kitabın akıcılığına göre değişir.
    Ortalama 90 dakikada okunur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Yazı tipine, yazı boyutuna, kitabın akıcılığına göre değişir.
    Ortalama 90 dakikada okunur.

Alıntıları Göster
    1 saati geçmez kesinlikle dakikada 2 sayfa bitiyorum.
  • Valla akici bir roman olsa bile ben yavas okurum. Bu aralar tarih falan okudugumu dusunursek 1 sayfayi okumak1.5-2 dk mi alir. 200 dk eder. Yani 2-2.5 saat arasinda okurum.Birde durup dusunuyorum bazen. Ortalama bir rakam vermek gerekirse benim icin 2 saattir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemfb12 -- 19 Ağustos 2016; 20:40:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemfb12

Valla akici bir roman olsa bile ben yavas okurum. Bu aralar tarih falan okudugumu dusunursek 1 sayfayi okumak1.5-2 dk mi alir. 200 dk eder. Yani 2-2.5 saat arasinda okurum.Birde durup dusunuyorum bazen. Ortalama bir rakam vermek gerekirse benim icin 2 saattir.
    90 dkkadan daha fazla olacağı kesin 115 felan olabilir ama hızlı okumak için uğraşmadığım için dahada sarkar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 19 Ağustos 2016; 23:23:51 >
  • Kitaba göre değişir bir nietzsche veya Yusuf Atılgan okuyorsam 4 saat bile sürebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafkeff06

Kitaba göre değişir bir nietzsche veya Yusuf Atılgan okuyorsam 4 saat bile sürebilir
    bazen öyle kitapları okuyorsun ki sayfayı 3 dakikada okuyorsun. o yüzden minimum 1.5 saat diyelim.
  • Sayfa başına 1 dakikadan 100 dk diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: nichtsdestoweniger

Sayfa başına 1 dakikadan 100 dk diyelim.
    30 dakika civarı bir sürede özet çıkarabilecek şekilde okuyabilirim.

Kitap zevk alınarak okunması gereken kişisel bir faaliyettir, aceleye gelmez ancak daha okunacak çok kitabımız olduğunu düşünürsek zamanımız değerli :)
    Vaktinde hızlı okuma kurslarına katılmıştım. Bu tarz kurslara katılmanızı önerebilirim. Kursa gitmeye vaktiniz yok ise benim kurstayken başucu kitabım olan Anlayarak Hızlı Okuma - Peter Kump tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FABA16B0B

30 dakika civarı bir sürede özet çıkarabilecek şekilde okuyabilirim.

Kitap zevk alınarak okunması gereken kişisel bir faaliyettir, aceleye gelmez ancak daha okunacak çok kitabımız olduğunu düşünürsek zamanımız değerli :)
    Vaktinde hızlı okuma kurslarına katılmıştım. Bu tarz kurslara katılmanızı önerebilirim. Kursa gitmeye vaktiniz yok ise benim kurstayken başucu kitabım olan Anlayarak Hızlı Okuma - Peter Kump tavsiye edebilirim.

Alıntıları Göster
    1.5 saat civarı daha kısa sürede de olur ama olursa anlamam okuduğumu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.